Pozor na omietkarov z Tlmáč

Profilova fotka
Chcem sa s Vami podeliť o našu negatívnu skúsenosť s "majstrami omietkarmi" z Tlmáč pod vedením Kamila G. Prišiel sa pozrieť na náš dom,že nám ho omietnu za 10eur m2,cena aj s materiálom. Vraj budú chodiť 5 a za päť dní bude hotovo. Mali robiť strojovú omietku Profi MK2. Začali chodiť traja,potom dvaja...Piati prišli asi dva krát. Samozrejme všetok materiál sme platili my,stým že potom sa to odpočíta od celkovej sumy! Po dvoch týždňoch "roboty" mi zahlásil,že špalety sa účtujú zvlášť! Skoro ma vyrútilo,keď mi to zahlásil,samozrejme som nesúhlasila,jedine,že odpočítame všetky dvere a okná! Pritom pôvodne malo byť v dohodnutej cene 10eur všetko,bez podhladov. Jasné,že chcel aj zálohy,niečo som mu aj vyplatila,ešte šťastie,že nie celú sumu. Potom sa začalo stávať,že neprišli aj dva dni,čo nám ani nedali vedieť a keď som mu volala,ani nezdvihol telefón! Po štyroch týždňoch,čo boli u nás sme mu dali ultimátum,že do nedele,t.j. 4.9. to má dokončiť inak mu nevyplatíme už nič.Samozrejme začal zúriť a na rovinu nám zahlásil,že ak mu nedám ďalšie peniaze tak on už k nám nemieni chodiť. Vyložili sme im veci pred dom,že nech teda idú! Na to sa začal rozčulovať ako on u nás prerobil. Bohužial nie on,ale my sme prerobili,lebo výsledok nášho domu je na zaplakanie,zle zašúchané,krivé, špalety okolo okien ani nehovorím! Jediné,čo nám zostáva je dať celý dom nanovo osieťkovať a zaklebrovať! Píšem to preto,aby sa nedali nachytať aj iní,lebo on sa tvári ako veľký PÁN MAJSTER a pritom výsledok ich roboty vyzerá ako vyzerá. A ešte aby som nezabudla,začal robiť u nás a zároveň aj ďalšiu stavbu inde,mal pozakrývať všetko zábradlie,okná,parapety fóliou,ktorú som im preplatila a aj poriadok si mali robiť po sebe!!! prikladám foto,podľa neho dokonalej roboty!!!
Odpovedať
Bože ja tu normálne plačem.... ;-(
Odpovedať
Dakujeme za info, vzdy treba uviest i tlf, nech maju ludia jednoznacny identifikator.
Odpovedať
Profilova fotka
Telefónne číslo ak bude treba pošlem do IP,ja mám na rozdiel od nich stále charakter!!!
Odpovedať
@lusytka No hrozne.Ja by ich kopala do riti aby my takto robili na dome .A keby ti tahali farbu no neviem ako by to dopadlo.Zazen to prec a zozan niakych lepsich a viac neplat.Ked ti bude nadavat povedz ze ho das k sudu a nech mu zoberu zivnost.Ved to ani na majstrov ani nevypada ze by to vedeli robit.Ale vies dneska chce na slovensku rychlo zbohatnut a robota nulova.Ale ked dnes je murar kazdy ci je pekar alebo kuchar a potom to takto vypada.Zazen to co najdalej od seba.
Odpovedať
To ani pri nadmernej konzumacii piva sa snad neda takto odfusovat. :-| Je to sila, fcul opravy ta tiez budu stat dalsie naklady. Ten bordel na travniku a okolo domu ani nevravim. Ale inak okna a parapety si cim skor opatrne umy, inak ti ich ten sajrajt postupne rozozere a mozes sa tesit na vymenu a dalsie opravy a malovky (ak by si ich chela mat znovu pekne).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?