O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako riešiť elektrické rohože?
Caute. Kedze mam podlahove kurenie v celom podkroví ale vstupnú chodbu s vchodom mam na prízemí co …
kamilka22381
Pred 5 rokmi
7
Vŕzgajúca plochá strecha - ako to odstrániť?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Kúpili sme rodinný dom v radovej zástavbe. Konštrukcia strec…
minkig
Pred 5 rokmi
9
Ako vyriešiť vrátenie zálohy za sedaciu súpravu?
Ahojte Mám taký problém zaplatili sme zálohu za sedacku v sconte dnes som našla krajšiu Ako pos…
dodok
Pred 5 rokmi
9
Aká vzdialenosť drobnej stavby od hranice pozemku?
Dobry deň, viete mi niekto prosím poradiť aká musí byť vzdialenosť drobnej stavby od hranice pozemk…
chrobak7
Pred 5 rokmi
26
Aký je rozpočet na rozostavaný rodinný dom?
Zdravím vás, mal by som otázku. Mám rozostavaný rodinný dom a riešim momentálne kúrenie,vodu a plyn…
sissik
Pred 5 rokmi
9
Realitné kancelárie v Nitre - poradíte?
Poradte prosim dobru realitku z Nitry pripadne z Novych Zamkov. Dakujem vopred za rady.
hrnkanr
Pred 5 rokmi
4
Za koľko dní vám prišli plynári odpojiť hodiny?
Chcem sa opytat za kolko dni vam prisli plynari odpojit hodiny ?? my uz cakame pol mesiaca a nic :/
foox
Pred 5 rokmi
8
Odporučili by ste vysávač na stavbu Lidl či Kercher?
Ahojte, potrebujem nejaký vysávač na stavbu , aj na vysávanie aj na pripojenie napr. k flexke a pod…
tino2
Pred 5 rokmi
24
sponzor fóra
Ako urobiť rozvody na HDMI v dome?
Ako na rozvod hdmi? Co natiahniut a kam? Zakaznik ma taku poziadavku a este som to nerobil. Chce p…
panak
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
71
Revízia komína - Košice a okolie
Zdravím Vás. Ku kolaudácii potrebujem, citujem: "Osvedčenie o stave nových komínov / max 1 rok sta…
atak77
Pred 5 rokmi
3
Hľadám stavebný dozor pre drevodom - Sereď a okolie
Dobry den, hladame stavebny dozor pre drevodom v Seredi. Vystavba tento rok. Dakujem pekne za ponuky
rybka1987
Pred 5 rokmi
1
Rozdiel vo výške - podokenný rám a výška parapety
Aký je reálny rozdiel výšky parapety na dome a v projekte. Predpokladám, že podokenný rám + pri…
richard71
Pred 5 rokmi
4
Ako riešiť zateplenie štítu?
Ahojte, v pokrovi mám na starom dome vymurovany štít z 15 pálenej tehly. Minuly rok som robil zvonk…
jan45
Pred 5 rokmi
3
Kanalizačná rúra PVC110 do podlahového polystyrénu?
Dobry den. Chcel by som Vas poprosit o nazor/radu na nasledujuci problem: Strucny popis: V jedne…
jan45
Pred 5 rokmi
5
Hľadám - stavebná firma v okrese Bardejov, Prešov
Zháňam stavebnú firmu na výstavbu domu v okolí Bardejova, Viete mi odporučit nejakú dobru firmu ale…
erika0101
Pred 5 rokmi
3
Ako vyviesť elektroinštaláciu pre žáluzie a IP kamery?
Zdravim, potreboval by som radu, resp. 2 rady. 1.: kam vyviest elektroinstalaciu pre externe za…
patriky
Pred 5 rokmi
8
Skúsenosti - stanovisko z NDS pre okresný úrad
Dobry vecer.Mozete mi poradit,ked chcem stavat rodinny dom ktory je v blizkosti cesty kde bude v bu…
chrobak7
Pred 5 rokmi
2
Poraďte - Aká má byť správna orientácia projektu?
Pozdravujem, som v stadiu kedy zbieram vsetky informacie ohladom projektu. Ano, pojdem aj za projek…
lenkito10
Pred 5 rokmi
14
Termostatická vodovodná batéria - kolíše mi teplota
Ahojte, stalo sa vam uz, zeby sa termostaticka bateria "rozladila"? Otazka mozno aj na vodara/serv…
rkorba
Pred 5 rokmi
8
Máte inšpirácie na osvetlenie obývačky?
Dobrý večer prajem. Idem si prerábať byt a chcel by som vás poprosiť, či mi môžte poslať (či už …
naah
Pred 5 rokmi
1
Máte skúsenosti s čističkou odpadových vôd?
Zdravim ma niekto skusenosti s cistiskou odpadovych vod ,,,? Aky je postup ,povolenia atd ,,vystaci…
marcel714
Pred 5 rokmi
27
Máte skúsenosti s firmou z Nižnej Oravy?
Ahojte prosim nejake info o chalanoch z Niznej co stavaju domy. Ovm Stav alebo p. Mokosak, staval n…
eliss650
Pred 5 rokmi
1
Odporúčania na firmy - stavba montovaného drevodomu
Zdravím Poraďte mi prosím s akou firmou stavať drevodom montovaný nízkoenergeticky?
zuzanaah
Pred 5 rokmi
1
Práca v Anglicku - Akú hypotéku vybrať na Slovensku?
Ahojte ma niekto takto na sk hypoteku? Pracujeme v uk 8mi rok, na neurcito... Mame postaveny dom…
eryykah
Pred 5 rokmi
5
Ako umiestniť stavbu na pozemku?
Ahojte. Rozmyslame nad vystavbou domu. Mame pozemok, na ktorom je stary dom z valkov. Pozemok ma na…
angel1
Pred 5 rokmi
11
Máte niekto vodovodný ventil zapínajúci sa ťahom?
Ahojte, nemate niekto skusenost s vodovodnym ventilom, ktory sa zapina ťahom? Dakujem
rapidek
Pred 5 rokmi
10
Kotol na drevo - problém s chladiacou slučkou
Dobrý deň, máme kotol na drevo a k nemu zapojenú chladiacu slučku (značka DAKON). Cez víkend sa n…
petermu
Pred 5 rokmi
7
Je kosačka Mountfield G48 TBQ nebezpečná?
Ahojte, mam kosacku Mountfield G 48 TBQ, kupovana v r. 2013. Dal som ju na posezonnu bezplatnu pre…
itgospa
Pred 5 rokmi
3
Kde sa vytvára vizualizácia interiéru - Šaľa a okolie?
Pekný deň prajem nevedel mi niekto poradit spravyt vyzualizaciu buduceho interieru pred prerabkou s…
juro985
Pred 5 rokmi
1
Aká bola vaša cena projektu pri prístavbe a nadstavbe?
Kolko Vas prosim vysla projektova dokumentacia k pristavbe/nadstavbe rodinneho domu, vratane poziar…
ludmilka2407
Pred 5 rokmi
1
1
2
…
1260
1261
1262
1263
1264
…