Ktorá vizualizácia kúpeľne je lepšia?

Profilova fotka
Ktorú variantu by ste si vybrali, alebo niečo zmenili? Prípadne nemá niekto fotku kúpelne s nízkou pokládkou tak cca 1,2m?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@aniami bude to hlupa otazka prepac, ale pracku budes mat umiestnenu mimo kupelky? A este dotaz - nebolo by lepsie mat radiator vedla hned dveri sprchoveho kutu? (vhodnejsie miesto na schnutie uterakov - ak to este neni postaveny dom, tak nie je to okno zbytocne velke? - keby bolo mensie, radiator by sa zmestil pod neho... ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
@koumakds pracka bude v technickej miestnosti a ten radiator je praveze hned vedla dveri, pod oknom planujem este skrinku takze tam sa otvarat sprchovy kut nebude moct. Dom uz stoji aj s oknami :-)
Odpovedať
@aniami Takze sa otvaraju dvere (sprchove) proti vchodovym dveram (vstup)? (lebo vizualizacia su dvere zo sprchy proti vani a dvere vstupne smerom do kupelky, co je logickejsie) Trosku natlacene to posobi si myslim, vzhladom na rozmery 2 umyvadla postradaju trosku zmysel... Skus sa pozriet z praktickej stranky - uterak/osuska po sprchovani, uterak na ruky, uterak na tvar ... kam to povesis? absentuje taky priestor v dosahovej oblasti ;-)
Odpovedať
Asi by mi tam veľmi vadila ta doska pod umývadlami, myslim tým, že by mi prekážala v ceste do kupelky, určite by som si do nej často buchala bok , aspoň to by som skúsila skosit do oblúku, aby to nebolo také nebezpečné, proste to vyzerá byť na stiesnený priestor na prechádzanie medzi umývadlami a sprchou..
Odpovedať
Profilova fotka
@mirevi to máte asi pravdu... no uz mame vsetko objednané, aj instalacie podla vizualizacie nachystane, no ak sa poodieram dosku zmontujeme a bude...ale dakujem za nazor:-)
Odpovedať
@aniami aha, inak az teraz som si vsimla ze obkad ste sa pytali, ktory je lepsi... :) nie rozmiestnenie kupelne ... paci sa mi ta fotka, kde je za vanou vyssi hnedy obklad, a ta fotka, kde su biele obkladacky az po strop... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?