Zdravim chcem sa opytat ak ma niekto konkretne skusenosti z pokutou za zacatie stavby.

Ziadost na stavebko mam podanu aj vsetky suhlasi atd.Proste nechcem cakat 2 mesiace na paiere ked je 100% ze to dostanem (zastavana oblast nova vystavba cela) Proste nejake info kto ste kolko dostali :-D :-D 8-) Dakujem
Odpovedať
dvaja z mojich klientov uz takuto skusenost mali, stav. spolocnosti ktore im realizovali stavby ich presviedcali aby zacali stavat skor, kvoli pocasiu a potom si to odniesli investory... Ja by som to nerobila... ked ta niekto natrie budes mat problemy a zbytocne.
Odpovedať
s pokutou skusenost nemam, ale my sme tiez zacali skor, ale len take, ze stiahnutie ornice, vykopanie svahu, proste zemne prace, ziadne betonovanie a pod.. Dovoz materialu a pod... Ak by nas niekto udal v tejto faze, tak nic nezmoze, lebo vsak zem si mozem presuvat po pozemku ako chcem, nie? :-D Kedze u nas toto zabralo dost casu, tak aspon takto sme usetrili nejaky ten tyzden..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sice zacali v termine ale kludne pripravne prace, ornica, docasne oplotenie...
Odpovedať
Profilova fotka
štandartny postup , začneš stavat bez povolenia , stavebny urad ta vyzve na pozastavenie prac , ty pokračujes , nasledne udelena pokuta / zo 6 tich prípadov ani jedna nebola vyššia ako 1 000 Eur / , to viem z vlastnej skusenosti , nasledne požiadaš o zlučenie stavebneho a kolaudačneho konania .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?