O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Elektrické kúrenie v staršom byte
Ahojte, napíšte mi prosím aké môžem podľa Vašich skúseností očakávať reálne náklady na elektrinu v …
matorado
Pred 9 rokmi
24
Akú izolačnú prímes do betónu?
Neviete poradit nejaku dobru primes do betonu do zakladovej dosky v pivnici - 5x4m, aby izolovala o…
radoslavc
Pred 9 rokmi
3
Prasklimy na zakladovej doske.
Chcem sa opytat, ci, kedy a ako opravovat praskliny na zakladovej doske. Tieto praskliny vznikli ca…
jan45
Pred 4 rokmi
8
Kotol na ekohrasok
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť niejaký dobrý kotol na ekohrasok od 12 do16 kw a hlavne na čo m…
serzo33
Pred 9 rokmi
2
Debniace vs Šalovacie tvárnice
Ahojte. Potreboval by som poradiť aké tvárnice šírky 300mm použiť do základov nad základové pásy. V…
megdesign
Pred 9 rokmi
6
Strk pod zamkovku
Mozem dat vrstvu strku pod zamkovu dlazbu 4mm cca 10-15cm vrstvu? uz mam aj obrubniky aj zhutneny v…
reanor
Pred 9 rokmi
8
Aké kúrenie využívate v novostavbe?
dobrý den, chcela by som sa spýtať pre aké vykurovanie a ohren TUV ste sa rozhodli do nového RD a p…
adka1978
Pred 8 rokmi
1
2
43
Ako si poradiť so stĺpmi v kuchyni?
Ahojte, sme v stadiu hladania byvania a nasli sme nieco take, vid foto...priestorovo sa nam dom vel…
medardo
Pred 9 rokmi
27
sponzor fóra
Vchodove dvere antracit
Neviem sa rozhodnut ktore, poradte mi dvere budu 1m vsunute dovnutra. Dvere medzi dvomi oknami - bu…
lgman
Pred 7 rokmi
18
Zaizolovanie vzdušného elektrického kábla od iného dodavateľa ako je západoslovenská distribučná?
Nepovolili nám výnimku. Západoslovenská distribučná nám chce zaizolovať vzdušný kábel za nehoráznu …
topfield
Pred 9 rokmi
14
Zábrana na kopci v záhrade
Zdravím, na pozemku máme kopec a v určitej časti by sme ho kvôli bezpečnosti potrebovali oplotiť, p…
gubiko
Pred 9 rokmi
1
Podlahove vykurovanie
Ahojte viete mi dat zopar rad pri zhotoveni podlahoveho kurenia? Mozno nejake typy, skusenosti....a…
praoteccech
Pred 9 rokmi
11
PROJEKT Mostika
Potrebujeme vybudovat k nasmu pozemu mostik. Chcem sa spytat ci to mozme vybudovat podla uvazenia- …
stefanisko
Pred 9 rokmi
8
Garazova brana
Zdravim,je lepsia sekc.brana striekana alebo foliovana z hladiska kvality a trvacnosti?
chrobak7
Pred 6 rokmi
4
Kuchyne SYKORA
Má niekto prosím skúsenosť s kuchyňami Sýkora - či sa za ich vyššiu cenu odrazí aj vyššia kvalita? …
shia
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
66
Kuchyna - nevyhovuje mi garniza co s oknom? Aku inu variantu odporucate?
Kuchyna - nevyhovuje mi garniza co s oknom? Aku inu variantu odporucate?
malinovka333
Pred 9 rokmi
6
Hĺbka vrtu studne
aká hlboká musí byť studňa keď ju chcem mať ako pitnú vodu v dome ďakujem
daniel4
Pred 9 rokmi
19
Vodomerna sachta - zapojnie vody
Strechaci, aky je najlepsi postup pri realizacii vodomernej sachty? Co by ste robili inac, keby ste…
ivantausk
Pred 9 rokmi
1
Ktorá vizualizácia kúpeľne je lepšia?
Ktorú variantu by ste si vybrali, alebo niečo zmenili? Prípadne nemá niekto fotku kúpelne s nízkou …
mirevi
Pred 9 rokmi
8
Pokuta 2000 Eur od BVS za nepodpísanie zmluvy na vodovod po zmene vlastníka ?????
Ahojte, je tu niekto kto riešil podobný problém s BVS ? po zmene vlastníka budovy nový vlastník, sr…
miika
Pred 9 rokmi
7
Aký máte názor na tento projekt štvorcového bungalovu?
Caute, mame pozemok, 628m2, cca. 19 x 31 x 19,5 x 34,5. Chcem stavat bungalov, pre 4 clennu rodi…
ezbrane
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
72
Koľko musí byť zapustený preklad?
Mám jedno okno, ktoré je zvnútra široké 80cm a zvonku 55cm (je to tak blbo riešené). Vrámci prístav…
17juraj17
Pred 8 rokmi
13
Strecha na oravskej drevenici
Dobry den prajem. Kupujem drevenicu na Orave. Je zrekonstruovana, akurat strecha je z dreveneho sin…
marioff
Pred 9 rokmi
2
GP ku kolaudacii
Ahojte,zaujimalo by ma ci ma geom.plan nejaku platnost? mala som vyhotoveny na hrubu stavbu pre ban…
anica
Pred 9 rokmi
4
Omietky/spalety ked co sa robi ?
vie mi miekto poradit ako sa tahaju omietku a spalety okolo okien a dveri ? najprv sa tahaju omietk…
petka456
Pred 9 rokmi
2
Drevené nášlapy na schodoch
Ahojte, máme betonové schody a veľmi by som chcela na ne drevené nášlapy tmavej farby a bočnice by …
koumakds
Pred 9 rokmi
4
Dlžka kanalizácie 70m vstup v hlbke 1,5m ake by boli možnosti
Ahojte Potrebujem radu... Mám dom vzdialený od kanalizácie 70M. Vpust kanalizácie je v hlbke 1,5…
instalater
Pred 9 rokmi
4
Zhanam OMIETKARA - SB
Zdravim, zhanam nejakeho dobreho omietkara na Ytong v zlozeni lepidlo, sietka, final stuk z okolia …
alex9164
Pred 9 rokmi
2
Obklad a dlažba v kúpeľni - rôzny dekor
Ahojte, mám na vás jednu otázku. Do kúpeľne plánujeme lesklý obklad s kamenným dekorom. Táto séria …
stanislava111
Pred 9 rokmi
5
Nadstavba podkrovia banka chce 16tisEUR
Ahoj Kupili sme RD v hodnote 104tisEUR asi pred rokom prostredníctvom hypotéky. Dom bol starší t…
tomstein
Pred 9 rokmi
19
1
2
…
2013
2014
2015
2016
2017
…