O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Spevnené plochy
Ahojte :-) Riešime spevnené plochy. Manžel je za zámkovú dlažbu (veľký pozemok pred domom, vjazd…
viktor811
Pred 10 rokmi
3
Tyrkysové kuchynské stoličky
Ahojte, viete mi prosím poradiť, kde zohnať kuchynské stoličky v tyrkysovej farbe? Pôvodne som mala…
adik64
Pred 10 rokmi
1
Zdravim chcem sa opytat ak ma niekto konkretne skusenosti z pokutou za zacatie stavby
Ziadost na stavebko mam podanu aj vsetky suhlasi atd.Proste nechcem cakat 2 mesiace na paiere ked j…
dakasit9
Pred 10 rokmi
1
Odizolovanie paty muriva
Chcela by som vas poprosit o radu ako odizolovať patu muriva Porotherm profi 30 ked nechcem ako 1. …
marcuss
Pred 10 rokmi
4
Inoutic Prestige MD/AD alebo OVLO???
Ahojte, prosím Vás o radu ktoré sú lepšie okna Inoutic Prestige MD/AD alebo OVLO. Jedna sa o v…
yvana1212
Pred 10 rokmi
3
Umyvanie dlazdic a sanity
Cim prosim vas cistite obklady a dlazbu v kupelni a sanitu. Mame vanu Kaldewei s pearl efektom a sa…
majki555
Pred 10 rokmi
2
Kurenie drevoplynom - ohrev vody aj podlahove kurenie, aku velku tech.miestnost potrebujem?
Potrebovala by som poradit: chceme do domu kurenie drevoplyn - na ohrev vody, ale aj podlahove kure…
jaster64
Pred 10 rokmi
3
Povolenie na zburanie stavby a nasledne stavebne povolenie
Mame pravoplatne povolenie na zburanie stavby, zahradnej chatky na pozemku, na ktorom ideme stavat …
zdesenie
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Hypotéka pre mladých verzus RD?
Dobrý deň, potrebovala by som vedieť či je možné, že nám schvália hypotéku pre mladých aj keď som …
andreah25
Pred 10 rokmi
4
Ako predat byt s tarchou, kupujucemu na hypoteku bez realitky
Ahojte, chcel by som sa vas spytat ako je najlepsie predat byt na ktorom je tarcha na kupu inej ne…
papulkatt
Pred 10 rokmi
4
Kupuje niekto byt v projekte Tri vody v Malinove?
Ahojte, kupuje niekto byt na Troch vodách v Malinove?
ivo333
Pred 9 rokmi
8
Rodinny dom so ziskom
Zdravim,prisla mi informacia o zacati stavebneho konania suseda kde sa pise ze bude stavat rodinny …
slabak
Pred 10 rokmi
9
Zdravim chcem sa opytat ak ma niekto konkretne skusenosti z pokutou za zacatie stavby.
Ziadost na stavebko mam podanu aj vsetky suhlasi atd.Proste nechcem cakat 2 mesiace na paiere ked j…
fabo123
Pred 10 rokmi
5
Trenčiansky kraj, kde zoženiem dobrú podlahu?
Prajem dobrý deň. Ideme s priateľom prerábať byt a chceme si už aj podlahu pomaličky vyberať. Viete…
anika
Pred 10 rokmi
10
Aký kotol vybrat.
Aký kotol s vývodom turbo my odporúčate do 3 izbového bytu vo vysokých tatrách. Junkers Ceraclass Z…
dakasit9
Pred 10 rokmi
2
Hľadanie vody
Poraďte mi prosím spoľahlivého prútikára na Záhorí. Chceme vŕtať studňu a celkom by som rada dopred…
betadine
Pred 2 rokmi
24
Uzemny plan obce - obmedzenie velkosti pozemku
Ahojte, ohladne stavebneho zakona a stavebneho povolenia - mam takuto otazku, budem rada za kazdu o…
peta_petruska
Pred 10 rokmi
16
Je možné prerušiť stavebné povolenie?
Mám stavebné povolenie už dva roky a musím stavbu na neurčitý čas prerušiť. Povolenie trvá 4 roky. …
pripad001
Pred 10 rokmi
4
Projekt ALFA 144 domnamieru.sk
Kto staval projekt ALFA 144 ?Čo by ste nanom zmenili ? Vdaka za info
tlachy
Pred 10 rokmi
3
Podlahove versus radiatory ?
Prosim radu. Ake kurenie by ste zvolili do dobre zatepleneho domu, ked bude sluzit ako vikendovy do…
joxe
Pred 10 rokmi
1
2
38
Máte niekto skúsenosti s firmou Hamannax?
Ahojte strechári, mám na Vás otázočku. Máte niekto skúsenosť s firmou Hamannax ( výroba nábytku, na…
beidela
Pred 10 rokmi
1
Rura na pecenie a parna rura nad sebou - smiem ich takto zabudovat?
Ahojte! Nenasla som odpoved na moju otazku, tak zakladam novu diskusiu. Mozete mi poradit, ci smu b…
maluboma
Pred 10 rokmi
9
Skúsenosti či názory na 3D nástenné panely?
Moc sa mi to páči, len by som chcela čo- to viac o nich zistiť, aká je údržba, maľovanie, proste vš…
zdenoo1
Pred 7 rokmi
14
Terasa - pergola alebo aj zaluzie?
Ahojte, chcel by som sa poradit ohladne exterierovych zaluzii na francuzskom okne na terasu. Okno…
mikenda_present
Pred 9 rokmi
20
Stavba svojpomocne alebo zhotovitelom - co je rozumnejsie napisat do stavebneho povolenia?
Co je z pravneho hladiska (ale aj inych hladisk ako jednoduchosti, aby sme stavbene povolenie dost…
stowasser
Pred 10 rokmi
2
Kuchynská linka z Polska Tonix
Poprosím o radu. Hľadám niekoho kto má kuchynskú linku z Polska od Tonix.Priniesli linku rozloženú…
lylylylka
Pred 10 rokmi
4
Ma niekto skusenost s firmou dom-ov.sk?
Ich projekty sa nam velmi pacia, ma niekto skusenosti? Stavali ste s nimi? dakujem
palkobo
Pred 7 rokmi
9
Podlahove kurenie cena
Prosím vás koľko cca stojí komplet podlahove kúrenie na cca 150m2... Vďaka
otec73
Pred 10 rokmi
10
Aky beton do zakladov
Aké je zloženie betónu do základov koľko cementu na koľko štrku a a aký štrk... Ďakujem
minonkysk
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
62
Úver s Pss
Chcem si vziať úver s Pss mam stavebné už 6 rokov. Výška úveru bude 10000€ na.modernizaciu rod.domu…
miska3211
Pred 9 rokmi
1
2
41
1
2
…
2372
2373
2374
2375