O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Privod elektriny
zdravim vas ..kupil som pozemok vedeny ako orna poda ..nie je v uzemnom plane ale chcem si dat ziad…
jan45
Pred 7 rokmi
21
Rekuperácia - zvýšenie teploty vzduchu na výduchoch
Ahojte, mám rekuperáciu Sentinel Kinetic, teda obyčajnú pasívnu. Problém je, že keď je zapnutá …
asex
Pred 7 rokmi
27
Problem z podlahovym kurenim
Ahojte kurenari. Prislo chladnejsie pocasie, a chystame sa ho vo zdravy prezit v teple domova. Do s…
dzamino
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Je lepší indukčný alebo sklokeramický varný panel?
Ahojte, indukcia, sklo-keramika alebo kombináciu týchto dvoch? Nevieme sa rozhodnúť pre varný pan…
merak
Pred 7 rokmi
23
Prístupová cesta cez pozemok ŽSR - vecné bremeno
Dobrý deň. Máte prosím niekto skúsenosti s vybavovaním vecného bremena prajazdu cez pozemok ŽSR ? …
foox
Pred 7 rokmi
17
Dopyt - Brusenie anhydridu Humenne okolie
Zdravim hladam niekoho na brusenie anhydridu humenne okolie surne dakujem
mato178
Pred 7 rokmi
4
Hypoteka rada
Mozete prosim ozrejmit, ako to funguje pri hypoteke? Nasli sme projekt, dom za 200 tis stadium bu…
marosss88
Pred 7 rokmi
8
Termostat sa nevypne...
Dobrý deň, máme kotol Buderus Logamax plus GB022-24K a termostat Logamatic EMS RC35. Už pred niekoľ…
petradum
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Epdm - syntetická kaučuková membrána
Ahojte. Som tu nový, takže zdravím všetkých. Rád by som sa spýtal na Váš názor. Plánujem stav…
tzar
Pred 7 rokmi
17
Dodavatel elektriny a tarif
zdravim chcem si nechat poradit. mam pozemok a na nom el. skrinu. potrebujem najst dodavatela a dos…
hungy1sk
Pred 7 rokmi
1
Postup prac pri zobytneni podkrovia
Dobry den, potreboval by som poradit. Chcem zobytnit podkrovie a neviem presne, ktore prace spravit…
dusantt
Pred 7 rokmi
7
Aká je ideálna skladba podlahy na valené tehlové klenby?
Dobrý deň, rekontštruujem byt v starom bytovom dome. Jedná sa o prízemný byt, pod ktorým je pivn…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Je lepšia rohová alebo rovná vaňa?
Zaujímalo by ma aký máte názor no rohovú a rovnú vaňu? Čo máte doma a prečo? Alebo akú by ste si da…
teplo_domova
Pred 7 rokmi
1
2
48
Čím zatepliť bungalov z tehly 38 cm?
Viete mi poradit cim by som mal zateplit bungalov z tehly 38cm? V projekte mam polystyren ale pocu…
lukasenkox
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
86
Zateplenie stropu, polystyrén alebo vata(tvrdená, fúkaná,nafukovacia)
Ahojte, mám otázku či bude niekde z dôvodu technológie problém. Stavbu mám zakrytú a okná objednané…
007tomams
Pred 7 rokmi
4
Stolarstvo - Kosicky kraj, Presov
Dobry den, viete mi prosim doporucit stolara alebo firmu s nabytkom v Kosickom kraji, ci Presove a …
matakrok
Pred 7 rokmi
5
Dohoda o zrušení spoluvlastníctva a vysporiadanie spoluvlastníkov
Ahojte, bol som na katastri dnes, ukázal som im GP, čo všetko potrebujem, no a povedali mi, že p…
draik
Pred 7 rokmi
3
IP krytie svietidiel na terasu
Ahojte prosim o radu. Chcem si na terasu do stropu namontovat vstavane zapustene led panely, avsak …
vrajmantak
Pred 7 rokmi
16
Práčky Bosch - kazia sa? Akú máte skúsenosť?
Zdravím,chcela by som sa opýtať,aké máte skúsenosti,prípadne poruchy s práčkami Bosch.Ja som si kúp…
milanpetruska
Pred 7 rokmi
1
2
59
Aký notebook?
Chcem kúpiť notebook, použivali by sme ho na robenie úloh, prezentacii do školy, uloženie fotiek, p…
janamartish
Pred 7 rokmi
7
Schovaná práčka
Máme kúpeľňu 2*4m, hneď od dveri vlavo je dvojumyvadlo,potom vaňa, vpravo sme nechali priestor za d…
lenkar55
Pred 7 rokmi
4
Porucha kotla Buderus Logamax U54
dobrý deň,kotol Buderus Logamax U54 nám od začiatku spustenia vyhadzuje poruchu LI a niekedy LH. Sp…
petradum
Pred 7 rokmi
13
Váš názor na tento bungalov od Archonu
Nevieme sa rozhodnut ci staviat poschodovy dom alebo bungalov. V tomto je vsetko co tam chcem mat, …
kosto13
Pred 7 rokmi
14
Postup pri realizacii studne ....
Zdravim vsetkych potrebujem info ako postupovat ,keby som chcel studnu pred realizaciou stavby nako…
matteo2018
Pred 7 rokmi
8
Čím zakryť regál
Poraďte, čím zakryť takýto hliníkový regál, aby dnu nepadal prach. Napadla ma hrubšia látka, prilep…
jamk1
Pred 7 rokmi
17
Prečo termostat nevypne pri dosiahnutí požadovanej teploty?
Dobrý deň, máme kotol Buderus Logamax plus GB022-24K a termostat Logamatic EMS RC35. Už pred niekoľ…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Pleseň v novostavbe - mokré fľaky v izbách
Ahojte, chceli sme kupit dom-novostavbu. Avsak po dokladnejsej prehliadke domu sme nasli vela takyc…
mirec_9
Pred 7 rokmi
20
Izolácia do priečky. Knauf Naturoll ***
Aky mate nazor na použitie minerálnej vlnyKnauf Naturoll *** (to je ta základná) do deliacich sadro…
jakino
Pred 7 rokmi
14
Sklenene bezramove zabradlie na francuzske okno
Ahojte, ako ste riesili uchytenie skleneneho bezramoveho zabradlia na okna? Na oknach budu ext. zal…
stokibb
Pred 7 rokmi
13
Elektrický alebo plynový kotol na kúrenie v bungalove?
Zdravim, poprosil by som o radu. Na dalsi rok sa chystame stavat bungalow STYLE 222 od MFpro a nevi…
matteo2018
Pred 7 rokmi
25
1
2
…
1567
1568
1569
1570
1571
…