Poľské kuchyne na mieru - máte skúsenosti?

Máte niekto skúsenosti s poľskými kuchyňami na mieru? Zariaďujeme si totiž byt a rozmýšľame nad touto možnosťou. Ale bojím sa, že lacnejšia cena zodpovedá aj kvalite :(
Odpovedať
Urcite ano. Ale ked uz raz idete do Polska nechajte si zhotovit aspon poriadne objednavku kde bude vsetko zakreslene...
Odpovedať
Mne prisielbdomov zadarmo zamerat polak poradil mi a linku mam uz 4roky ako nova nic jej nieje.Vrelo odporucam aj cenovo.
Odpovedať
Ďakujem pekne za rady, asi pôjdeme do toho :-)
Odpovedať
Mamina ma a je maximalne spokojna .Aj s kuchynou aj cenou.
Odpovedať
Rodicia maju uz asi 10 rokov (ak nie viac)..z polska a je stale nadherna..akurat tam kde maju kanvicu tak sa trosku zvlnil roh dvierok..ale to ocino opravil a kanvicu dali na ine miesto :)
Odpovedať
@janies29 ahoj my sme včera volali jednému polakovi čo bol na výstave nábytku v Nr a budúci týždeň má cestu do NR tak som zvedavá aku spraví cenu aj vizualizáciu. On takto chodí po SK
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujímavé čítanie. Kuchyňa z Poľska na mieru áno, ale akonáhle sa na tu na MS spomenie Merkury Market, tak sa všetci ježia, že nie a že ani za svet a aké zlé... :-) Za seba môžem povedať, že ani s Poliakom, ani s MM nemám zlé skúsenosti. Naopak ma veľmi sklamal Baumax. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne by som sa nebala polskych produktov. Niektory vyrobcovia v polsku su naozaj dobry a svoju pracu si robia dobre takze maju aj dobre vysledky a spokojnych zakaznikov. Len si treba dopredu poriadne pozistovat od koho idete objednavat a ake maju nazori na neho ludia
Odpovedať
Tiež mam na mieru robenu kuchynu z Polska zatial spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali mat povodne tiez z polska ale nasli sme sikovnych majstrov a sme nad mieru spokojny... kuchyna ma cca 8m a stala cca 2400,- eur... so vsetkym... :D
Odpovedať
@kotatko201 a odkial su ti majstri?
Odpovedať
@benka123 prosim ta mozes mi poslat kontakt na tych polskych majstrov ? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@lamis z kysuckého nového mesta
Odpovedať
Profilova fotka
@janies29 Ja osobne by som asi kuchyňu z Poľska nechcela..Má ju moja svagrina,aj svokra- na mieru..cenovo vyšli super,ale tomu zodpovedá aj kvalita...foliovanym dvierka jednosucho neverim...Vždy sa v mieste rúry,príp. v mieste vyššej vlhkosti odujú. .Hrany a kovanie nie sú kvalitné. ..a dodávka tiež nepreberá hladko. Samozrejme,že všetko záleží od konkrétneho stolara,príp. firmy- aké alternatívy ponúka A čo je schopný urobiť. .Bud. týždeň nám prídu montovať kuchyňu a zasa sme si dali od Sk stolara☺
Odpovedať
@lamis je to firma v polsku na slovensku robia ela kuchyn firma je meble tonix zadaj si to a napiš im oni ty napišu a ak maš zaujem pošlu kolegu ktory ti zameria kuchynu ,povie cenu a maš to zo všetkým aj s montažu.Maju vela materialov vybereš si čo chceš.pozri si tu stranku.Vedia po slovensky
Odpovedať
Je jedno ci ti vyrobi Poliak alebo Slovak ak to spravi z poriadneho materialu. Korpusy z drevotriesky aspon 18, dvierka kvalitne, hrany pekne spravene. Treba hladat podla referencii na vyrobcu. Aj Slovak vie osudit material, aj Slovak vie osudit kvalitu roboty. O tom ako dokazu osudit kvalitu velkovyrobcovia ani netreba pisat. Niektori su na to obzvlast nachylni v snahe stacit vstupy na minimum.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My máme linku , obývaciu stenu, vstavanú skriňu aj predsieň od firmy TONIX a spokojnosť zatiaľ, kvalita vyzerá dobre kovania Blum, komunikácia super, mali sme prasknuté sklo na vstavanej skrini, ihneď prišli a vymenili, takže naša skúsenosť je pozitívna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?