O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ukladanie sklenej vaty - ukladanie vaty na vrstvy
Zdravím Vás! Do stropu plánujem dať sklenú vatu cca. 41cm. Jedná sa o trámový strop. Ktorá sk…
matto_wednesday
Pred 7 rokmi
1
Kovova zarubna v byte - zbrusenie
Dobrý deň, chcela by som sa informovať skúsených majstrov ohľadom zbrúsenia kovovej zárubne v byte…
martinamia
Pred 7 rokmi
15
Plechove regale-kde kupit ??
poradte, kde najvyhodnejsie kupit plechove regale??...mam ich obstarat a) v kamennom obchode typ…
majster_regal_sk
Pred 7 rokmi
27
Regaly do spajze-poradte
Poradte ake regaly do spajze. Celokovove alebo nejake ine?
majster_regal_sk
Pred 7 rokmi
27
Regál na terasu k bytu v moderním stylu
Zdravím, mám malý byt, zatím relativně provizorně zařízený (moderně). Hledám něco na bordýlek na te…
majster_regal_sk
Pred 7 rokmi
4
Regále do špajze - pevný na zaváraniny
Dobrý deň. Potreboval by som poradiť pri výbere regála do špajze. Potrebujem dva regále, jeden bude…
majster_regal_sk
Pred 7 rokmi
1
2
50
Kde nájdem inšpiráciu na regál, alebo policu na knihy?
Ahoj, viete mi niekto poradit, kde by som nasla nejake inspiracie na zaujimavu skrinku alebo policu…
majster_regal_sk
Pred 7 rokmi
5
Kde ste kupovali regále do špajze?
DObry dem ahoj, kto mi vie odporucit regalove systemy do spajze? Aky material ste zvolili, drevo ci…
dorwin
Pred 7 rokmi
1
2
35
sponzor fóra
Lewis od Mobelixu
Má niekto skúsenosti s nábytkom Lewis od Mobelixu? Nie je dostupný na predajniach, dá sa objednať l…
lubi64
Pred 7 rokmi
1
Styk keramickej dlažby a drevenej podlahy bez prechodovej lišty
Zdravím strecháči, chcel by som sa spýtať na Váš názor prípadne skúsenosti s napojením keramicke…
samot1
Pred 7 rokmi
16
Sadrokartónové predsteny +strop
Zdravim všetkých.. Idem rekonstruovat starší dom a rozhodol som sa z dôvodu nerovnosti stien montov…
pysnyp
Pred 7 rokmi
16
Wifi termostat a elektricke podlahove kurenie (odporove droty)
Termostat som kupil wifi z Gearbest. https://sk.gearbest.com/other-home-improvement/pp_1256743.htm…
balerina78
Pred 7 rokmi
12
Penove puzzle/koberec
Ahojte, máte prosím, niekto penove puzzle veľkého for.atu ako koberec v detskej izbe? Syn ma 3 roky…
petradum
Pred 7 rokmi
3
Fotovoltaika - priprava
Zdravim, kedze vela elektrikarov s tym nema skusenosti tak sa spytam tu. Ako je nutne pripravit …
peto125
Pred 7 rokmi
22
Popraskaný a zdeformovaný poter
Ahojte, firma nám robila koncom novembra cementový poter. Po vysušení sa poter popraskal a na týcht…
rkorba
Pred 7 rokmi
1
2
43
Doska pod umyvadlo - osadenie
Zdravim, hladame nikoho, kto by nam vedel osadit dosku pod umyvadlo + vyrezy na baterie a umyvadla.…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Kúpeľňa-nový obklad
Ahojte, ideme prerábať kúpeľňu, neporadili by ste mi, ktorý obklad vybrať? A ako ho skombinovať. Me…
marekxo
Pred 7 rokmi
29
Susedia odstránili verejný chodník
Susedia odkúpili od developera pozemok pod chodníkom vedľa svojho domu a odstránili ho. Namiesto ne…
svitokf
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
Vysoká faktúra za elektrinu v neobývanom dome
Chcem sa opytat co fungujete iba na elektrinu ake mavate mesacne faktury? ide o to, ze na dome v kt…
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
109
Žiadost o elektricku pripojku
Caute, viete mi poradiť čo všetko je potrebne k elektrickej prípojke. (VSE) Dá sa elektrická prípo…
janetbla
Pred 7 rokmi
4
Čím premaľovať
Pekne pozdravujem. Keď si neviem rady tak tu mám MS. Chcem sa opýtať nevie niekto poradiť? Chcem si…
yeti_team
Pred 7 rokmi
6
Plot-ohlasenie drobnej stavby
Dobry den,chceme si oplotit pozemok,stavebny,treba to ohlasit na prislusnom organe alebo netreba vd…
janetbla
Pred 7 rokmi
13
Zmluva pri kúpe častie parcely E - novovytvorenej podľa GP
Ahojte, chystáme sa odkúpiť pozemky na parcelách registra E od viacerých vlastníkov. Nakoľko sa je…
jakino
Pred 7 rokmi
2
Panorama City Bratislava - ako sa tam býva?
Byva niekto v Panorama city v Bratislave?Ako sa tam byva?Rada by som sa dozvedela vsetky dobre aj …
janaccc
Pred 7 rokmi
1
Temperovat/netemperovat neobyvany dom
Caute, kupili sme cca 60rocny dom v povodnom stave a planujeme sa don nastahovat az po zime. V d…
hrmawica
Pred 7 rokmi
19
Vnútorné cementové omietky na jeseň
Ahojte. Mam jeden dotaz. Minuly vikend (14. a 15. septembra) som zacal s tahanim vnutornych omietok…
lukasenkox
Pred 7 rokmi
21
RI-okna , Slovaktual alebo Fenestru
Ahojte, moj vyber od koho by sme chceli dodat a namontovat okna som zusil na tieto tri firmy. C…
bronatom
Pred 7 rokmi
2
Kotol na drevoplyn Atmos
Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s kotlom na drevoplyn od Atmosu? Uvazujeme nad kotlom DC 18…
starec111
Pred 7 rokmi
1
2
52
Zateplenie november
Zdravím, prosím poraďte... Prerábame starší dom -materiál tehla - dierovaná a kváder - cca 20 ro…
nevyxxx
Pred 7 rokmi
3
Ktoré strešné okná sú lepšie, plastové, alebo drevené?
Chystam sa kupit stresne okna-jedno do kupelne a druhe do detskej izby.Cital som uz vela diskusii a…
starec111
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
68
1
2
…
1570
1571