Názor na projekty 1471 a 1573

Chcem sa opýtať na Váš názor na projekty rodinného domu bungalov 1471 a 1573. Máme kúpený pozemok a rozhodujeme sa, ktorý dom máme postaviť. http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro....
Odpovedať
@luki7 Asi bude záležet taky na usazení na pozemku a okolí. U 1573 se mi líbí, že ačkoliv je splněn požadavek velké části diskutujících a to samostatná koupelna pro ložnici, tak je umístěna tak, že jí může použít kdokoliv aniž by musel jít přes ložnici. Zrušil bych dveře v zádveří to TM a spojil bych jí se šatníkem 2,3m2. 1471 je klasika.
Odpovedať
Profilova fotka
@luki7 Nepoznáme veľkosť pozemku, jeho orientáciu, takže ťažko radiť. Mne osobne viac konvenuje ten 1471. Už len z dôvodu, že kuchyňo-obývačka sa tiahne naprieč celým domom, čo má niekoľko podstatných výhod....
Odpovedať
@leonardom Šírka pozemku je 24 m a dĺžka je 25 m. Ráno nám bude slnko svietiť do predných izieb, potom sa slnko točí do ľava a poobede bude svietiť do zadných izieb.
Odpovedať
@r4d3k74 ja by som siel do 1573, satnik by som spojil s technickou miestnostou, ale dvere asi musia byť tak ako su, zda sa mi že medzi technickou miestnosťou a obytnou časťou musia byť 2 ks dverí, ale niesom si tým istý. za dalsie ak planuješ využivať obnovitelne zdroje, (solarny ohrev TUV, pripadne s podporou kurenia, alebo rekuperaciu) potrbuješ velku technicku miestnosť, dalej v projekte nevidim priestor na pracku a susicku, ak su v technickej miestnostzi tak ok, ale ak planuješ kuriť tuhym palivom tak to nieje najlepsie riesenie. vidim v projekte krb, maš skusenisti s krbom, alebo sa ti to len pači, ja poznam vela ludi co do toho vrazili 5000€ a teraz to maju ako knižnicu, robiť si z obývačky kotolnu sa nikomu nepacilo, za dalsie budeš mať všade plno dymu, aj ked ti tvrdia predajcovia krbu že treba pomaly dvierka otvarať a bla bla bla, ak maš krb a nedymi ti tak je to zazrak, ak ti to nevadi že maš všetko zadymene tak je to OK.
Odpovedať
@elmas To měla být asi reakce na @luki7 , ne?.
Odpovedať
@r4d3k74 ano... sory
Odpovedať
@elmas v poho, já reagoval jen abych luki7 označil a tvou odpověď zaznamenala.
Odpovedať
Profilova fotka
@luki7 Tak v tom prípade určite zopakujem, že môj hlas ide projektu 1471 - ale asi by som bral zrkadlový obraz... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luki7 hlasujem za 1471... Pri tom prvom mi vadi, ze nie je oddelena denna cast od nocnej...
Odpovedať
@luki7 ahoj, mne sa viac paci 1471. sice ma jednu detsku pri spalni, ale v podstate si mozte izby vymenit a budu dve detske pri sebe a oddelena spalna. Kupelne su podla mna lepsie riesene tiez v prvom, v druhom (ako aj mne samej bolo vytknute)je okno nad vanou a to je dost neprakticke. Kuchyna je v prvom krasne riesena, taku chcem aj ja. :D Ak by sa nejako dala upravit mala kupelna, urcite by som tam dala sprchovy kut a vo velkej by som nechala vanu so sprchou na vani, ze by ste mali viac moznosti, aspon my to tak isto chceme. Mas tam aj fajn velku technicku, kde sa ti popripade vojde aj pracka a susicka, ak ju teda nechces v kupelni (ja nechcem :-D ) Neviem aku mas orientaciu na pozemok, ale u mna 1471 jednoznacne vyhrava. Mozete si napriklad dat hrubsiu priecku medzi detskou a obyvackou, aby nebol pocut hluk. V tom druhom by mi vadilo (ak mate male deti/planujete), ze spalna je daleko od detskych, ale to je len moj osobny pocit :)
Odpovedať
@luki7 a este ako tu uz niekto spominal, premyslite si ten krb, skuste sa porozpravat so znamymi, co ho maju, ci su spokojni. my sme sa po rozhovoroch s ludmi, ktori ho maju rozhodli, ze si ho nedame. vraj je z toho viac neporiadku ako osohu, ale kazdemu vyhovuje nieco ine ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?