O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ukoncenie laminatovej podlahy
Potrebujem ukoncit laminatovu podlahu pri vchodovych dverach cely byt je vyparketovany viete poradi…
fugas20
Pred 7 rokmi
22
Piesok pod polystyrén pod podlahové kúrenie
prave sa chystam na pokladku polystyrenu pod podlahove kurenie.treba dat piesok medzi ipu a polysty…
mipilopos
Pred 7 rokmi
1
2
35
Poradìte dobrý vysàvač?
Hladàm klasický vreckový vysàvač na bežné vysávanie kobercov a plávajúcej podlahy.
cielo33
Pred 7 rokmi
26
Sprchovy kut bez hydroizolacie
Chcem sa opytat, lebo som zistil, ze nemam hydroizolaciu na stenach a mam sprchovy kut (bez vanicky…
johnyfly1
Pred 7 rokmi
9
Penové puzzle ako koberec - kde ste kupovali?
Ahojte, máte prosím, niekto penove puzzle veľkého for.atu ako koberec v detskej izbe? Syn ma 3 roky…
svitokf
Pred 7 rokmi
16
Výber architekta - je dôležity alebo je to jedno?
Dobry den, chceme si dat nakreslit podorys domu a bolo nad doporucenych par architektov. Neviem si …
ramzo
Pred 7 rokmi
15
Aký dať obklad za krbové kachle ?
Chela by som sa opýtať, aký by bol najlepší obklad / tehla, kameň/ za krbové kachle, aby vyžaroval …
milanpetruska
Pred 7 rokmi
9
Obklad na krb
Prosím Vás o radu, máme postavený krb s prednou stenou z akumulačnej dosky, teda predná časť krbu j…
duzu
Pred 7 rokmi
20
sponzor fóra
Problem s tepelnym cerpadlom
Dobry den, rad by som poprosil o radu. Mame TC Panasonic Aquarea, vnutorna jednotka: WH-SXC12H6E5, …
ruren
Pred 7 rokmi
1
2
60
Cena plynovej pripojky
Neviete mi priblizne povedat cenu pripojky na plyn vdaka
vladis485
Pred 7 rokmi
5
Oprava vnútorných žalúzií, vonkajších roliet.... Trnava
Ahojte, chcela by som pekne poprosiť o radu. V dome by sme potrebovali zopár opráv. Ide o opravu vn…
123kiko
Pred 7 rokmi
5
Omietka na drevenú garáž
Ahojte, chcela by som sa poradiť, či sa dá drevenná garáž nejako zatepliť a omietnuť, aby mohla by…
danrlik
Pred 7 rokmi
6
V osvetlení na strope je 110V
Prosím o radu. Prestalo mi svietit stropne svetlo, tak som vymenil ziarovku. Nefungovala ani ta. …
jankodobrota
Pred 7 rokmi
7
Vlhky strop
Ahojte, viete my niekto poradit co môže spôsobovať vlhky strop vid. Foto povala je uplne sucha,tv…
zita19
Pred 7 rokmi
7
Spotreba plynu v novostabe Akú ste mali prvý rok?
Kúrim asi cca 2 týždne v novostavbe.Spotreba plynu pri aktualnych teplotach cca 4m3 za 24h .Kúri s…
leilak1
Pred 7 rokmi
9
Do akej hĺbky je odporúčané izolovať základy?
1 rad DT, pod tym 600 mm zakladove pasy. Je vhodne odkopat okolie domu az po spodnu hranu zakladovy…
kenedi
Pred 7 rokmi
11
Primabyty Senec - má niekto bližšie informácie o tomto projekte?
Zvažujem kúpu bytu v Senci - Primabyty - vie mi niekto, kto si tam už byt kúpil ale plánuje kúpiť p…
doktor74
Pred 7 rokmi
12
Rozlozenie sanity
Dobry vecer, prosim Vas ak chceme robit zmeny rozlozenia odpadovych rur ( vana, umyvadlo ,wc) v pr…
luxhouse
Pred 7 rokmi
14
Refinancovat inde alebo ostat v povodnej banke
Ahojte, poradte prosim co je vyhodnejsie z dlhodobeho hladiska, mame moznost refinancovat hypoteku …
arantir
Pred 7 rokmi
17
Trhlinky na omietke
Zdravim mam dom z veloxu aj nosne priecky, omietky mi robili pred mesiacom a pol su to vapenno ceme…
gashtaan
Pred 7 rokmi
12
Zle spravena a nahvrhnuta strecha?
Ahojte, Chcela by som sa spytat ci je podla vas v poriadku ked je latovanie vypustene az meter za …
epto
Pred 7 rokmi
30
Zavar Na vrsku,keramicky dom, Silicate world
Ahojte,je tu niekto ,kto realne byva v Zavare na vrsku a ma keramicky dom od firmy Silicate world?n…
lubako
Pred 7 rokmi
3
Projektant/Architekt Martin odporučenie
Poradťe prosím nejakého projektanta na rekonštrukciu Rodinného domu v okolí Martin. Ďakujem za každ…
ejvana
Pred 7 rokmi
1
...Akú farbu fasády zvoliť...
Zdravym stavebnici,stavebníčky a stavebnice!!!S manželkou pokukujeme po farebných kombináciach pre …
sykorka75
Pred 7 rokmi
21
Napojenie parozabrany a sdk ku kominu
Ahojte. Viete mi niekto poradit ako napojit parozabranu a ako ukoncit sadrokarton pri telese komin…
pavol_12
Pred 7 rokmi
19
"Smart" termostat k elektrickej podlahovke
Poznáte nejaký termostat k elektrickej podlahovke (el. rohož), ktorý by bol ideálne kompatibilný s …
fugas20
Pred 7 rokmi
5
Čo je toto za strom?
Prosím vás, viete mi niekto napísať čo je toto za ihlicnaty strom? Ďakujem
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
5
Stojacia lampa na čítanie
Potrebovala by som poradiť: deti (1. stupeň ZŠ) si často čítajú posediačky na posteli, hľadám nejak…
zita19
Pred 7 rokmi
16
Napojenie vložku na komín
Zdravím. Som vo fáze nákupu krbovej vlozky. Komín mám schiedel s priemerom dymovodu 200 mm. Otázka …
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
24
Sat pre styri izby
Od satelitu si techn. Miestnosti potrebujem ísť jedným káblom, a tam ho rozdeliť na 4 vetvy. Ako by…
jancipe
Pred 7 rokmi
20
1
2
…
1565
1566
1567
1568
1569
…