O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Co je to za lampu?
Ahojte, neviete co je to za lampu? Vyrobca pripadne kde by sa dala taka kupit? dakujem
pety22
Pred 10 rokmi
4
Ktorý strop mi odporučíte: Premaco, Prescot alebo Rectolight?
Viac menej pozeráme na cenu. Najlacnejšie nám vypočítali Prescot (2400e), Premaco (2900e). Len ne…
saimo
Pred 10 rokmi
4
Strecha deka
Zdravím vás, kupil som rd v prievidzkom okrese a musim vymeniť strechu nakolko ma takmer 70rokov a …
milfan85
Pred 10 rokmi
1
EPS150stabil pod základovú dosku
Potrebujem poradiť .Môže ísť eps 150stabil hrúbka 100 ako izolácia pod základovú dosku,potom kari s…
stanleytu
Pred 10 rokmi
31
Prerabka byt.jadra
Prosim vas poradte nejaku firmu co preraba bytove jadra,ale taku co nebude pytat majland za to. da…
karamel
Pred 10 rokmi
2
Umyvacka riadu elektrolux
Prosim vas aky typ umyvacky zabudovanej odporucate s vlastnych skusenosti kde tavlety neostavaju …
kovackovci
Pred 10 rokmi
2
Murovanie zo Silky - nejake rady?
Ahojte, zacal som murovat priecky zo Silky, konkretne S12-1400 PD - 100 mm hruba. Nikdy v zivote s…
dusanmt
Pred 10 rokmi
1
Zaklopkový strop rekonštrukcia ?
Máme na chalupe drevený záklopkový strop, bohužiaľ pri predchádzajúcej rekonštrukcii bol kompletne …
thodosy
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Pekne a lacne kuchynske dosky v BA
Zdravim. Vie mi prosim niekto dat tip alebo poradit kde v BA mozem kupit pekne kuchynske dosky do k…
deltaa
Pred 10 rokmi
1
Je problem rozna hrubka poteru na podlahovke
Ahojte, je problem ak je na teplovodnej podlahovke rozdiel v hrubke poteru napr. 3cm? jasne, je to…
palodug
Pred 10 rokmi
20
Zapojenie ethernetu
Hladame šikovneho majstra co by nam vedel zapojit par ethernetovych zasuviek v byte v Bratislave. …
sysell
Pred 10 rokmi
4
Koordinátor bezpečnosti stavby
už desať rokov platí nariadenie vlády č. 396/2006 Z. z. o minimálnych bezpečnostných a zdravotných …
poliacik321
Pred 10 rokmi
3
Vretenová kosačka
Zdravím všetkých, chcel by som sa spýtať či máte niekto elektrickou vretenovou kosačkou od Gardeny …
fugas20
Pred 9 rokmi
11
Dobra skusenost s realitkou pre predaj domu okres Pezinok
Hladam cloveka (ludi), ktory by mi vedel opdorucit nejake realitneho maklera na zaklade vlastnej do…
zelenydom
Pred 10 rokmi
1
Sklenene tabule na loggii
poradi niekto,cim ich pretriet?akou farbou,potrebujem nejaku osvedcenu,ktora dobre kryje/a stacili …
bobkuuu
Pred 10 rokmi
2
Lampa vita silvia
ahojte, nasla som zatial tuto lampu len na webe. Je mozne ju vidiet a kupit aj v kamennom obchode?…
ramoon
Pred 10 rokmi
4
Čim obložiť tento múr?
Dobry den, z bocnej strany domu mame plot zo stiepanych tvaroviek, pod ktorym je velmi skaredy beto…
mimanr
Pred 10 rokmi
3
Pozemok a nelegálna stavba na ňom
Zdravím Vás...chcela by som Vás poprosiť o radu, čo máme urobiť. Pred tromi mesiacmi sme kúpili po…
jankazb
Pred 10 rokmi
14
Rekonštrukcia existujúcej terasy
Dobrý deň, najprv vysvetlím situáciu: Máme rodinný dom z 50-tych rokov, súčasťou domu je aj prístav…
joxe
Pred 10 rokmi
5
Aká je kvalita nábytku Daško? dasko.sk
Zatiaľ som nenašla žiadne hodnotenie či názor na nábytok z obchodu Daško /www.dasko.sk/ z Trenčína.…
angi81
Pred 10 rokmi
1
Zrusenie statneho prispevku pre mladych
Situacia je taka. Momentalne mam hypoteku so SPM v sume cca 20000eur. Je pravda, ze 4 roky uplynu v…
pavoldanka
Pred 10 rokmi
5
Podlaha pri krbe
Ahojte. Ako máte riešenú podlahu pri krbe?myslím tým, že ked máte pred krbom uloženú dlažbu dávali …
dani0609
Pred 10 rokmi
5
Dobrý a cenovo prijateľný projektant zo Serede
Zdravím všetkých, pozná niekto dobrého a nie moc drahého projektanta v okolí Serede? Ďakujem.
matusovas
Pred 7 rokmi
12
Vodovodná prípojka-zriadenie
čo všetko je potrebné k zriadeniu vodovodnej prípojky,,aký je postup?? projekt už máme,,čo ďalej???
mirkasasikova
Pred 10 rokmi
5
Výplň
Zdravím, potreboval by som vyplniť priestor medzi dvomi stenami na podkroví. Vonkajšia stena je 30 …
thodosy
Pred 10 rokmi
7
Znalecký posudok počas rekonštrukcie domu
Kupujem dom od rodičov. Momentálne aj rekonštruujeme, celé pivničné priestory máme v hrubej stavbe …
mesarosanton
Pred 9 rokmi
5
Firma na stavbu drevodomu Trencin, Nove Mesto nad Vahom a okolie
Ahojte. S manzelom sme sa rozhodli pre drevodom. Hladame firmu v nasom okoli na tieto prace, co sa …
duronsan
Pred 10 rokmi
9
Striekanie nabytku?
Zdravim. Existuje nejaka firma, ktora by sa zaoberala striekanim uz hotoveho nabytku? Ide o to, ze …
wolodymyr
Pred 8 rokmi
13
Šikovný obkladač v okolí Pieštan
Vie mi niekto poskytnut kontakt na obkladača dlažby . Dakujem
robo007
Pred 10 rokmi
1
Jubizol alebo Baumit?
Čo odporúčate na fasádu?
metko
Pred 10 rokmi