O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aka farba do kuchyne
dobry den potrebovla by som poradit, ci ma niekto z vas ladenu kuchynu do fialova. mne sa ta farba …
el6
Pred 10 rokmi
11
Deformovane tesnenie kvoli sietkam proti hmyzu
Nedavno som daval na okna sietky proti hmyzu, take tie klasicke s obrtlikmi, ktore sa zachytia o ra…
gashtaan
Pred 10 rokmi
4
Bungalov - steny a masivna strecha
Zdravim. Premyslam nad skladbou materialov pre bungalov, nechem lahku strechu. Povodne som chcel Yt…
wilder01
Pred 10 rokmi
7
Okna v Kosiciach
Viete mi prosim poradit overenu firmu v KE ktora montuje okna Salamander resp. podobne kvalitne? Da…
dola24
Pred 10 rokmi
4
Založenie ornej pôdy
Dá sa založiť aj orná pôda pri hypo, keď nám hodnota bytu nestačí? Fin. poradkyňa tvrdí že áno, že …
thodosy
Pred 10 rokmi
16
Vstupne dvere do RD ?
AHOJ,vstupne dvere si dame robit u stolara drevene. paci sa mi , ked je na dverach ,,madlo,, tj su…
furbau
Pred 10 rokmi
8
Mozem rozdelit pozemok s exekuciou?
ahojte , viem ze je podobnych otazok je tu vela ale nenasla som odpovede,alebo som zle hladala :-)…
draik
Pred 10 rokmi
6
Je vhodná termostatická batéria do domu
Prosím o názor. V byte sme si dali Termostatickú batériu. V súčastnosti staviame dom a stretli sme …
jan45
Pred 10 rokmi
25
sponzor fóra
Aku firmu odporučite
dobry den chcem sa poradit že aku firmu by ste mi odporučili na vysušanie muria pretože mame novy d…
matorado
Pred 10 rokmi
6
Ako by ste riešili sprchový kút v tejto kúpeľni?
Ako by ste riesili sprchovy kut v tejto kupelni? rozmiestnenie ostava. 3 steny murovane a presklen…
panimida
Pred 8 rokmi
6
BOSCH POP 616b81E- kto ma tuto varnu dosku?
Rada by som ju videla aspon na foto z boku, ake su vysoke tie mriezky, na nete som nenasla a spokoj…
angel1979
Pred 10 rokmi
1
Zmena užívania priestoru
Dobrý deň, pri dome na pozemku mam postavený sklad 25m2 ohlásený ako drobnú stavbu a chcel by som t…
anett9
Pred 10 rokmi
6
Cena za elektrinu
Ahoj myslíte že je dobrá cena za natiahnutie novej elektriny A zapojenia el.prúdu na 380v za 550 mu…
mgx
Pred 10 rokmi
3
Americka ladnicka - otvaranie dvierok
Ahojte.Chcem vas poprosit o vasu skusenost s americkymi ladnickami znacky beko. Viete mi niekto pov…
lilijamajka
Pred 10 rokmi
4
Calunena postel ihned k odberu v Bratislave
Neviete nahodou kde taku najst? Vdaka
cache
Pred 10 rokmi
3
Hladam dobreho elektrikara v Kosiciach alebo v okoli
Zdravim vsetkych, Nepoznate niekto dobreho a spolahliveho elektrikara s rozumnymi cenami v KE al…
skye17
Pred 10 rokmi
3
Spínače pro elektrické rolety
Pátrám po spínačích na předokení elektrické rolety ale takové co nebudou půlené jako jsou vyp. č 5.…
peto99
Pred 10 rokmi
28
Akú stierku na sádrové omietky
Zdravím, steny mám omietnuté strojovou sádrovou omietkou od Baumitu. Akú stierku odporúčate použ…
ytongsk
Pred 10 rokmi
11
Popraskane lepidlo na fasadnom polystyrene
Ahojte, potreboval by som vas nazor, v com nastal problem pri nasledovnom: Vcera mi firma naniesla…
cubicomp
Pred 10 rokmi
8
Potrebujem dlhši prac.pomer? aj keď...
Pracujem viac ako dva roky vo firme pod agentúrou a dostala som prac. pomer ako kmenový zamestnanec…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
4
Vyňatie najkvalitnejšej poľnohospodárskej pôdy
Dobrý deň, poslali sme návrh na pozemkový úrad s návrhom na výstavbu a rozšírenie zastaveného územi…
juraj351
Pred 10 rokmi
2
Ako namontujem hrazdu do Ytongu?
Dá sa namontovať kovová konštrukcia hrazdy - na cvičenie do Ytongu?? Teda do bočnej steny...udržia…
muzsazeni
Pred 5 rokmi
7
Nalepovacie uchytky
DObry den, mate prosim niekto skusenost s nalepovacimi uchytkami na kuchynskej linke?? Taketo nieco…
janulpikna
Pred 10 rokmi
1
Pracovný úraz - strata zubov
Ahojte. Hľadám radu. Môjmu bratovi sa stal škaredý pracovný úraz a prišiel o zuby. Ešte je to len t…
54andreas
Pred 10 rokmi
9
Červeno- biela spálňa - máte niekto? skúsenosti?
všade čítam, že červená farba v spálni vzbudzuje erotiku, vášeň, a tak ďalej :-) Ale tiež, že je to…
zozlatehozamku
Pred 10 rokmi
26
Zakladanie travnika a zahonov
Ahojte, rozhodli sme sa zalozit svojpomocne okrasnu cast zahrady. Chceme sami polozit koberec, oh…
fufina1
Pred 10 rokmi
3
Kovová hmoždina
Ako vytiahnuť kovovú hmoždinku zo steny, ktorá je zalepená chemickou kotvou, aby som čo najmenej po…
stiskacik
Pred 10 rokmi
4
Odovdzanie novostavby
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť ako na predávajúceho ktorý nám robí problém s odovzdaním domu…
evulienkaslx
Pred 10 rokmi
3
Novy plynovy kotol
Ahojte, prosím niekoho, kto sa vyzná, musim vymeniť kotol. Odišlo cerpadlo a keďže kotol je z r.9…
protherm
Pred 10 rokmi
1
2
33
Garniza do sadrokartonu..Prosím kto má s tým skúsenosti. .
Prosím Vás pomôžte mi.. Chceli by sme dať kolainickovu garnizu do sadrokartonu, máme v obývačke zn…
stowasser
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2407
2408
2409
2410
2411
…