Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Milí Strecháči, mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vznikol Magazín, v ktorom nájdete články na všetky témy, ktoré sa na našej/vašej Modrej streche riešia. Ak ste v ňom ešte nezačali "listovať", určite tak urobte: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ 🙂 Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady, o ktoré sa delíte v našom Fóre, sme sa vám rozhodli priniesť aj skvelú súťaž! Zapojte sa a vyhrajte robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR! Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, aké témy článkov by ste uvítali v našom novom Magazíne? Riešite aktuálne témy o stavbe, kúpe či rekonštrukcii? Hľadáte inšpirácie pre zariadenie interiéru a možnosti, ako vo svojej domácnosti ušetriť? Zaujímajú vás tipy na chutné recepty, rozhovory s odborníkmi či návody na výrobu vychytávok do domácnosti? Napíšte nám priamo v tejto diskusii. Radi vám prinesieme články, ktoré poradia i inšpirujú. Píšte a vyhrajte. Jeden z vás získa robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR, ktorý nám do súťaže venovalo Planeo Elektro. Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať! Aké sú podmienky súťaže? 1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Aké články, témy či rozhovory by ste si chceli prečítať v novom Magazíne na Modrej streche? 2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 12.5. do 19.5. 2022 3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený. 4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu. 5. V súťažnom Fóre s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty. 6. Cenu výhercovi zašle prevádzkovateľ portálu Modrá strecha. 7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Planeo Elektro.
Čo by sme spravili ináč pri stavbe, zariaďovaní bývania - keď už bývame....
Profilova fotka
kedze dom uz mame ako tak prerobeny, zaujimali ma by ma rady tipy ohladom zahrady, realizacie terasy, predzahrady...
Mňa by potešili témy: -funkčný dizajn/nábytok na menších m2 -vychytávky pre domácnosti s malými m2(u nás dostupné alebo nenáročné na DIY) -ako v malom priestore vyčarovať spálňu s obývačkou (napr.tipy na dostupný nábytok vrámci SR, kde mám z gauča zrazu plnohodnotnú posteľ/ktorá je počas dňa na stene, nie typické rozhladanie) -témy ohľadne maľovania v interiéroch (steny, nábytok, dvere-aké, kde, ako) -ako zamaskovať "potrubie" klimatizácie v interiéri -ako eliminovať zápachy od susedov vrámci bytovky
Dobrá by určite bola téma ohľadom energií a ich využitia v našich domoch.
Podľa mňa by bolo vhodné urobiť sekciu niečo ako DIY kde by boli podrobnejšie návody pre tých čo si konkrétnu vec chcú urobiť sami. Vhodné by bolo priložiť aj výpis vhodného materiálu. Samozrejme vhodné by bolo tomu dať aj štruktúru či sa jedná o hrubú stavbu, interier, exterier a potom podkatégórie ako izolácie, bazén , smart domácnosť, prestrešenia .... atď.
Profilova fotka
bolop by dobre podozveda tsa co to o stavani kominov a zapajani alternativneho zdroja kurenia
zaujimam sa o nove materialy a ich porovnanie s klasickymi pri vystavbe, rovnako tiez temy venovane inovativnym pomockam okolo domu a zahrady
Co sa tyka interieru, zaujimala by ma tema: ako efektivne vyuzit kazdy kusok v dome (napr. kupelna a uskladnenie drobnosti, uterakov) a exterier: kombinacie kvetov, aby vzdy nieco kvitlo)
Rozhodne ma zaujíma téma záhrady, keďže to k domu patrí, aby sme sa u seba doma cítili komfortne a odpočato.
Mňa zaujímajú témy ohľadne Drevodomov. Niečo na štýl "Roky strávené v Drevodome" . Alebo "Drevodom po rokoch".
Profilova fotka
Dost by pomohol clanok o hydoizolaciach,ako s nimi pracovat pri starom dome dalej malo som sa dozvedel o teplovodnych krboch,vypocet vykonu do vody,do vzduchu,ako obstavat.
