O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Energeticky certifikat - parcela pod domom?
zdravim, Na energeticky certifikat mi treba aj cislo parcely pod domom. Ale zatial nemam dom zapis…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Vyvedenie vodorovnej hydroizolácie
Ahojte viete mi prosím niekto vysvetliť, čo znamená pojem: "vodorovnú hydroizoláciu objektu vyv…
raziel628
Pred 4 rokmi
25
Aku pec pri ustrednom kureni?
Ahoj, mozno blba otazka, ale aku pec by ste poradili pri ustrednom kureni? nemame ani plyn, ani tep…
jancipe
Pred 7 rokmi
2
Ako ste riešili zábradlie na terasu?
Ahojte. Riesil niekto zabradlie na terasu? Zvazujem nerezove. Viete mi niekto poradit kde by som zo…
alica_kunova
Pred 4 rokmi
1
2
36
Zumpa Oravsky podzamok
Ahojte. Prosim vas ma niekto sklolaminatovu zumpu z oravskeho podzanku zo stranky vyvoz-zumpy? Daku…
majo39
Pred 7 rokmi
2
Kaldewai reklamacia ?
Ahojte, dneska som sa chystal osadit nozicky na vani kaldewai a ked som ju obratil tak som nasiel p…
predatorzv
Pred 5 rokmi
25
Pojektant CA a KNM
Dobrý deň, poznáte, prosím, niekto projektanta z okolia Čadca alebo KNM? A viete mi prosím poradiť,…
rkzk
Pred 7 rokmi
3
Skúsenosti s firmou: Rekonštrukcie bytové jadrá
Ahojte,nemáte prosím niekto skúsenosti s firmou rekonstrukcie-bytovejadra.sk? http://rekonstrukcie-…
zuzkaferko
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Minimalna vzdialenost elektromerovej skrine od stlpa
Zdravim, neviete nahodou ako blizko mozem umiestnit elektromerovu skrinku k stlpu? Vychadza mi to t…
lordxor
Pred 7 rokmi
11
Znalecky posudok
Ahojte niekto odporúčania na znalca ohľadom znaleckého posudku na novostavbu k hypotéke?Okolie Nitr…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Lipa malolista asi umiera
Ahojte, v jeseni sme posadili Lipu. Tohto roku zacala pucat a rast. Dnes som si vsak vsimol, ze v k…
viktoria73
Pred 6 rokmi
24
Nastavenie - regulator tlaku vody v dome Senec
Dobry v dome v Senci, voda od BVS, mame slaby tlak vody. Za vodomerom mame regulator vody, ale nevi…
ibauer
Pred 6 rokmi
19
Pur pena na xps a lepenku
Ahojte, viete mi poradit nejaku pur penu akebo nieco ine? Potrebujem nalepit xps medzi terasou a d…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
10
Aku zabranu proti vtactvu pouzit
Zdravim, mam problem s vtactvom, nad balkonom mam natiahnuty kabel od stlpu, jedna sa o kabel na in…
vlado_pb
Pred 6 rokmi
6
Ahojte, solidnych murara (ov) v Kosiciach?
Ak mate dobre skusenosti, posunte mi kontakt na murara, pripadne partiu v Kosica (moze byt aj okoli…
minopp
Pred 7 rokmi
2
Základ pod zahradny domček 180x180 cm
Ahojte, poraďte mi prosim najmenej cenovo nákladný základ pod drevenny zahradny domček na náradia z…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
9
Zateplenie celej zakladovej dosky
Ahojte, co si myslite o zatepleni celej zakladovej dosky, ako ponuka napriklad tato firma? https://…
eagleowl
Pred 7 rokmi
19
Vstavaná rúra a indukčná doska BOSCH HAF113BR0 + BOSCH PUE611BB1E ???
Ahojte, prosím Vás chcela som sa spýtať, máte niekto túto vstavanú rúru, indukčnú dosku (prípad…
fuso
Pred 7 rokmi
2
Oprorny mur z dt
Caute, dal som si vykopat na murik jamu do hlbky 60 cm. Chcem mur vysoky cca. 160 cm. Zaklad chcem…
ertezet
Pred 7 rokmi
23
Ako na strechu
Dobrý deň. Kúpil som domček na plechovú strechu. (trapez). Rád by som ju zatepliť. Problém je ten, …
mikykomo
Pred 7 rokmi
8
SDK podhlad 2 CD profily blizko seba. Skratit jeden?
Ahojte. Poprosim vas o radu. V konstrukcii pre SDK podhlad mi vychadzaju 2 cd profily blizko seba. …
gashtaan
Pred 7 rokmi
5
Posuniete kontakt na overenu klampiarsku firmu pre rekonstrukciu v okr. Malacky?
Dobry den, chceme nechat staru unimobunku kompletne olatovat a oplechovat (vid aktualny stav v pril…
slnieckodb
Pred 7 rokmi
1
Mokra sparovka v sprchovacom kute
Dobry den. Pred tyzdnom sme sa nastahovali do novostavby. Dnes rano sme si vsimli, ze v sprchovacom…
petoreni
Pred 7 rokmi
4
Aka okrasna krovina alebo popinava rastliva najlepsie zbavuje vlhkosti zakladov?
Zdravim vsetkych. Vedel by mi niekto poradit vhodnu nizku krovinu alebo popinavu rastlinu, ktora by…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
5
Krbové kachle značky Haman
Ahojte, máte niekto skúsenosti s krbovými kachlami tejto značky? Dakujem za každú radu alebo rece…
blackomt
Pred 7 rokmi
3
Väzníkový krov a teplota
Ahojte, mam vaznikovy krov a plechovu strechu. Ked je vonku trvalo teplejsie, tak v podkrovi, kd…
sgi320
Pred 7 rokmi
17
Oprava pracovnej dosky
Rozhodli sme sa ze dame prec listu z pracovnej dosky v kuchyni. Su neprakticke a stale tam zostava …
zita19
Pred 7 rokmi
7
Za aký čas od holodomu po konečnú fázu ste sa nasťahovali?
Prosim Vas. Chcem sa opytat, za aky cas od stadia holodom az po konecne prace ste sa nastahovali? T…
lubk0
Pred 7 rokmi
17
Dokoncenie holodomu cena
Dobry den, mame moznost kupit dvojposchodovy holodom o vymere 137 m2 na 400 m2 pozemku pri Brati…
999olga999
Pred 7 rokmi
8
Kúpeľňa z merkury market
Mate niekto obklady do kúpeľne z merkury marketu? Ako ste spokojní s kvalitou? Urobia priamo v obch…
roman_x
Pred 7 rokmi
9
1
2
…
1491
1492
1493
1494
1495
…