O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tmelenie špárovačkou
Zdravím, som tesne pred špárovaním obloženej kúpeľne. Jednu kúpeľnu som dokončil klasicky, spárovač…
zegee29
Pred 5 rokmi
1
Pomoc pri návrhu kúpeľne
Prosím o pomoc pri riešení kúpeľne. Príjmem všetky iné návrhy a pripomienky. Farba je sivá-lesklá
jednoducha
Pred 5 rokmi
13
Ako zmeniť dispozíciu bytu?
Zdravím, vedel by ste nám poradiť ako zmeniť dispozíciu bytu? Vdaka za každý návrh.
buch_buch1
Pred 5 rokmi
20
Aké podlahy na podlahové kúrenie
Ahojte, už som z toho magor a som už zúfalá akú podlahu dať do celého domu. Budeme mať podlahové kú…
gabika1080
Pred 5 rokmi
14
Vodozadrzne opatrenie
Zdravím ma niekto skúsenosť s vodozadrznym opatrením - Podzemnou nádržou .. žiadali ste od štátu o …
roxo99
Pred 5 rokmi
9
Aký je rozdiel medzi plávajúcimi podlahami?
Ahojte toto sú dve podlahy odfotene zo zadu medzi ktorými sa rozhodujeme jedna je poľský egger a dr…
zuzanale
Pred 5 rokmi
1
2
38
Ladnička
Dobrý deň pre niekoho možno blbá otázka ale chcela by som sa opýtať ideme mat vstavanú chladničku, …
velli
Pred 5 rokmi
19
Detska postel
aku vysku ma detska postel?
slawka333
Pred 5 rokmi
12
sponzor fóra
Vzdialenosť garáže a záhradného domčeka od plota
Zdarvim, v akej vzdialenosti mate zahradny domcek / garaz od plota? Ide mi o to aby sa dal casom v …
marekcholeva
Pred 5 rokmi
21
Pozemok v novej lokalite - Nitra resp. iné mesto
Zdravím, chcem sa spýtať či neviete o nejakých pozemkoch v nových lokalitách, ktoré sa budujú alebo…
adiso
Pred 5 rokmi
2
Poznáte opatrenia proti elektrosmogu?
Dobrý deň Poznáte účinné opatrenia proti elektrosmogu v dome? Máte s tým skúsenosti?
richard71
Pred 5 rokmi
12
Stavba s Euroline - stavba na kluc
Dobry den. Chcela by som sa spytat ci uz niekto staval s Euroline dom na kluc? Nemam na mysli len k…
bernie_1
Pred 5 rokmi
1
Drevené schody svojpomocne
Ahojte. Riešime si drevené schody na naše schodiste v dome. A mám pár otázok a rada by som od vás a…
j_ank_a
Pred 5 rokmi
22
Ohlasenie stavebnych uprav v byte
Dobry den, neviem sa nikde dopatrat odpovede na moju otazku, preto sa pytam tu. Vopred dakujem za o…
kristof_ko
Pred 5 rokmi
12
Ako vyriešiť spoj terasy s okolitým terénom
Ahojte, chcem sa opýtať ako sa dá najjednoduchšie vyriešiť spoj terasy s terénom (zemou) Práve som…
karol6777
Pred 5 rokmi
1
Zopinanie plynového kotla
Ahojte, nájde sa tu niaky starý Plynar ? začal mi robiť problémy plynový kotol. Je to starý modrat…
sysell
Pred 5 rokmi
4
TC z ciny, zapojenie a co si o nom myslite
zdravim, co si myslite o tomto TC z ciny? Prislo by do blavy, s danou, clom a transportom do 1400 e…
salamawec
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
76
Pozemok vedľa kostola
Ahojte, prosím, máte niekto pozemok vedľa kostola? Teda pozemok s domom? Máme možnosť kúpy pozemku …
technik007
Pred 5 rokmi
21
Firma na krov z okolia Topolčianok
Dobrý den prajem, máte niekto skúsenosti s dodávaním materiálu a realizáciou krovu od spoločnosti p…
m1lan0
Pred 5 rokmi
2
Zvarovaná sieťovina v základových pásoch.
Zdravím, vie mi niekto jednoducho vysvetliť z akého dôvodu sa dáva zvarovaná sieťovina (kari rohož)…
jan45
Pred 5 rokmi
10
Teplovodny krb spravne nadstavenie
Ahojte, je tu nejaky macher, ktory by vedel poradit ako spravne nadstavit teplovodny krb napojeny n…
ludo999
Pred 5 rokmi
1
2
36
Revízna správa v okolí Trnavy
Zdravím, potreboval by som pre ZSE revíznu správu. Jedná sa o RD neďaleko Trnavy.
megdesign
Pred 5 rokmi
31
Okna do izieb - Rozmery
Aké veľké by sme mali dať okna do izieb cca 4m x 4m ? Chceli by sme veľa svetla.
logo22
Pred 5 rokmi
23
Rozmery okien na dome - aké máte vy?
Ahojte, poradte prosím, s akými rozmermi máte okná na dome?
marcel714
Pred 5 rokmi
1
2
50
Kovana brana a plot
Ahojte,nemate nejaky kontakt na nejakeho majstra co robi kovane brany v okoli Bytče,alebo niekoho k…
jamk1
Pred 5 rokmi
5
Vrubky na pracovnej doske?
Dobry den, uvazujem nad pracovnou doskou dub tabaco halifax.. Avsak ked po nej prejdem rukou, citit…
luba142
Pred 5 rokmi
1
2
54
Priemyselná budova a ÚP
Zdravím, minuly rok sme kúpili budovu s účelom v nej podnikať. V LV je zapísaná ako priemyselná bud…
marlyke
Pred 5 rokmi
10
Nadzemné potrubie vedené ponad potok.
Ahojte majstri potrebujem poradiť ohľadom vodovodnej prípojky na vodu vedenú ponad potok v predizol…
dedo758
Pred 5 rokmi
13
Drobné stavby - vzdialenosť medzi sebou
Dobrý deň, Planujem spravit 2 drobné stavby a potom ich spojiť s lexanom. Otázka je, že aká je mini…
petersti
Pred 5 rokmi
11
Kompresor na 12V do auta.
Ahojte, Chcel by som Vás poprosiť o radu. Chcem si kúpiť kompresor na 12V do auta. Našiel som te…
foox
Pred 5 rokmi
7
1
2
…
1258
1259
1260
1261
1262
…