Ako si poradiť so stĺpmi v kuchyni?

Profilova fotka
Ahojte, sme v stadiu hladania byvania a nasli sme nieco take, vid foto...priestorovo sa nam dom velmi paci, aj lokalita super, len tie stlpy v obyvacke =-) =-) =-) vyziadali sme si technicku dokumentaciu domu, ci by bolo mozne aspon jedel stl bud odstranit alebo presunut, ale neslubujem si od toho vela...mate nejake napady, dali by sa tie stlpy nejak skraslit, nejako ich skryt? dakuejm za kazdu radu.
Odpovedať
Preco skryt. Treba spravit z nudze cnost a spravit z nich dominantu interieru. Sice bude treba carovat s umiestnenim nabytku, lebo to co vidim na fotke je jeden otrasny chaos. ale sikovny interierovy dizajner to zvladne v pohode Obavam sa, ze statika nepusti. Stlpy tam ostat musia, ale mozno v inom prevedeni
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 mne by tie stlpy az tak nevadili, keby uplne netrhali priestor...keby ten stl, co je pri jedalenskom stole, bol niekde pri konci kuchyne, nemala by som s tym az taky problem ;-) nemas nahodou kontakt na sikovneho dizajnera? ;-) dakujem
Odpovedať
Prec ich nedas, urcite daj nejake zabradlie na schody trebars sklenene, zatvor a teda obetuj priestor pod schodami-mozno par vnutornych polic by sa tam hodilo., steny na bielo, stlpy na bielo aj kuchynsku linku bielu. jedalensky stol viac do priestoru od toho stlpa. niky na schodisku zamuruj, je tam toho vela a to ti trha ten priestor nie stlpy. ver ze casom stlpy prestanes vnimat.
Odpovedať
áno, stĺpy sú najmenší problém. Interiér teda riadne doriadený, ale to sa dá napraviť všetko.
Odpovedať
@mizulienka teda tuná nefungoval zdravy sedliacky rozum....určite sa spoj s veľmi šikovným dizajnérom a popri tak velkej investícii obetuj financie. Určite niečo vykúzli. A zo statického hladiska by som stlp určite nedávala preč. Asi by sa musel strop podoprieť namiesto stlpa oceľ. nejakým prekladom a to bude teda iný zásah, ako vyrobiť nejaký kus nábytku..
Odpovedať
@staronova v 1990 - 1995 to bol top interier.
Odpovedať
mne sa ten dom paci, je ako novy, postaveny v 2012 jedine negativum vidim, ze je sucast dvojdomu + ze este nie je skolaudovany http://domy.reality-senec.eu/rovinka/...
Odpovedať
Tie okna v obyvacke by som nechcela ani zadara.
Odpovedať
nainstalovat tam kuchynu,,proste presunut a urobit tam bar..ci ostrov...jedalensky stol do kuta ci pod okno ...ako chces
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za vsetky rady ;-) vedela som, ze mi nieco dobre poradite ;-) @atlaska to napadlo aj mna, ze vsetko na bielo aj kuchynu, aj tie niky, tie su strasne @atak77 aj mne sa ten dom priestorom paci, len musim vediet dopredu, ako by som ten spodok vyriesila, ked mam zvazovat jeho kupu ;-) @mamakaja kde konkretne myslis nainstalovat kuchynu?
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ktovie, ci by sa tie okna nedali zvacsit a urobit z nich jedno velke...inac na naprotivnej stene su velke presklenne dvere na terasu, ze je tam dost svetla....ale tie fotky su robene podla mna za tkeho divneho svetla a este aj zaluzie boli poloprivrete, zavesy zatiahnute =-) =-)
Odpovedať
je to tak veľa obostaveného priestoru, ktorý vykurovať treba a nevyužité poschodie-iba ako komunikačný priestor. @mizulienka v prípade kúpy to ponecháte alebo plánujete ponechať?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@staronova co myslis, ci si ponechame?
