Pomoc pri návrhu kúpeľne

Prosím o pomoc pri riešení kúpeľne. Príjmem všetky iné návrhy a pripomienky. Farba je sivá-lesklá
Odpovedať
No farba sa mi nepáči, takže to radšej nejdem komentovať. Ale radiátor by som dal rebrinový na kt. si vieš zavesiť uterák.
Odpovedať
siva moze byt, podla mna prijemne neutralna, ozivit sa da doplnkami. Len by som zrusila listely a plasticky vzor redukovala na jednu stenu, maximalne 2 steny (napriklad od sprchaca a nad vanou) ako pekny akcent a zvysok by som dala hladke obklady Radiator radsej velky rebrikovy ak ma sluzit aj na vykurenie. Daj si vyhladat v googli radiatory Medzev, vyrabaju aj siroke radiatory, dokonca aj na zakazku ti vedia vyrobit podla poziadaviek a ceny maju viac ako prijemne.
Odpovedať
Profilova fotka
To okno v sprche asi nie. Jedno vacsie, ale nie v takej vyske. Je velmi vysoko.
Odpovedať
@lenkito10 Jedná sa o prerábku kúpeľne. To okno tam už musí byť.
Odpovedať
@jednoducha 1) ak nie je problem s financiami, tak plasticky ok. Inak to bude predrazene dost 2) bez tych list, nedavaj to tam.. Uz len ten plasticky vzor je sam o sebe zaujimavy.. Listy nechaj iba na strane umyvadla.. Musia aj nemusia byt 3) na zem sa mi ziada ina farba, dekor, mozno dlazva v dekore dreva ako na dverach..
Odpovedať
@hroma ten plastický vzor by si riešila len na celú stenu kde sú okná?
Odpovedať
@jednoducha ked na ten navrh tak pozeram tak praveze stenu s oknami by som dala cisto sivu. Predpokladam ze tam bude nejaka drevena stolicka alebo rebrik na oblecenie. So stenou so zrkadlom by som sa vyhrala. Napr medzi listy plasticky obklad alebo ked zvysne steny by boli bez plastiky tak zrkadlova stena by mohla byt cela plasticka a medzi listy hladky obklad ktory by navazoval na zvysne steny.
Odpovedať
Profilova fotka
@jednoducha ten obklad sa po pravde ani mne moc nepaci, ale tak to je uz na vas. Druha vec, tiez by som vytkla ten radiator, dajte fakt rebrinovy, ten je v kupelni lepsi. Budete mat aspon kde susit osusky. Co sa tyka rozmietnenia, tak si myslim, ze fajn.
Odpovedať
Podla mna je to dost komplikovane, je to take prekombinovane. Tie listy su podla mna tam zbytocne pod celej kupelni. Ked tak tak len na jednu stranu. A obklad by som volil taky neutralnejsi, aby nevystupoval, len klasika sivy
Odpovedať
@jednoducha kludne
Odpovedať
@jednoducha tie dve okná ste tam prečo dávali?? To mi príde také divné mať okno aj priamo v sprchovom kúte.
Odpovedať
@slawka333 keď sme stavali v roku 1989 to bol taký trend- lepšie vetranie. Aj teraz je tam okno otvorené celé leto
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?