O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Je možné zapojiť rozvádzač týmto spôsobom?
Dobrý deň, chcel by som vedieť názor na jedno zapojenie rozvádzača v starom rodinnom dome. Začnem o…
patriky
Pred 7 rokmi
4
Ako hlboko rastú korene tují?
Vie mi niekto poradit ohladne vysadby tuji? Sused postavil monstroznu garaz 3.3 metre vysoku a mete…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
17
Biely povlak na orchideách - čo to je?
Ahojte,prosim o radu,cez leto som mala orchideu vonka a ked som ju dala teraz dnu na parapet okna z…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
9
Ako zachranit olivovnik?
Ahojte, Pestujem olivovnik v byte uz treti rok. Je to asi 40 cm stromcek. Pred par tyzdnami mu z…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
5
Náhle uschnutie tuje - dá sa ju ešte zachrániť?
Viete prosím niekto poradiť, čo môže spôsobiť náhle uschnutie tuje? Stalo sa to za cca 3 týždne, ke…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
14
Výsadba tuje
zdravím vas môžem v tomto chladnóm obdobý vysadit tuje vopred dakujem za info
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
8
Kupacie jazierko na zahrade
Dobry den, prosim mate niekto dobru skusenost s firmou, ktore sa venuje kupacim jazierkam - biotopo…
babuzienka
Pred 7 rokmi
5
Pevné sieťky na okná
Máte niekto tip na spoľahlivú firmu, ktorá vyrába sieťky na okná? Potrebujem ale pevné, tzv pet sie…
manilla
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Poradte aky sprchovy kut s posuvnymi dverami?
Prosim Vas poradte nejaky sprchovy kut bez vanicky na dlazbu s posuvnymi dverami, co mate vlastne s…
dixy89
Pred 7 rokmi
7
OKZ Sapeli
Ahojte, vybrali by ste si rozmer A rovny 5 cm alebo 7 cm. V spalni mame zvolenych 7 cm, inde 5 c…
igorf
Pred 7 rokmi
3
Mate niekto skusenosti s cerpadlami DAB?
Doporucili nam na 12m razenu studnu E.SYBOX (obsahuje frekvencny menic), na stranke pisu "elektroni…
emil_novak
Pred 7 rokmi
12
Letný výbeh pre suchozemskú korytnačku v záhrade
Máme suchozemsku korytnačku ktorej chceme spravit na záhrade pekný letný výbeh, máte s tým niekto s…
zofka3333
Pred 7 rokmi
1
2
35
Autorizácia
Po ukončení SvF STU architektonické konštrukcie a projektovanie alebo pozemné stavby a architektúra…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Kde kúpim biely jedálenský stôl?
Ahojte, viete mi prosim poradit kde by som mohla kupit biely stol do kuchyne? Potrebujem skor mensi…
fugas20
Pred 7 rokmi
1
2
42
Obývacia stena
Ahojte priatelia...chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s nábytkom Tempo Kondela....a popríp…
dalaj
Pred 7 rokmi
7
Aky dom na 16m sirku.
16x50- orientacia zapad-vychod, 3izby tak ze okna mozu byt iba pred domom a za domom. Nejake tipy. …
marcks
Pred 7 rokmi
4
Kamera na dvore na snímanie vstupu na pozemok
Rozmýšľame, že si dáme kameru, ktorá by snímala dvor. Chceme, aby snímala aj vstup na náš pozemok. …
nika12
Pred 7 rokmi
1
2
53
Interierove dvere do domu
Dobry den, prosim vas kde ste kupovali interierove dvere. Viem je tu o tom dost ale skor uz starsie…
btus
Pred 7 rokmi
9
Aku sponkovacku/klincovacku ?
zdravim idem kotvit tatransky profil na strop (zo spodu na dopredu pripravenu konstukciu) a idem to…
fotox3
Pred 7 rokmi
1
Nacenenie okien
Ahojte, idem riesit okna a ktorym firmam davat nacenovat a porovnavat ponuky. Staviame pri preso…
darklol
Pred 7 rokmi
5
Aký KRB ? ...tipy na dodanie a montáž krbu s vývodmi....
Zdravím, chcel by som vás poprosiť o radu. Idem stavať dom, kde bude krb s vývodmi na kúrenie do …
mambo11
Pred 7 rokmi
5
Majú spoluvlastníci predkupné právo aj pri darovaní podielu(ov)?
Dobrý deň, chceme kúpiť pozemok od majiteľov ktorý je mestom určený na novú zástavbu RD. Na tento …
mirovv
Pred 7 rokmi
14
Potrebujem súhlas spolupodielnikov na dotiahnutie sietí?
Dobrý deň, potrebujem si dotiahnuť na svoj pozemok siete. Pre predstavu som vyhodil na net obrázok…
mirovv
Pred 7 rokmi
3
Kedy sa zapína denný a nočný prúd?
Viete mi poradiť niekto, kedy presne je zapínaný nočný a denný prúd?
jana_v
Pred 7 rokmi
1
2
34
Obyvacia stena ocean z Aska
Chcem porosit o Vas nazor ci ma niekto obyvaciu zostavu Ocean.Ci je kvalitna.Nasla som take iste…
monalisa1910
Pred 7 rokmi
8
Ohrev TUV so splynovacim kotlom na drevom ( chalupa)
Zdravim vsetkych,mam velku dilemu , co urobit najlepsie,podla ucinnych rad,ktore sa v praxi aj ove…
roboza
Pred 7 rokmi
10
Hypotéka kedy budú peniaze
Dobrý deň. V stredu podpisujeme schválený hypotekárny úver. úver bol schválený cez pobočku až cez c…
shotocan
Pred 7 rokmi
10
Elektrické podlahové kúrenie - ako ušetriť?
Zdravím všetkých, prvú zimu bývame v rodinnom dome s elektrickým podlahovým kúrením. Chcem sa opýt…
dodka6
Pred 7 rokmi
1
2
58
Projekt domu na pozemok 16 x 50
Dobry den chcem poradit resp. dostat od vas inspiracie na projekt rodinneho domu, ktory bude stat n…
matteo2018
Pred 7 rokmi
16
Posudenie spravnosti montaze okien
Dobry den prajem, prosim pekne ludi, ktori sa vyznaju o posudenie spravnosti montaze okien. Spod…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1572
1573
1574
1575
1576
…