Popraskane lepidlo na fasadnom polystyrene

Ahojte, potreboval by som vas nazor, v com nastal problem pri nasledovnom: Vcera mi firma naniesla na fasadny polystyren sivy 20cm isover greywall mriezku vertex a fasadne lepidlo webber leparm (lepidlo mriezku a polystyren som kupoval sam v tej istej firme s uistenim ze lepidlo je vhodne na sedy polystyren), Rano 9:00 ked zacali nanasat lepidlo, bolo idealne pocasie -pod mrakom , poobede o cca 14:00 zacalo mrholit a silno fukat kvapky na lepidlo o cca 16:00 (ked som dosiel na stavbu) sa spustil riadny lejak, voda stekala po lepidle prudom. Pracovnici to nijak nezakryvali s tym ze je to vytvrdute a ze voda tomu nebude vadit. Dnes rano ked zacalo na lepidlo svietit slnko, zacala sa vrchna vrstva lepidla (podla mna to vysiel od vody cement na povrch) odplupovat od mriezky, vznikli velke flaky opadanej vrchej casti lepidla. Pracovnik firmy zacal hladat problem v lepidle, najskor ci nie je po zaruke, potom ze nie je vhodne na sivy polystyren. Vhodnost musim overit zajtra priamo v teranove Podla mna vsak problem vznikol hrubym podcenenim dazda - mali to zakrtyt foliou. Co vy na to? Stretol sa niekto s niecim takym? Dakujem za vas nazor
Odpovedať
takto to vyzera:
Odpovedať
zaprsane, dovodom je dazd.
Odpovedať
Profilova fotka
je to dôsledkom toho dažďa stačí to preškrabať brusným hoblíkom a znova naniesť lepidlo pokiaľ to chcete istejšie nech dajú ešte druhy raz sieťku .
Odpovedať
Profilova fotka
Toto len strhnúť dolu a urobiť nanovo
Odpovedať
@tomaws Urcite sa nenechaj opit rozkom a nejakymi kecami ci to je vhodne alebo nie je a pod. Nic im nezaplat prosto, kym to cele a na vlastne naklady nevymenia. Aspon sa naucia, ze ked sa robi fasada, tak sa den nezacina cigaretkou, ale predpovedou pocasia.
Odpovedať
dakujem za radu, aj ja si myslim, ze to treba dat dole, len ide o to, ze sa vyhovaraju, vraj som zle lepidlo kupil, ze to kvoli tomu.
Odpovedať
@tomaws Hmota je určená na lepenie tepelnoizolačných doskových materiálov. Taktiež je určená v kombinácií s vhodným typom výstužnej mriežky, na zhotovenie podkladnej medzivrstvy na lícnej strane tepelnoizolačných materiálov pod finálnu omietku. takze sa mozu vyhovarat tak akurat na seba. Tam kde neprsalo je stena v poriadku predpokladam. Tak sa ich spytaj preco je niekde dobra a inde nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?