O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stavebné povolenie ZV okolie
Ahojte...máme kúpený pozemok na Veľkej Lúke, kreslí sa nám projekt...len strašne čakáme a ja neviem…
ajkava
Pred 10 rokmi
2
Praca v Rakusku.
Hľadam privirobenie v at. Som zamestnaný ale mam kopu volneho času. .mam skúsenosti zo zavlahamy s …
brapene
Pred 1 rokom
12
Odporucania na vanu Kaldewei?
ahojte, mate niekto skusenosti a odporucania pre vanu Kaldewei? dakujem
snezienocka100
Pred 10 rokmi
16
Bytovy dizajner za prijatelnu cenu
ahojte, viete mi prosim niekto odporucit bytoveho dizajnerara za prijatelnu cenu?
nabytok_betak
Pred 10 rokmi
6
Zastena za valendu
Zdravim. Ako na zastenu za valendu? Chcel by som dat dravenu zastenu, kde a ako v BA nato?
stewko
Pred 10 rokmi
1
Klimatizácia Daikin Ururu Sarara - skúsenosti
Mate niekto realnu skusenost s touto klimou? Ako jedina vie privadzat aj cerstvy vzduch z vonku. …
dankabuk
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
63
Aké máte problémy po zateplení panelovej bytovky
Dobrý deň, zaujímalo by ma aké máte problémy a koľko ste realne ušetrili keď Vám zateplili bytovku.…
thodosy
Pred 10 rokmi
19
Neviem kde a ako začať, výmena strešnej krytiny.
Dobrý deň, s manželom bývame v rodinnom dome s neobytným podkrovím. Cez starú 50 r. strechu nám …
tinika11
Pred 10 rokmi
16
sponzor fóra
Teplovzdušný rozvod
Mam postavený bungalov a chcem si od krbu potiahnut na povalu (kde mi vojde do stredu jedna mala iz…
reward
Pred 10 rokmi
7
Rozdiel vo výške podlahy v dvoch miestnostiach
Zdravím všetkých. Ideme dávať novú plávačku do kuchyne a obývačky, ktoré sú prepojené (bez dverí). …
inferio
Pred 10 rokmi
4
Kto zrenovuje starý stôl?
Vie mi niekto poradiť dobrého stolára v okolí ZC - ZH, ktorý by mi zrenovoval starší stolík v prove…
uacha
Pred 10 rokmi
1
Izolačná lepenka
Ponúkam na predaj 2 balíky izolačnej lepenky: ASF Copernit Sintoglass mV60S35. (10m2/ balík), cen…
richard71
Pred 10 rokmi
2
Kde požičať žabu
Potrebovala by som poradiť, kde sa dá v okolí HC požičať žaba na zhutnenie zeminy a asi v akej cene…
duronsan
Pred 10 rokmi
6
Parkety- kaz? Krono original borovica white
ahojte neviem kam to dat tak skusam aj sem .. objednali sme si parkety cez firmu a dosli nam aj n…
tompk
Pred 10 rokmi
9
Indukcia ci plyn??? co je lepsie, ake skusenosti mate?? mame v kuchyni 220V...
teraz riesime dilemu , ci indukciu alebo ponechat plyn? v kuchyni mame 220V a niektore indukcne pla…
atlaska
Pred 9 rokmi
1
2
33
Hladam cloveka z okolia Kosic, ktory montuje sekcne garazove brany
Dobry den. Hladam cloveka z okolia Kosic, ktory montuje sekcne garazove brany. Dakujem
ultrasunka
Pred 10 rokmi
1
Vonkajšie pásky na okná
Je potrebné dávať vonkajšie pásky na okná keď fasáda sa bude robiť skoro hneď po osadení okien
doors454
Pred 10 rokmi
4
Podzemna nadoba na dazdovu vodu
Zdravim, najde sa niekto, kto ma podzemnu nadobu na zachytavanie dazdovej vody zo strechy ? Ja mam…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Uzky pozemok a hranice od susedov
Dobry den. Potrebovala by som radu od niekoho, kto mal podobny problem. Mame pozemok 40m dlhy, na …
martosko
Pred 8 rokmi
19
Tepelny odpor
Ahojte chcem sa spýtať ohľadom tepelného odporu, aký by bol najideálnejši, vzhľadom na financie co …
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
41
Strop z osb
Ahojte myslite ze na ako strop bude stacit Osb doska, natom len izolacia a zas osb doska ? Je to po…
adkovmotylik
Pred 10 rokmi
7
Strop z osb dosiek
Dobry vecer stretli ste sa uz s plafonom , ktory tvori osb doska nanej je izolacia a zas len osb do…
adkovmotylik
Pred 10 rokmi
5
Stierka na beton
Pekny vecer, prosim vas kolko vyjde jedno vrece malty na dokoncenie podlahy , tusim sa tto vola sti…
johnyfly1
Pred 10 rokmi
2
Dodávateľ na bránu a bránku v okolí Nitry
Ahojte, poprosím Vás, mohli by ste mi napísať (kľudne aj do správy), od koho máte bránu s bránkou, …
brusnatanecnica
Pred 10 rokmi
1
Porotherm T Profi
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s Porotherm T profi je to tehla plnena mi…
saimo
Pred 10 rokmi
1
Keramický drez Blanco vs. nerezovy
Neviem sa rozhodnúť. Keramický drez - odtieň bazalt, ale keďže bude vsadený do pracovnej dosky, kto…
juzan
Pred 10 rokmi
2
Topas 79/283
Caute, ma niekto postaveny tento domcek? Popripade co na neho hovorite? Ocenila by som nazory, rady…
gabika223
Pred 10 rokmi
1
2
34
Skusenosti s realitkou
Skusenosti s realitkou Orion Breclav. Zaujimaju ma aj dobre aj zle. Dakujem.
snehurka845
Pred 10 rokmi
1
Prečo vyšla miazga na drevenej terase?
Ahojte, chcela by som sa opýtať...robili sme drevenú terasu k domu. Použili sme dosky z červeného …
alenkajanko
Pred 10 rokmi
8
Vypustat na leto vodu s kurenia?
mal by som taku otazku ci vypustat na leto vodu s kurenia?bojler budem vyhrievat elektrinou a nevie…
zirafak
Pred 10 rokmi
8
1
2
…
2375
2376
2377
2378
2379
…