...Akú farbu fasády zvoliť...

Zdravym stavebnici,stavebníčky a stavebnice!!!S manželkou pokukujeme po farebných kombináciach pre náš dom,Už sme toho poštudovali,popozerali,pogooglili,ale akosi sme ešte nedospeli k finálnej kombunacii.Strecha je tmavo hneda,okná tiež hnedé,tak čo by aa k tomu najviac hodilo,aby to nebolo ako päsť na oko😵.Nám sa pozdava asi najviac podbitie antracitové,fasada biela a sokel odtien bledši od toho podbijania.Pridavam foto,tak ak má dakto ,,tip"tak sem s ním.V žiadnom pripade sme nechceli dake žlte,či pomarančové.Viac hlaáv...viac,,kapusty"😎😎😎.Ak dakto poradi,budem rád,prajem pekny den.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
bledohnedá ,biela.
Odpovedať
Biela bude fajn, myslím že ste to dobre vymysleli.
Odpovedať
bledunku sivu alebo kremovu teda ako kapucino.
Odpovedať
my máme hnedú strechu, hnedé okná tak ako Vy, a dali sme fasadu caparol savanne 16. Je to odtien ako suchej trávy na savanne a celkom sa to hodí. Štablon trošku tmavší a odtien smerom k hnedej. Môj názor.
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa biela bude ideálna, nič sa s ňou nedá pokaziť :-)
Odpovedať
Hneda strecha a hnede okna to su teple farby, ja by som sa bielej - studenej vyhla a radsej zvolila jemnu bezovu/hnedu alebo jemnu olivovu. Bielu urcite nie, lebo bude kricat na fasade.. Moj nazor :)
Odpovedať
biely zaklad bude podal mna fajn. len treba zhodnotit to, aku frekventovanu cestu mate pred domom, aby nebola hned spinava. osobne by som siel aj do tej antracytovej ako ste pisali, podla mna by to mohlo vyzerat velmi dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@radusko01 Ak nemáš nejakú preferenciu daj takú ako má ten sused vedľa s tou hnedou strechou, vyzerá to byť do zelena aspoň dva domy vedľa seba budú podobné.
Odpovedať
@petka456 alebo ako smotanka.alebo ako presičko s mlieckom by ešte mohla byť
Odpovedať
...dakujem vam za postrehy,a radi,iste cosi zavazia pri dalsom vybere,dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Biela by sa mi pacila a velmi. Ale myslim, ze na tomto domceku by bola fajn aj bleda zlta alebo nieco na ten styl, ak chcete trochu farby :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Biela, alebo capuccino
Odpovedať
Bledo-hnedu alebo bielu plus nejaky kamen ako take ozivenie trochu
Odpovedať
@marekxo aj tehlový obklad by mohol v kombinácii s bielou dobre vyzerať :-)
Odpovedať
@yelly1 myslím si, že tehlový obklad by sa skôr hodil k takej farbe capuccino. To by mohlo spolu dobre vyzerať :-) No najlepšie je si dať spraviť vizualizáciu a človek sa viem hneď lepšie rozhodnúť :-)
Odpovedať
len si treba aj to uvedomit, ako ta biela fasada bude po rokoch vyzerat :-| skor by som zvolil nieco tmavsie!
Odpovedať
@yelly1 mohol, to mas pravdu. Ved uvidime, ako sa rozhodnu 8-) Navrhov tu je vcelku dost a uz len oni sa musia rozhodnut, co sa im bude pacit 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Len ked niekedy @lucciinkka su tie vizualizacie zbytocne vyhodene peniazky :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?