Hypotéka kedy budú peniaze

Profilova fotka
Dobrý deň. V stredu podpisujeme schválený hypotekárny úver. úver bol schválený cez pobočku až cez centrálu banky. Kedy by sme mohli očakávať peniaze na účte. Viem že treba nejaké záložné právo lebo ručíme rozostavanú stavbou a plomba. Je možnosť že po podpise úveru sa pojdu zaniesť papiere na kataster, tam dajú plombu na druhý deň vo štvrtok a mohli by byť peniaze už v piatok na účte? Či treba zapísať návrh na vklad a treba aj na toto čakať ,či stačí aj tá zapísaná plomba?
Odpovedať
U mna v SLSP som podpisoval v utorok zmluvu, v piatok bola plomba a v pondelok peniaze
Odpovedať
@shotocan toto riešim práve aj ja ... v prima stačí ak sa objaví plomba na liste ... v pondelok by som mal podpisovať úver ... tak dúfam že do konca týždňa budú aj peniaze :-)
Odpovedať
@shotocan v prima banke si riešil hypo ? jasom mal mať v pondelok pripravenú zmluvu a stále nič ... tebe ako dlho to trvalo od žiadosti po kým im prišli z centrály zmluvy ... ?
Odpovedať
Profilova fotka
My riešime v Uni Credit bank Z centráli to bolo za týždeň vybavené .keď už to prislo od nich, na spracovanie v pobočke mali 3 dni prípravu na podpis zmluvy
Odpovedať
@shotocan v pondelok (minulý) sme podpisovali žiadosť odvtedy už 10 dní preslo a ešte to furt neprišlo z centrali na pobočku....
Odpovedať
Ostatný čo ste žiadali o hypotekú ako dlho trvalo kým Vám prišla vypracovaná zmluva z centrály ?
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes streda 14.11 sme podpísali schválené zmluvy. Hned sa s tým išlo na kataster. Zajtra má byť plomba a peniaze budú na účte v utorok maximálne v stredu. Tak povedali v banke.
Odpovedať
Mne štvrtok schválil úver teraz robia zmluvy či čo ... a ešte stále nie sú na pobočke ... za aký čas prišli tebe zmluvy z centrály na pobočku ?
Odpovedať
Profilova fotka
Asi týždeň
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?