O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Obec ustanovila vysku plotu max do vysky 1.60m
Ahojte strechaci.Idem si po radu.Nasa obec ustanovila vysku plotu max do 1.60m na zaklade ze boli s…
peter934
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Packa na gulovom ventile
Ahoj, mame problem. V rozdelovaci na vodu (studna/obecna) sme si nevsimli ked orbili vodu ze jeden …
pavol_12
Pred 7 rokmi
7
Rako UP obkladacky
Dobry den, Prosim Vas ma niekto v kupelni obkladacky Rako UP? Uvazujeme nad farbami : slonova …
smejko125
Pred 6 rokmi
30
Montovany dom z polska
dobry den. ma niekto skusenost z polskou firmou ktora stava drevodomy? dakujem :)
praktikman
Pred 7 rokmi
9
Zvláštne pukanie omietky
Dobrý deň. Začali nám zvláštne opadávať, resp. pukať omietky vo vnútri domu (jedna puklina je pri…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
7
Preklad uložený na penu
Zdravím, je v poriadku uložiť keramické preklady (pezinské tehelne) na obvodovej stene (Termobrik 3…
vietkong
Pred 7 rokmi
1
Veľa a veľké praskliny v byte
Ahojte, mám taký problém.. Bývam v bytovke postavenej v roku 2003 a všade mám samé praskliny. Niekt…
igor256
Pred 7 rokmi
19
Strata tlaku v zavlažovacom systéme
Zdravím, na pozemku som mal staršiu naražanú studňu (Šamorín, spodná voda v štrku asi 6 m pod te…
martingrena
Pred 7 rokmi
5
sponzor fóra
Obec ustanovila vysku plotu 160cm a my chceme 2m co stym?
Ahojte strechaci.Prosim o radu.chceme robit 2m betonovy plot nie s tvarnic a zistili sme ,ze nasa o…
petradum
Pred 7 rokmi
4
Strecha-šaľa a okolie /NR, GA/
ahojte, poraďte mi prosim šikovných strechárov SA, GA a NR. vďaka
stavebnerezivo
Pred 7 rokmi
4
Vstavaná skriňa - roll door alebo dvierka
Zdravím Chcel by som sa opýtať, či je výhodnejšie z hľadiska praktickosti urobiť vstavanú skriňu…
priadka
Pred 5 rokmi
17
Cena za obkladanie, pokládka dlažby, inštalácia sanity
Ahojte chcel by som vás poprosiť o zdieľanie vašich skúseností v súvislosti so zriaďovaním kúpeľne…
richard71
Pred 7 rokmi
6
Chladnička na pivo v zemi.
Ahojte priaznivci dobrého pivka. Skúšali ste túto vzchytávku do zeme? Všetko by som si vedel dať do…
matko291
Pred 7 rokmi
25
Aku hydroizolaciu do kupelne ? (jedno/dvojzlozkova, tekuta/stierkova/cementova,...)
Snazim sa zorientovat v tom, aku kupit hydroizolaciu do kupelne. Jedna sa o novostavbu, cementovy p…
kejsix
Pred 5 rokmi
11
Vyrovnanie klenby pod polystyren a podlahove kurenie na ktore pojde anhydrid
Zdravim, poprosim skusenejsich o radu. ked som vypratal podlahu mam ju klenbovitu, pod nou je pi…
mohinder
Pred 7 rokmi
6
Identifikácia značky vstavaných spotrebičov
Ahojte, prosím nájde sa tu niekto kto vie podľa obrázka určiť o akú značku stavaných spotrebičov id…
alenoocka
Pred 7 rokmi
5
Vynatie z podneho fondu - vybavenie SP
Ahojte, Potrebovala by som poradit. Vybavujeme stavebne povolenie pre RD na pozemku oznacenom ak…
andrea1989
Pred 7 rokmi
5
Bungalov 10x15m - názor na projekt
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o návrhy na zlepšenie návrhu nášho domčeka. Ide mi hlavne o rieš…
dazzler
Pred 7 rokmi
12
Umiestnenie privodu vzduchu v miestnostiach
Prosím vas, ako máte riešený prívod vzduchu pri rekuperacii. Budem dávať rekuperaciu a lámu ma aby …
dantherm
Pred 7 rokmi
8
Omietku alebo stierky
viete niekto poradit. nevieme sa rozhodnut ci použit omietku suchanu tu klasiku alebo stierky sadro…
janullka
Pred 7 rokmi
8
Zalozenie domu na zb doske
Dobry den, Uvazujem o jednom uzkom pozemku. Dom by mal byt siroky do 5m. Dlzka cca 18m. Ak by…
eagleowl
Pred 7 rokmi
24
Mokrý komín s kotla
Prosim o radu skor, ako zavolame plynara..dnes som objavila mokry komin od plynoveho kotla.kotol fi…
daralbajda
Pred 7 rokmi
7
Xps +eps
chcem sa spytat ci mozem zaizolovat zaklady tym stylom ze dam na zaklad eps10cm +naten nalepim xps …
romanc
Pred 7 rokmi
5
Odkúpenie nevysporiadaného pozemku -
Ahojte, chceli by sme odkúpiť pozemok, ktorý má 10 vlastníkov. Dvaja z nich už nie sú medzi nami ( …
alfonzka
Pred 7 rokmi
11
Oplotenie pozemku 130m
Potrebujeme dať oplotiť pozemok 130m, chcem to najlacnejšie čiže asi pletivo a kovové stĺpiky, lebo…
atak77
Pred 7 rokmi
7
Samonosná kovová brána
Doporučte nám prosím overeného výrobcu samonosných kovových brán, prípadne aj bránky k domu, s ktor…
zuzana1888
Pred 7 rokmi
5
Statik-posúdenie
Ahojte je tu dajaký statik, čo by vedel nezištne posúdiť a poradiť aký typ stropu a krovu použiť…
evatothova
Pred 7 rokmi
26
Opeciatkovany projekt pre banku
Ahojte, prosím Vás, chcela by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosť s tým,že banka chce k úveru a…
katikarcoolka
Pred 7 rokmi
20
Revizna sachta namontovana v opacnom smere
Ahojte, zistil som, ze "majstri" mi namontovali DN400 kanalizacnu reviznu sachtu v opacnom smere…
mgx
Pred 5 rokmi
13
Kontakt na narazanu studnu za kraj
Zdravim, nie som schopny najst niekoho kto robi narazane studne, nemate na njekoho kontakt zo zilin…
denisic
Pred 5 rokmi
2
1
2
…
1490
1491
1492
1493
1494
…