O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dá sa namontovať výmenník tepla na dymovod?
Mam peletovú pec edilkamin a je s vývodom na komin o priemere 8cm a zaujímalo by ma či sa dá na to …
ivannestranny
Pred 7 rokmi
6
Kolko trva kuchynu na mieru z decodomu?
kolko trva kuchynu na mieru z decodomu prosim vas? mame necelw dva tyzdne na stahovanie musime uvol…
wewika1
Pred 7 rokmi
2
Ahoj, chcem zateplit rod.dom plocha 450m.material pur doska hrubka 7cm. Aká by bola cena?
Ak mate niekto skusenosti s firmou ktorá zatepluje týmto materiálom mohli by ste mi prosím poslat k…
jean2
Pred 7 rokmi
15
Prasklina v potere treba nejako riesit?
Je to jedina prasklina v poteroch v celom dome...Je treba nieco s tým robit?
mesarosanton
Pred 7 rokmi
3
Umiestnenie, šírka a spôsob pripojenia radiátorov
Zdravím Vás Strechári! Potrebujem poradiť ohľadom umiestnenia, šírky a spôsobu pripojenia radiát…
majo17k
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
Podopretie presahu strechy
Viete poradit ako riesit nasledovne? Ideme robit klasicky drevenny krov kde krokvy su 8x20 a maju p…
daralbajda
Pred 7 rokmi
1
2
32
Domček na náradie nad pivnicou
Ahoj všetkým. Prosím vedel by mi niekto poradiť? Mám v záhrade pivnicu 2,5 x 2m, a chcel by som nad…
michael0
Pred 7 rokmi
14
Krov - výrobcovia a montažnici
Dobrý den hladam firmu čo vyraba klasicke krovy ak o niejakej firme viete prosím o odkaz ak máte d…
ruren
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Osvetlenie na stavbe
Ahojte, chcem sa poradiť aké osvetlenie sa Vám osvedčilo na stavbe pokiaľ ste ešte nemali žiarovky …
dodik13
Pred 7 rokmi
30
Popraskana malta
Ahoj Na jeseň som muroval dom z ytongu. V noci pršalo ale nad ránom už nie. Asfaltový pás je gg40…
stavba111
Pred 7 rokmi
1
Kachlova pec polsko
Zdravim ma niekto skusenosti s kachlovymi pecami od Poliakov aj s montazou? Na aku sumu vas to asi …
klaudia154
Pred 7 rokmi
1
Prisposobenie vyvodu digestora do sachty v panelaku
Prosim o radu. Chem plynovu varnu dosku - sirka 75cm. K nej som nasla tento digestor: https://www.d…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
3
Problémy s bankou - prenesenie hypotéky..
Ahojte, potrebujem poradiť..ak by niekto vedel budem rada..pred rokom sme kúpili dom na hypotéku od…
malatatranka
Pred 7 rokmi
8
Rekonštrukcia podkrovia rodinného domu
Práve sa chystáme na rekonštrukciu podkrovia a aj preto som sa rozhodol k na tejto stránke a oslov…
remepra
Pred 7 rokmi
4
Vymena elektrickeho vedenia-okruh spotrebicov_1 izbovy byt_CENA
Dobry den, vedel by mi niekto zhruba nacenit kolko asi bude stat vymena elekrtiny v 1 izbovom byt…
remepra
Pred 7 rokmi
4
Dopravný projekt
Ahojte, potrebujem nájsť dopravného projektanta v Žiline. Vie mi niekto pomôcť? Ďakujem 😉
suszanie
Pred 7 rokmi
6
Rozdiel medzi prekladmi HE-A a HE-B ?
Zdravim, chcel by som sa opytat, aky je rozdiel medzi prekladmi HEA a HEB, statik mi napisal v proj…
slavoslav
Pred 7 rokmi
9
Jedovatá rastlina?
Ahojte prosím vás nevie niekto ako sa volá kvetina na fotke? Sú jej plody jedovaté? Ďakujem.
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
9
Realizácia plynovej pripojky
Ahojte,viete o nejakej dobrej firme má realizáciu plynovej prípojky,spolu s pretláčanim Nitriansky …
bibli92
Pred 7 rokmi
5
Ide o ciernau stavbu ak su nezrovnalosti v stavebnej dokumentacii?
Ahojte, par metrov od naseho domu postavili vysielac mobilneho operatora, bohuzial sme tomu nedoka…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
8
Do akej teploty sa môže naťahovať fasádna omietka?
Do akej minimálnej teploty sa može naťahovať fasádna omietka? Ide o to že nám treba natiahnuť omiet…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
19
Dekoracia na stenu
Ahojte zhanam tuto dekoraciu. Poraďte prosím kde by som ju našla, alebo niečo podobné. ĎAKUJEM
kalania
Pred 7 rokmi
23
Kotol Vaillant turboTEC plus
Zdravim,vedel by mi niekto poradit ohladom spominaneho kotla.Kupil som dom kde uz bol tento kotol (…
albertone
Pred 7 rokmi
3
Skrinka z Ikea, umývadlo na dosku a sifón od iného výrobcu- dá sa to skombinovať?
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť ohľadom skrinky z Ikea a umývadla na dosku z iného obchodu. …
zufa78
Pred 7 rokmi
6
Rekuperacia - tvorba kondenzu na jednotke
Ahojte, vedel by mi niekto poradit co sa deje? Vcera vecer som zbehol do technickej a nasiel zarose…
arantir
Pred 7 rokmi
14
Hľadám bytového dizajnéra za dobrú cenu v Bratislave
Ahojte, potrebovala by som poradit a odporucit nejakeho dobreho a cenovo dostupneho bytoveho dizajn…
melmel78
Pred 7 rokmi
7
Povala - herňa pre deti - zateplenie a podlaha
Ahojte, chcel by som sa poradiť ohľaodom využitia povaly. Staviame bungalov so žb stropom. Na poval…
burdorka
Pred 7 rokmi
14
Cerpadlo na umyvacke riadu
Dobry den, je tu prosim vas nejaky servisak, co opravuje umyvacky riadu? Potrebujem len radu...
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Hypoteka prijem z USA
Skúšal som hľadať tu na fóre ale neúspešne. Riešil niekto Hypo s tým,že má príjem z USA v US Dollar…
qweqwe
Pred 7 rokmi
8
Inštalácia svetiel do sadrokartónu
Ahojte viete mi poradit,kedy napichnut svetla,pred alebo po bruseni SDK?
kim_rossi_stuard
Pred 7 rokmi
30
1
2
…
1564
1565
1566
1567
1568
…