Odpovedať
Profilova fotka
@mizulienka čo to? čo to? ;-) aké plány?! :-) si sa nepochválila :-) ... ja by som dala tie stĺpy na hranato a medzi ne-barový pult a iné členenie priestoru ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@magimary ahoj Maji, nie je sa zatial cim chvalit, len teraz sme zacali hladat ;-) nic nas netlaci, takze tak pozvolna :-D presne aj mna napadlo s tymi stlpmi, ze na hranato a medzi to nejaky pult alebo ostrovcek... ale, co s tou obyvackou? a kde dat jedalensky stol? ;-)
Odpovedať
@mizulienka ten horný priestor-galériu. Inak pozerala som všetky fotky a teda izby sú rozšafne velké...aspon mi to pripadá...m2 nešetrili...
Odpovedať
Profilova fotka
@staronova nie, ak by sme ho nahodou kupili, nemenili by sme, mne sa ta galeria paci...najvacsi problem mam s obyvackou a kuchynou... inac dole okrem tej kuchyne a obyvacky su este 3 dalsie izby, tiez rozmerovo pekne, kupelna, samostatne wc, technicka miestnost a komora... priestorovo je tento dom fakt stedry.
Odpovedať
@stolverka A preco by mal interier byt doriadeny.Akasi si moc mudra.Nic mu nechyba akurat ze je preplneny ale sak to si ona zariadi podla seba A ked si taka mudra tak hod tvoj interier,Taketo reci tu mam hrozne rada,Ked chces povedz si tvoj nazor ale nekritizuj,
Odpovedať
@srlinka ten interier je katastrofalny mix roznych stylov. To, ze to nevie kazdy posudit, nie je nijako vynimocne. Ta fotka kole oci.
Odpovedať
@mizulienka ratajte s tym,ze bude aj energeticky narocny. tie okna v obyvacke treba prerobit, je to ako pivnica.
Odpovedať
@mizulienka aj som to zacala kreslit ale nemam cas sa hrat mas podorys hodim ti to do malovania lahsie...
Odpovedať
Profilova fotka
keby si stol dala medzi stlpy (tie predtym urobit na stvorce)? ako na tomto obrazku? sedacku posun viacej do priestoru aby sa nedotykala stlpa a budes mat aj priestor na chodenie okolo. inak ta kuchyna je vyriesena velmi nestastne. zbytocne ju davali po celej dlzke steny, len tym padom zobrali moznost hrat sa s priestorom
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja si zlata, dakujem...podorys zatial nemam, ale v stredu ideme este na jednu obhliadku, mali by mi to tam doniest. dakujem este raz. @dana_l ten stol nie je zly napad, len ja sa obavam toho, ze mame prilis velky stol, prave nam prisiel velky stol z masivu, k tomu 6 stoliciek =-) a ako by si riesila kuchynsku linku? kde by si ju dala?
Odpovedať
Profilova fotka
@mizulienka keby si mohla pridat podorys by sa lepsie rozvrhovalo. lebo neviem kolko miesta mas medzi tymi stlpmi a od stlpov k stenam.
Odpovedať
@mizulienka vies co aj som to zacala kreslit ale syn ma tu rusi nemam na to cas...idem polivat zahradu bude volno tak si sadnem k tomu napadla ma este jedna super vec.... hod na papier ja si to skopirujem a nieco vytvorime... navrhovala som kuchyne a aj doma si robim vsetko sama tak aspon niaky napad si zoberies pa simonova.kaja1@gmail.com napis tam pa
Odpovedať
Profilova fotka
@mizulienka ja by som dal okolo stlpikov z hora stojan na tahave nejake interierove rastliny a bolo by :) mam to tak doma plus pripadne dat viacej okruhlych stojanikov dokoliecka okolo stlpika a pouzit ich na nejake veci napriklad v jednom stojaniku uplne hore mat tie rastliny tahave.. nizsie by som dal ovocie (bezne na jedenie pocas dna) nizsie dal napriklad miesto na pera ceruzky a papier (ten som nikdy nevedel najst hlavne to pero!) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?