Kuchyna linka

Ahojte. Prosím vás. Chcem sa opýtať rozmýšľam že by som nedala priečku do obývačky že by som to nechala otvorene ale teraz netuším ako by som si dala linku kde by bola najvhodnejšie dať stavaný skriňu s chladničkou rúrou atď. Pomôžte mi ďakujem 😂
Odpovedať
namiesto priecky linka do L a ostrovcek spravit a budes mat miesta habadej ;-) jedine potom este asi zmenit sedacku tak aby bol jej roh oproti kuchyni a nie pri nej...
Odpovedať
miesto priecky bud teda ostrov, alebo zrusit ten vyklenok, tam kde mas ten jedalensky stol a potiahnut normalne rovno priecku a mozes si pekne dat napriklad uckovu kuchynu ;-)
Odpovedať
tak ako ti napísal palinoba by to bolo fajn ;-) :-) isto lepšie ako s tou priečkou ;-)
Odpovedať
Ked chces otvorenu miestnost, tak priecku prec a inak otocit sedacku a nemas problem. Niekedy je aj lepsie ked je ta kuchyna oddelena, ale tak vsetko je to o tom, co preferujes ty, tvoja rodina, predsa len vy tam budete byvat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa prikláňam k tomu, že zrušiť priečku - vznikne tak pekný veľký otvorený priestor. Čo bude podľa mňa moc fajn! A vznikne ti aj viac možnosti v kuchyni s linkou ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?