Zdravím, poraďte mi dobrého vodára, kurenára z okolia Prievidze.

Máte dobré skúsenosti...poradte niekoho na (podlahové kúrenie v RD a ťahanie vodovodných rozvodov)
Odpovedať
Hlavne nezabudnite dať filter s mechanickú filtráciu na vstup. Vodári to veľmi neriešia lebo pre nich je priorita naťahať trubky. Väčšinou sú platení od metra. Dobrý vodar sa pozná tak že inštaláciu filtrov na minimalne na mechanické nečistoty (piesok, odrol, atd.) navrhne sám od seba.
Odpovedať
@vodaservis_sk Ďakujem za radu. To ma ani nenapadlo.
Odpovedať
@vodaservis_sk Doplnim... dobry kurenar by mal spravne namontovat co si dobry investor dal zakreslit dobremu projektantovi. Takze, ak robime kurenie od buka aj kurenari sa tak zariaduju, ked kazdy ide po cene naco to maju vobec riesit? Poviete treba filter za 100 eur tak pretoci kazdy panenky... Potom ten dobry investor az taky dobry nie je. Takze skusme sa zamysliet kto urobil chybu v tomto rade... ja mysli, ze kurenar je posledny co nieco zanedbal. Ludia by chceli aby kurenar bol projektantom a superrobotnikom v jednom za cenu brigadnika. Asi tak.
Odpovedať
@petermu uplne suhlasim, ak investor nema zaujem tak nie je co riesit. Zo skusenosti len viem ze vodar castokrat ani nepovie investorovi ze nieco ako mechanicka filtracia vody na vstupe existuje a za par eur. Lebo je to pre nich babracka. Mnoho investorov to pri tom vsetkom co musia riesit pri stavbe casto ani nenapadne a projektanti take detaily ale ze vobec neriesia... Samozrejme ja to tu teraz negeneralizujem a nehadzem vsetkych do jedneho vreca. Len to jednoducho vidno ked riesime zakaznikov v novopostavenych domoch...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?