O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Môžem dať novú zeminu na pôvodnú zem s kameňmi a burinou?
Dobrý deň, Prosím Vás, chcela by som sa opýtať, či môžem navoziť novú zeminu (černozem) na pozemok…
ajka1610
Pred 6 rokmi
12
Izolacia stavby pod zemou
Ahojte, Chcem sa spytat ako mate izolovany (idealne pasivny, pripadne NED) v pripade ze je cast do…
milanpl
Pred 6 rokmi
4
Ekonomika el. kabla pri 200m
Zdravim, K tejto teme som uz nejake diskusie cital, ale este stale sa mi neobjasnil big picture.…
duzu
Pred 6 rokmi
8
Dan z nehnutelnosti 2016
Zdravím všetkých! Chcem Vas poprosiť o radu, začiatkom roka sme predali dom, ktorý sme si svojpomo…
andreaa1404
Pred 6 rokmi
10
Napojenie komína (sopuch)
Ahojte Chcel by som vás poprosiť viete mi niekto poradiť začal som stavať komín . Ide mi o to že …
majokx
Pred 6 rokmi
1
Ferdinand Milucky
myslim, ze aj tento prispevok patri na forum o stavebnictve, v piatok zomrel vyznamny predstavitel …
sgi320
Pred 6 rokmi
5
Pilovy kotuc strpa/vibruje
Mam lacnu "stolovu" kotucovu pilu. Ked zajdem do kotuca drevom, tak kotuc strasne hulaka strpa vib…
viktor811
Pred 6 rokmi
5
Palach - rákosový strop a rekonštrukcia elektriny
Ahojte, má niekto skúsenosti s palachom - rákosovým stropom v staršom dome? Strop je z interiéru …
knedlik82
Pred 6 rokmi
8
sponzor fóra
Plot oblozeny okrasnymi tehlickami
pozdravujem, mam postaveny plny plot z klasickych DTciek 20cm sirka. Chceme na to nalepit okrasne …
matussvk1
Pred 6 rokmi
1
Pratel tablety
Prosím vás sú vhodné pratel tablety aj pre mačky? Alebo len vyslovene pre psa?
petka456
Pred 6 rokmi
5
Obklad paradyz ceramika emily
Dobry den, ma prosim niekto tento obklad? Ako sre spokojny? Udrzba, foto 😊 dakujem
shadowmilan
Pred 6 rokmi
4
Zháňam súrne niekoho na stavbu komína
Viete posunúť kontakt? Tí čo nám to mali spraviť, sú pn... Priplatim co bude treba. Dakujem
wolodymyr
Pred 6 rokmi
4
Kvapkanie vody cez dymovod
Ahoj Vonku je brutal lejak a ja chodim po dome kde pocujem kvapkat vodu. Tecie z dymovodu komina…
reward
Pred 6 rokmi
10
Komplet dom
148m2 zastavaná plocha úžitková 110m2 plus terasa 23 m2.Ako tak pozerám do slovníčka ...kam som si …
jurkoboss
Pred 6 rokmi
31
Diery v trávniku - môžu byť od pavúkov?
Ahojte strecháči, sestra našla takéto diery v záhrade, niekto jej povedal, že to robia nejaké veľké…
monikabugi
Pred 6 rokmi
26
Krbex PK, TT mate skusenosti?
Ahojte, mate skusenosti s Krbexom v Pezinku, resp. v Trnave? (pristup, riesenie reklamacii, kvalita…
balinea
Pred 6 rokmi
10
Byt či dom? Zvládneme splácať hypotéku pri takýchto podmienkach?
Plánujeme stavať dom 12x17m, teraz sa robí projekt. Dom by mal stáť v malebnej dedinke, lenže v oko…
xaxaxaxa
Pred 6 rokmi
1
2
45
Ako zistiť hĺbku aktuálneho základu
Ahojte, mám základ, na ktorom mám postavenú starú prístavbu, ktorú aktuálne rozoberám. Chcel by som…
catscan
Pred 6 rokmi
23
Cena ytong P2-400 300mm
Prosím vás akú cenu ste mali za tento ytong? Cital som staré diskusie ešte z 2014-2015teho niektor…
tom329
Pred 6 rokmi
15
Rada zo zakladmi
ahojte.. mam prosbu... mam v projekte zaklady, ako na prvom obrazku.. nahlodal ma clovek, kto…
eagleowl
Pred 6 rokmi
19
Asfaltový tmel na strechy
Chcel by som sa spýtať niekoho, kto má skúsenosti s asfaltovým tmelom do pištole (nádoba jak siliko…
arcticcode
Pred 6 rokmi
12
Žltnutie listov čerešňa
Ahojte, mám otázku. Na jeseň som zasadil niekoľko stromov, medzi nimi aj 2 čerešne a 2 višne. Na ja…
zita19
Pred 6 rokmi
16
Myši v zateplenom základe - čo s nimi?
Uz to niekto úspešne vyriešil? Nasypať tam otravu, alebo čo snimi? Odkopat to už nemôžem, je tam le…
rkorba
Pred 6 rokmi
16
Kúpa bazéna a pieskovej filtrácie - budú po sezóne zľavy?
Ahojte, zvažujem kúpu bazéna a a pieskovej filtrácie, oplatí sa počkať až na posezónne výpredaje? …
lifelike
Pred 6 rokmi
8
Váš názor na vonkajší obklad pod strechou
Prosim o Vas komentar. Podla stavebnika je to dobra urobena praca. Vonkajsi obklad pod strechou. Re…
benko3387
Pred 6 rokmi
16
Stavebný otvor na interiérové dvere.
Čaute. Idú nám za dva týždne robiť omietky a preklady na priečkach osadili tak že sú 208cm :-( ešte…
klopatka
Pred 6 rokmi
10
Chrapanie z vedlajsieho bytu
Ahojte, idem si sem pre mozno odpoved, mozno len radu. Byvame v panelakovom byte, ktory sme si …
foox
Pred 6 rokmi
1
2
53
Kuchyna linka
Ahojte. Prosím vás. Chcem sa opýtať rozmýšľam že by som nedala priečku do obývačky že by som to ne…
sampur
Pred 6 rokmi
6
Sokel pod urovnou terenu - asfaltovy lak ?
zdravim, mam natiahnute lepidlo na sokli (na XPS) v celej vyske teda aj pod urovnou terenu. Mam 2 v…
fotox3
Pred 6 rokmi
5
BB, ZV a okolie - dlažba a obklad prírodným kameňom
Hľadáme šikovného kamenára na dlažbu a obklad prírodným kameňom
jurobb
Pred 6 rokmi
1
1
2
…
1391