O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vyska parapetu od podlahy
chcel by som sa spytat, moj dom sa nachadza v stadiu hrubej stavby, potreboval by som info ohladom …
dom06511
Pred 9 rokmi
5
Porotherm 300 udrzi keramicky strop ked aj priecky dam 250-300mm
Zdar. Staviame dom v projekte mam 300stena ale vaznikovu strechu plechove skridle a strop sadrokart…
dymenzator
Pred 9 rokmi
4
Poraďte ktoré kovanie je lepšie
Ahojte, mám dve cenové ponuky na kuchynské linky. Cena od oboch je takmer rovnaká, jedine v čom s…
vanman
Pred 2 mesiacmi
10
Zvláštne škvrny na vnútornej stene domu - ako na to?
Dobrý deň! Má niekto z Vás skúsenosti s odstraňovaním takýchto neidentifikovateľných škvŕn? Škvr…
elmas
Pred 9 rokmi
11
Názor na projekty 1471 a 1573
Chcem sa opýtať na Váš názor na projekty rodinného domu bungalov 1471 a 1573. Máme kúpený pozemok a…
lucyz87
Pred 9 rokmi
12
Máte skúsenosť s vybavovaním hypotéky u ČSOB?
Má prosím niekto z Vás skúsenosť s vybavovaním hypotéky v ČSOB? My chceme brať úver na stavbu domu …
taskataska
Pred 7 rokmi
24
Ako postupovať po montáži okien?
Robili nam okna,Chlapi nam povedali ze treba vybrat podlozky teda kajliky zo spodu parapiet a zapen…
lenhy_erik
Pred 9 rokmi
7
Poľské kuchyne na mieru - máte skúsenosti?
Máte niekto skúsenosti s poľskými kuchyňami na mieru? Zariaďujeme si totiž byt a rozmýšľame nad tou…
tomasminich
Pred 6 rokmi
20
sponzor fóra
Co ak nemam peniaze na pripojenie sa na kanalizaciu?
V obci nam vybudovali kanalizaciu, rozpocet nam dali okolo 4000€ na kompletku vratane precerpavacej…
majki555
Pred 9 rokmi
2
Ktorý ohrievač vody je lepší - Tatramat či Quadrigo?
Dobrý deň! Riešime ohrievač vody a nakoľko nemáme skúsenosti obraciam sa na vás s prosbou o radu: K…
stastnyjim
Pred 9 rokmi
7
Biela dlazba - biela - mrazuvzdorna - protismykova - pekna nie ako nemocnicna.
Prosim Vas nemate niekto inspiraciu - peknu dlazbu 60x60 bielu vhodnu jak interier tak exterier. M…
atinkaa
Pred 9 rokmi
1
Záruka
Akú záruku na stálofarebnosť,prípadne iné kvalitatívne parametre ste dostali od výrobcu/predajcu/ p…
dodo64
Pred 9 rokmi
1
Aký je postup pri stavbe vonkajších schodov?
Ľudkovia, svojpomocne si chceme robiť schody z izby v dome von na terasu. Celková výška do 1 metra.…
slabak
Pred 9 rokmi
4
Oplotenie
ahojte :) viete mi niekto poradiť či je lepšie oplotiť plot zelenou plachtou alebo bambusovým ploto…
leonardom
Pred 9 rokmi
5
Sadrove omietky a hydroizolacia
Zdravím, potreboval by som poradiť, idem dokoncovat novostavbu RD a v kúpeľni mám sadrove omietky, …
stowasser
Pred 9 rokmi
2
Matrac - kvalitny a cenovo prijatelný?
Pekný deň :) Prosím, poraďte mi kvalitný matrac ale za prijateľnú cenu, do 200 €, rozmery 140x200 …
clean
Pred 9 rokmi
6
Penetračný náter
Aký základný náter pod fasádnu silikónovú omietku BAUMIT ste použili -UNI Primer alebo PREMIUM Pri…
feriicko
Pred 3 rokmi
2
Chodniky a vjazd zo zamkovej dlazby - je vhodny podklad lomovy kamen 0/32 pripadne 0/63?
Ahojte, chcem sa opytat ci je vhodne pre chodniky a vjazd zo zamkovej dlazby pouzit ako podklad net…
gashtaan
Pred 9 rokmi
2
Kataster v rakusku
Dobry den. Prosim ako postupovat pokial nepoznam vlastnika nehnutelnosti a chcem kupit dom? Cez onl…
bozsky_kaja
Pred 9 rokmi
2
Potrebujem prerobiť odpad a prípojky na vodu v kuchyni - Hrubá Borša
Potrebujem prerobiť odpad a prípojky na vodu v kuchyni , pretože som objednal novú a tá bude inak r…
matus19866
Pred 9 rokmi
1
Potrebujem prerobiť elektrinu v kuchyni - Hrubá Borša
Mám objednanú kuchyňu , potrebujem prerobiť niektoré zásuvky vysekať do steny atď. Je to dom novost…
lanuska
Pred 9 rokmi
11
Cena plynoinštalácie
Zdravím kamoši.... chcem sa spýtať Vás znalých kolko stojí plynoinštalácia: aby som sa správne …
tvojaritka
Pred 9 rokmi
6
Portebujem vyjadrenie od SPP keď nebudeme mať prípojku na plyn?
Zdraví, chcem sa spýtať či potrebujem k stavenému povoleniu vyjadrenie od SPP aj keď nebudeme mať …
megdesign
Pred 9 rokmi
6
Chodniky a vjazd zo zamkovej dlazby - staci 150kg vibracna doska na zhutnovanie podkladu?
Ahojte, chcem sa opytat, ci staci obycajna 150kg zaba (vibracna doska) na zhutnovanie vsetkych vrst…
martin_tn
Pred 9 rokmi
5
Ako postupovať po montáži okien?
Robili my okna.A kazali my na druhy den vitiahnut kajliky aj drievka ktore boli pod ramom v rovnova…
petka456
Pred 9 rokmi
1
2
57
Chladenie terasy rozprasovacmi
Horucavy su tu, a napriek umiestneniu mojej krytej terasy na severnu stranu sa pri teplotach nad 35…
turbot
Pred 2 rokmi
1
2
39
Hydro mousse - zatrávňovač
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s teleschopingovým zatrávňovačom Hydro mousse. Má…
dadasimon
Pred 9 rokmi
6
Treba pri pokládke dlážkovice náter proti červotočom?
Cavte, dnes príde dlážkovica, budúci týždeň začínam pokladať. Dávali ste niekto náter proti červoto…
sle
Pred 9 rokmi
10
Zavlazovaci system Orbit
Mate niekto skusenosti so zavlazovacim systemom od firmy Orbit? Mal by to byt nejaky system pouziva…
peto99
Pred 9 rokmi
10
Poraďte odkiaľ kúpiť kvalitné terasové dvere?
Ahojte, potrebujem poradiť s výberom dverí na terasu, nie som si totiž istý, kto dodáva kvalitné dv…
karoliusa
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2069
2070
2071
2072
2073
…