O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ciferník na hodiny
Ľudia čaute, chcem si dať vyrobiť drevené hodiny a potreboval by som pekné chrómované veľké moderné…
ajka_k
Pred 9 rokmi
2
Sadrokartón na plafón na chalupe alebo niečo iné?
Ahojte Izbu som už zabetónoval, steny zasieťkoval len neviem čo s plafónom. Výšky je 2,75 cm a je …
robertw
Pred 9 rokmi
3
Priprava - nove okna
Zdravim, chcel by som sa vas spytat . Tento mesiac nam pridu vymienat okna (stare drevenne za plast…
black1no
Pred 9 rokmi
1
Prerábali ste takýto dom?
Neprerábali ste niekto štýlovo podobný dom tomuto na obrázku? Obrázky som si požičala z iných strán…
rybkal
Pred 9 rokmi
1
Ako sa robí betónový podklad pod krb?
Chcel by som sa infotmovt ako sa robi ten podkladovy beton na (betonovu dosku) pod krb a jeho obsta…
fotox3
Pred 9 rokmi
10
Doplnky pre komin
Dobry den, mam komin Schiedel Kombigas, ku ktoremu by som si rad dokupil doplnky no nikde neviem n…
majki555
Pred 9 rokmi
2
Okná a dvere
Poraďte kvalitné plastové okná a dvere v NR a okolí za dobrú cenu do novostavby bungalovu...Ďakujem
stefanisko
Pred 9 rokmi
2
Suuuurne!! Aky skole k dlažbe?
Ahojte, prave sme vložili dlažbu do haly a obkladač mi povedal, ze namiesto sokla z dlažby sa dávaj…
cernusik
Pred 9 rokmi
7
sponzor fóra
Kurenie + voda - okr. Trnava alebo Piestany
Zdravim! Prosim o nejake kontakty na kvalitnych kurenarov + vodarov z okresu Trnava alebo Piesta…
ms98
Pred 1 rokom
14
Poraďte elektrikára z okresu Trnava, Piešťany
Zdravim! Prosim o nejake kontakty na kvalitnych elektrikarov z okresu Trnava alebo Piestany. Ide…
tomi66677
Pred 9 rokmi
5
Tepelne cerpadlo - vyuzitie v praxi
dobrý deň, projektant a kurenár mi odporučili tepelné čerpadlo - vyuzíva to niekto ? Ak áno aké, kd…
majkoj
Pred 9 rokmi
17
Vybrat si drevene okna alebo plastove?
Ahojte, aky typ okien by ste si vybrali,ak by ste mali možnosť mať drevene okna v rovnakej cene ako…
ljenockaa
Pred 9 rokmi
7
Police namiesto roletky (vyklápacej skrinky) v rohu kuchynskej linky
Ahojte, chcem sa opýtať či ste si niekto dali urobiť police v rohu kuchynskej linky, na mieste kde …
zita19
Pred 9 rokmi
4
Razený beton
Mate prosim skúsenosť s razeným betónom na terase? Pripadne poznáte dobru firmu v okoli Zilinx?
lenka_21
Pred 9 rokmi
4
Elektrika vonku na 12V
Zajtra začínam robiť elektriku so svokrom a odporúčal niečo v tom duchu, že lepšie je natiahnuť si …
megosoft
Pred 9 rokmi
15
Co znamena pojem "fabricka vyroba"?
Zdravim, vedel by mi niekto vysvetlit co znamena "fabricka vyroba"? Casto to vidim v inzeratoch roz…
jabadaba
Pred 9 rokmi
7
Miešačka na prerábku
Ahojte, budem dakus betonovať (dve podlahy v dome, jedna v pivnici, základ na prístavbu, plot,... )…
originalx
Pred 8 rokmi
1
2
52
2 týždne v USA
Ahojte, rada by som sa vás informovala, bola niektorá z vás už na dovolenke v USA? 2 týždňe v Cali?…
zemie
Pred 9 rokmi
9
Kupa pozemku na hypoteku alebo uver?
Dobry den chcel by som kupit stavebny pozemok len neviem ci na hypoteku ale klasicky uver?Potrebuje…
andreah25
Pred 9 rokmi
10
Aku dan musim zaplatit z predaja bytu ak som ho nadobudol kupou v roku 2007 a byvam v nom do teraz?
Podla toho co som cital som od akejkolvek dane oslobodeny, kedze som byt nadobudol pred rokom 2011.…
pokakany_trpaslik
Pred 9 rokmi
7
Caw makaci.kde zozeniem omietky weber v okrese ZA BY aleboPB,dakujem
potrebujem vzorkovnik ;-)
milosinoo
Pred 9 rokmi
1
Vyoseny odpad pod umyvadlom
Zdravim, chcem sa spytat ako sa da riesit napojenie umyvadloveho sifonu v kupelni na odpad, ktor…
flu5ky
Pred 9 rokmi
5
Darujem stavebný odpad - Bánovce nad Bebravou
Ak má niekto záujem o stavebný odpad (staré tehly, kvádre, betón) do základov a pod., rád ten náš o…
ronja
Pred 7 rokmi
2
Poĺská žumpa z Čadce
Dobry den, chcela by som sa opytat ci nema niekto zumpu z cadce a ci boli problemy pri kolaudacii. …
lussinda2
Pred 9 rokmi
13
Aku krbovú pec s rúrou?
Aku krbovu pec s rurou na pecenie odporucate do kuchyne. Nasiel som zatial toto: http://www.kachle…
silviamat
Pred 9 rokmi
9
Pozor na omietkarov z Tlmáč
Chcem sa s Vami podeliť o našu negatívnu skúsenosť s "majstrami omietkarmi" z Tlmáč pod vedením Kam…
koumakds
Pred 9 rokmi
6
Provensálsky obklad ako fasáda domu
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť kde zoženiem kamenný obklad /môže byť aj imitácia/ ako je na obr…
bibiana007
Pred 7 rokmi
8
Elektrické kúrenie v staršom byte
Ahojte, napíšte mi prosím aké môžem podľa Vašich skúseností očakávať reálne náklady na elektrinu v …
matorado
Pred 9 rokmi
24
Akú izolačnú prímes do betónu?
Neviete poradit nejaku dobru primes do betonu do zakladovej dosky v pivnici - 5x4m, aby izolovala o…
radoslavc
Pred 9 rokmi
3
Prasklimy na zakladovej doske.
Chcem sa opytat, ci, kedy a ako opravovat praskliny na zakladovej doske. Tieto praskliny vznikli ca…
jan45
Pred 4 rokmi
8
1
2
…
2012
2013
2014
2015
2016
…