Profilova fotka
Mne by sa páčil článok o tom, po akých jednotlivých prvkoch siahať, prípadne stavebných materiáloch, ako sa vyhrať s detailami, aby bol dom v nejakom konkrétnom štýle. Momentálne prevažuje bielo šedá/antracitová. Niektorý majú bielo hnedé kombinácie. Domy sú jednoduché, prevažne jednopodlažné a všetky domy sú si viacmenej podobné. A potom sa nájde niekto, kto si chce urobiť taký napr. vidiecky dom, kde je veľa dreva, fasáda obložená kameňom v kombinácii s omietkou v pieskovej farbe, oblé okná...ktorý vyzerá perfektne a veľmi ma to fascinuje. Prípadne zasa ten industriálny štýl.. nie len v dome, ale aby to bolo vidieť aj zvonka.. Avšak nejaké tipy, ako na to, aby to bolo niečo pekné, kompaktné.. aby to vyzeralo dobre som nikde nenašla a už vôbec nie článok ,kde by bolo týchto štýlov viac a človek si vyberie, čo sa mu páči aké sú možnosti a akou cestou by chcel ísť. Čiže poradiť, že napríklad spraviť iný tvar okien, farebné škály, materiály a pod. (Lebo samozrejme videla som aj domy, kde sa ľudia snažia byť iný a nakoniec sa to pokazí nejakým detailom ako napr. vonkajšími žalúziami.. farbou a typom oplotenia a pod.) 🙂
Dobrý deň želám Modrá strecha viac sa dozvedieť o rastlinách kvetoch stromoch začíname okolo domu upravovať teren máme aj kopce tak bude treba niečo aj ohľadom tvárnic alebo kaskády no čaká nás dosť práce ale nevadí svoj pomocné si porobime zveladime 🙂
AKé chyby sa najčastejšie riešia pri rekonštrukcii domu a záhrady a návody a rady ako im predchádzať, prípadne ako ich riešiť
Zaujímali ma tipy na riešenie svahovitej záhrady.
Keďže momentálne začíname riešiť záhradu, zaujímali by ma konkrétne tipy na rastliny do okrasnej záhrady podľa nárokov na stanovište (slnko, tieň, polotieň) .
Článok sa načítava...
Zaujímali by ma články ohľadne zariaďovania interiéru, ale aj informácie o "normových" hodnotách (výška, vzdialenosť, ...) pri umiestňovaní zariadzovacích prvkov, napr. v kúpeľni alebo kuchyni.
Profilova fotka
Mne by sa určite zišli právne rady ohľadom nových úprav zákona v kontexte stavebného povolenia a čiernych stavieb
Mňa by najviac zaujímala téma záhrady, hlavne okrasná záhrada, záhradné jazierko, kvety, rastliny.
Profilova fotka
Mňa najviac zaujímajú témy ohľadom zníženia nákladov na bývanie keďže mám celo elektrický dom tj. fotovoltaika, solár a podobne.
Mňa zaujímajú aktuálne ceny stavebnách prác v interiéri aj exteriéri počas rôznych období, nakoľko sa menia bez akéhokoľvek systému.
Mňa by veľmi potešili články viac o záhrade, stavebných firmách ako firma stavia čo všetko treba zvážiť, na čo si dať pri stavaní domu pozor, rozhovory s každým odborníkom so stavebných firiem, trošku predstaviť aké máme firmy na Slovensku, potom možno niečo z receptov ako grilovať jedlá so záhrady, tipy na nejaké zdravé recepty, inšpirácie z interiéru a exteriéru ohľadom domu, a tiež by potešili aj nejaké rady, tipy ohľadom stavania domu čo je dobré vedieť pred začiatkom a počas stavby, na čo si dať pozor, tiež chýbajú aj technické témy trochu podrobnejšie, a mne najviac chýbajú fotky ako si strechári čo to pekné zhotovili s postupom vo fotkách ako inšpirácie aj pre ostatných a ešte mi tu chýba aj viac o SMART DOMÁCNOSTI. Ďakujem. 🙂
Ja by som uvítala články o úprave exteriéru, úžitková a okrasná záhrada, terasy 🙂 🙂
Zaujímali by ma články o exteriéroch rodinných domov napr.: sokla a fasády, nástenné panely. Nové riešenia, najnovšie materiály. Akú podlahu na terasu? Ako si vybrať zámkovú dlažbu či záhradné platne? Ako na osvetlenie záhrady, ako si naplánovať záhradu svojpomocne?
Profilova fotka
Prijala by som šikovné rady v domácnosti v záhradách aj pri zveľaďovaní okolia domu. Vlastne každá rada je vítaná. Ďakujem.
Návrhy na zmenu dispozície bytu,pripadne domu+ vizualizácie 😊
mňa zaujíma téma susedia - hluk, téma riešenie sporov, takisto mimo toho ma zaujíma, či na Slovensku máme nejaké nekonvenčné stavby
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Aktualne by som si rada precitala odborny clanok na temu podlahove kurenie a porovnanie masivnych a lepenych sendvicovych parkiet
Dobrý deň, mňa by zaujal článok s pergolách, nakoľko je to pre mňa aktuálna téma tohto leta .

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?