Trenčiansky kraj, kde zoženiem dobrú podlahu?

Prajem dobrý deň. Ideme s priateľom prerábať byt a chceme si už aj podlahu pomaličky vyberať. Viete mi poradiť, kde majú dobrý výber? Nechceme podlahy z baumaxu a pod., čo vydržia prvú návštevu. Ďakujem.
Odpovedať
@renata019 dominterier pri kauflande TN, výborný výber, výborný servis. Jedna z mála firiem, s ktorou sme boli skutočne spokojní.
Odpovedať
U nás v BN toho moc nebolo, ale v merine v TN majú obrovský výber, všetky značky a keď som porovnal ceny, tak aj cenovo boli výhodný. Toto je ich stánka http://www.kvalitne-podlahy.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@renata019 Dobrý večer, kvalitnú drevenú podlahu priamo z výroby nájdete v Petroviciach pri Bytči. Pozrite si našu stránku alebo zavolajte v prípade otázok.
Odpovedať
Jednoznačne po tohto týždňovej skúsenosti by som odporúčala v Trenčianskej Turnej Parketové štúdio ... neskutočný výber a poradia naozaj odborne. :-)
Odpovedať
@zuzu1965 ak myslis linotex tak tuto sa o odborne poradenstvo v mojom pripade neda povedat. Ja som tam brala podlahu do celeho domu a teda vytocili ma tam neskutocne vela krat. Az ked som sa dozadovala na cislo majitela alebo veduceho potom bola jedna z nich aj mila. Nebudem rozpisovat vsetko ale chcela som quick step podlahu do celeho domu a tie dve tety v zasterach mi stale ponukali ze maju lacnejsiu podlahu ze toto su drahe podlahy atd. Vyhodnotili asi ze som prisla na obyc aute a obyc oblecena ze nebudu stracat cas aby mi ukazovali nieco... a dalsia vec co mi po obj. povedali ze odvoz si musim sama zabezpecit. A rovnako ked som chcela listy ku podlahe lebo som nebrala hned tak mi nukali plastove uplne inej farby ale boli presv.ze budu super.
Odpovedať
Profilova fotka
firma Jutex oproti Maxu v Trenčíne
Odpovedať
@mima1 nie nie nemyslím linotex, priamo predajňa sa volá parketové štúdio, ulica Bánovská 1007, ešte pred Linotexom ;-)
Odpovedať
Ďakujem Vám všetkým za typy. Pobehali sme hádam všetko. Vybrali sme si v tej merine, mladík príjemný ešte aj zľavu sme dostali čo nás nesmierne potešilo ;-) ODPORÚČAM! http://www.kvalitne-podlahy.sk/
Odpovedať
na myjave v stare
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?