O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako ste riešili prívodné káble do domu?
ahojte, chceli by sme sa spýtať, ako by ste riešili prípojku hlavného prívodu do domu, keďže nám st…
dent
Pred 5 rokmi
11
Nemáte podobne robené drevené dvere?
Nema niekto z vas, taketo alebo podobne robene drevene dvere? pripadne je tu nejaky stolar, ktory m…
bobbly
Pred 5 rokmi
3
Ako sa robí predpríprava na výsuvný digestor?
Dobrý deň mám otázku. Vie mi niekto poradiť ako mám spraviť preprípravu pod podlahu na výsuvný dige…
stelinka
Pred 5 rokmi
8
Výsuvný digestor zabudovaný do ostrovčeka
Do kuchyne planujem vysuvny digestor ktory bude zabudovany do ostrovceka tak ako je uvedene na foto…
stelinka
Pred 5 rokmi
4
Sadrokartónový strop - existuje iná alternatíva?
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu, nemáme betónový ani keramický strop, no máme navrhnutý…
ewors
Pred 5 rokmi
24
Máte moderné kovové schody?
Ahojte nemáte mi poskytnúť inšpiráciu na moderné kovové schody či už biela alebo čierna konštrukcia…
paulac93
Pred 5 rokmi
1
Výmena unimobunky za lodný kontajner - potrebujem stavebné?
Dobrý deň. Obraciame sa na Vás s otázkou ako máme postupovať a ci je potrebné stavebné povolenie…
marcoy83
Pred 5 rokmi
9
Ponuka na elektrické teplovodné podlahové kúrenie
Ahojte, Dostali sme cenovú ponuku na el. podlahové kúrenie, komplet materiál (vr. el.kotla + el.…
megdesign
Pred 5 rokmi
15
sponzor fóra
Aká je vhodná farba na staré drevené zárubne a dvere?
Ahojte ,potrebovali by sme poradiť aká farba na staré drevené zárubne a dvere sa Vám osvedčila naj…
zuzik
Pred 5 rokmi
5
Rozpočet na hrubú stavbu svojpomocne
Dobry den.zaciname v jari staviat dom a chceli by sme sa spytat kolko vas stali zaklady,mury a stre…
3petka
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
123
Uloženie trámov na venci
Čaute. Hľadám foto k nádraží a len tak pozerám ostatné fotky. Všimnite si na fotke druhy tram od…
truly
Pred 5 rokmi
20
Firma na pretláčanie popod potok - Považská Bystrica
Ahojte, viete dat kontakt na niekoho kto pretlaca inzinierske siete popod potok z okolia PB? Dakujem
denisa1284
Pred 5 rokmi
1
Ktorý vysávač na mokré a suché vysávanie odporúčate?
Ahojte, chcel by som sa opytat ktory z tychto dvoch vysavacov by ste odporucili, hlavne mi ide …
metele
Pred 5 rokmi
11
Ako správne nastaviť Thermolink LUX?
Pozdravujem, vedel by niekto poradiť, ako nastaviť Thermolink LUX tak, aby teplota v miestnosti n…
1_palo_1
Pred 5 rokmi
1
Viazanie železa do venca
Zdravim vas,viete mi niekto vysvetlit co znamena pri viazani zeleza do venca ze "rohy prevladat v h…
robo28w
Pred 5 rokmi
2
Vhodná závlaha pre stromy a rajčiny
Dobry den, chcel by som si ulahcit zivot a spravit zavlahu aby som nemusle kazdy den rucne polie…
marcel714
Pred 5 rokmi
29
Firma na štandard rodinného domu so zariadením
Ahojte, kupujeme rodinny dom odovzdaneho do stavu holodom. Viete poradit nejaku overenu firmu ktora…
m_ichaela1
Pred 5 rokmi
9
Povalový priestor vyplnený skrinkami z OSB dosiek
Nema niekto povalovy priestor vyplneny skrinkami z OSB dosiek? potesilo by nieco pre inspiraciu. Vd…
marcel714
Pred 5 rokmi
8
Firma na betónový poter v okolí Banskej Bystrice
Poradte prosim niekto dobru firmu ktora robi betonove potery (podlahy) v BB alebo jej okoli.
elnath
Pred 5 rokmi
4
Aké kvety odporúčate pestovať na oknách?
Ahojte, hlásim sa opäť.:slight_smile: Dnes sa mi prisnilo, že som mala plné okno kvetov a tak si k …
jano66
Pred 5 rokmi
3
Cena práce za záhradný domček
Ahojte vedel by mi niekto zhruba povedať cenu práce za murovaný domček 4,5x4,5m,( 10radov tehal)…
chrobak7
Pred 5 rokmi
4
Ako postaviť prístrešok k chate?
Ahojte potrebujem Váš názor a radu na jeden prístrešok typu A.Chcem spraviť prístrešok o rozmere 3.…
davidpopo
Pred 5 rokmi
1
Môžem postaviť prístrešok na autá bez súhlasu susedov?
Ahojte. Chcem sa spýtať a možno mi budete vedieť poradiť. Mame garáž a chceme si pred garážou dorob…
chrobak7
Pred 5 rokmi
17
Samonosná brána - pomoc s montážou
Dobrý deň, vedel by nám prosím niekto odporučiť kontakt na šikovného majstra (prípadne na samého…
chrobak7
Pred 5 rokmi
4
Ako vybudovať skalku v brehu?
Ahojte prosím pomôžte mi postavili sme chatu a všade naokolo pozemku mame svach. Chcela by som to n…
duzu
Pred 5 rokmi
5
Zelená sieť namiesto živého plotu
Má niekto tu zelenú tieniacu sieť na pletive?akú máte skúsenosť sú aj také hrubšie ?chcela som to a…
pirhina
Pred 5 rokmi
5
Prebrúsenie a naolejovanie dubových parkiet - Prešov
Dobrý deň, poradíte mi prosím dobrého parketára v okolí Prešova? (Parkety sú položené-nové, je potr…
sonal
Pred 5 rokmi
3
Farba steny, ktorá nechá vyniknúť obraz
Pekný deň. Mám taký menšiu(dosť malú) izbu v paneláku. Aktuálne sa skladajú puzzle, ktoré chcem d…
romanesko20
Pred 5 rokmi
5
Podať trestné oznámenie na spolubývajúceho?
Ahojte mam taky maly problem a potrebujem poradit. Byvame s manzelom v rodinom dome aj s detmi a by…
muheta
Pred 5 rokmi
21
Je možné stiahnutie ornice? Môže zima poškodiť tvárnice?
Dobrý večer. Chcem sa spýtať, či si môžem stiahnuť ornicu cca 20cm na pozemku, ak nemám ešte staveb…
melanie9
Pred 5 rokmi
4
1
2
…
1228
1229
1230
1231
1232
…