O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rekonštrukcia balkónov v Martine - firma Správa bytov - veľmi zlá skúsenosť
Máme veĺmi zlú skúsenosť s firmou Správa bytov. Dnes akosi všetci túžia po balkónoch a náša bytovka…
esmeralda04
Pred 7 rokmi
1
Pletivovy plot na vyssom pozemku ako moj
Zdravim, potrebujem poradit, mala som vytycene body pozemku geodetom, ktore mi sused odstranil, ze …
jankazb
Pred 7 rokmi
1
2
43
Namietka v stavebnom konani
Zdravim, potreboval by som sa poradit. Sused planuje postavit dalsi RD na vedlajsom pozemku. Predpo…
bruxel
Pred 7 rokmi
19
Sieťky na strešné okná Velux
Dobrý deň, vie prosím niekto poradiť, odkiaľ objednať naozaj kvalitné sieťky na strešné okná Velux?…
sannco
Pred 7 rokmi
2
Alternativa ku Bauformat
ake su este ine znacky nemeckych kuchyn? V oresi mi toto ponukli ako ich top.
timeleg
Pred 7 rokmi
3
Dobry stolar v tt okrese..
Zdravim..viete mi poradit dobreho stolara v okrese tt, na vyrobu kuchynskej linky a pri osvedcenej …
miriama235
Pred 7 rokmi
1
Zmena staviteľa v stavebnom povolení
Zdravim strechaci, chcem sa spytat ohladom zmeny stavitela v stavebnom povoleni a to z dodavatelsky…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Sklenené dvere posuvné
Ahojte. Viem že tu bola už táto téma ale otrebujem vyrobiť sklenené posuvné dvere o rozmere V-227c…
romanesdesign
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Gress 2 cm voľne ukladaný
Má niekto položený gress 2cm v exteriéry do štrkového lôžka ?
chrobak7
Pred 7 rokmi
13
Komínová hlavica zn.EKON
Dobrý deň.. poznáte niekoho, kto použil komínovú hlavicu zn.EKON..? Naozaj plní účel..? Pri naozaj …
brapene
Pred 7 rokmi
2
Nazor na projekt euroline 1577
Prosim o vase nazory k projektu, dispozicne riesenie, velkost izieb. Dik http://www.eurolineslovak…
matteo2018
Pred 7 rokmi
10
Ako opravit problemovy sadkrokarton ?
Ahojte. "Majstri" mi robili sadros v pokrovi. Po obieleni bolo vsetko v poriadku ale po roku byvani…
janamartish
Pred 7 rokmi
10
Ťažká životná situácia - stavba
Píšem sem zo zúfalstva. Sme štvorčlenná rodina, ktorá sa ocitla v ťažkej životnej situácii. Nemôžem…
doma1
Pred 7 rokmi
27
Dom na klúč - odporučíte firmu na stavbu v Nitre?
Ahojte, viete mi odporučiť 100%nú firmu čo stavia domy na klúč v Nitre a okolí? Čo čítam diskusie t…
mtteplan
Pred 7 rokmi
1
Zatečenie betónu do tehly - je to v poriadku?
Ahojte, je dobré dať na vrchnú radu tehiel nejakú separačnú fóliu alebo geotextíliu pred betónovaní…
roman_x
Pred 7 rokmi
17
Exekucia prijazdovej cesty, na koho sa obratit
Dobry den. Kupili sme pred rokom dom s tym, ze sme vedeli, ze na prijazdovej ceste je exekucia. Sta…
draik
Pred 7 rokmi
1
2
34
Plastove podložky pod skladované drevo...niečo na štýl plastových zatravňovačov?
Na skladovanie dreva mam krytu budu zo zeleza. Spodna cast je vylozena betonovou dlazbou na strku. …
lubk0
Pred 7 rokmi
14
Hľadám elektrikára, vodára/kurenára, strechára
Dobrý deň, Prosím poraďte kontakty na zručných majstrov elektro, voda/odpad/kúrenie, strecha (fal…
melly0772
Pred 7 rokmi
1
Hľadám elekrikára
Prosím ponúknite kontakt na dobrého elektrikára, ktorý by mi vedel dať cenovú ponuku na komplet ele…
melly0772
Pred 7 rokmi
1
Rohova krbova vlozka co najmensich rozmerov.
Zdravim ludia. Poznate prosim vyrobcu, ktory robi teplovzdusne rohove krbove vlozky co najmensich…
brano_seman
Pred 7 rokmi
9
Termostat na radiatorove kurenie
Vedel by mi prosim niekto z Vas najlepsie kurenarov odporucit nejaky rozumny, ale hlavne tichy term…
danielvalentin
Pred 7 rokmi
13
Interiérový dizajn-HC
ahojte, vie nám niekto odporučiť, nejakého dobrého poradcu pre zariadenie interiéru-vizu v okolí H…
katylia
Pred 7 rokmi
1
Vinotéka pod pracovnou doskou
Ahojte, planujem dat do kuchyne vinoteku, kt. bude "zabudovana" pod pracovnou doskou. Samozrejme za…
lupilo
Pred 7 rokmi
11
Demontaž vonkajsej klieštiny. Môže to mat na nieco vplyv?
Demontoval som vonkajšiu klieštinu ktorá bola tesne za štítom hned zvnútra za múrom je dalšia dvoji…
miroslav33
Pred 7 rokmi
4
Slovaktual kvalita montaze KNM a Zilina
Ahojte, ma tu niekto skusensoti z montazou okien spolocnosti slovaktual v okrese Kysucke Nove Mesto…
pracant315
Pred 7 rokmi
2
Betonovať zajtra ráno ytong strop?
Zdravím, na zajtra 19.11. na 8:00 hod. ráno máme objednaný betón na skladaný strop YTONG Ekonom (b…
kamajabo
Pred 7 rokmi
13
SKD strop po akej dobe po potery?
Dobry den.chcel by som sa vas spytat po akej dobe po vyliati poterov je mozne bez problemov zatepli…
eagleowl
Pred 7 rokmi
4
Oplechovanie komína BA, SC, DS
Dobrý deň, viete odporučiť niekoho na oplechovanie komína okolie Bratislava, Senec, Dunajska Streda…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Projekt-štatné domy
Zdravím, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s firmou Šťastné domy. Chcel by som od nich kupi…
la1
Pred 7 rokmi
1
Dazdova voda - trativod
Caute, skusim to hodit najprv uplne nahrubo, podla obrazku, je podla vas toto riesenie mozne/funkcn…
rasputinko
Pred 7 rokmi
11
1
2
…
1573
1574
1575
1576
1577
…