O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Mravce na ovocnych stromoch
minulu jesen vysadene ovocne stromy. Teraz je na nich kopec mravcov. Myslite, ze to nevadi, alebo c…
ronnan78
Pred 7 rokmi
24
Poraďte niekoho šikovného na pohladovy betón foto prikladám
Ďakujem za všetky odporúčania ale chcem presne to čo je na obrázku.
michalturan
Pred 6 rokmi
16
Hutnený násyp - čo si pod tým predstaviť.
Sme tesne pred betónovaním stropu dvojgaráže s rozmermi 6,5 x 7,2 m, ktorá je z väčšej časti pod ze…
milanpl
Pred 7 rokmi
6
Ako nájsť umiestnenie trubiek podlahového kúrenia?
Vedel by prosím niekto poradiť, ako nájsť umiestnenie trubiek podlahového kúrenia, uložených v ceme…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
17
Ukladanie pomurnice na druhy den
Čaute v piatok zalievame veniec a v sobotu krovar chce silou mocou zacat stavat krov..je to mozne? …
maros173
Pred 7 rokmi
30
Domurovanie balkona
Ma niekto prosim Vas kontakt na murara (lokalita Trnava), ktory by vedel na domurovku (jedna sa o b…
veronika56
Pred 7 rokmi
1
Obkladači Bratislava
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s obkladačmi z Hrubej Borše z green resort…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
3
Povolenie na zastrešenie terasy - je potrebné?
Potreboval by som pomoc so vzniknutím problémom. Chcem si na dome zastrešiť terasu ktorá má rozm…
janetbla
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Radlovanie
Zdravim, ma niekto video alebo zopar obrazkov, ako spravne radlovat drotom dreveny salung? (v podst…
andyno
Pred 7 rokmi
7
Uzatvorenie priestoru pred vstupnými dverami
Bývame v dome s tromi bytovými jednotkami, náš byt je v strede, pred vstupom máme dosť nevyužitý pr…
jankazb
Pred 7 rokmi
6
Máte na fasáde farbu Baumit Life 0887?
Nemáte niekto na fasáde farbu Baumit Life 0887 ? Potrebovali by sme vidieť ako to vyzerá reálne na …
alexandrac
Pred 3 rokmi
29
Štiepanie pieskovca
Ahojte, zvýšili sa mi asi 3 kubíky pieskovca hrubého od 3 do 5 cm. Chcel by som ho nalámať na plat…
viktor811
Pred 7 rokmi
3
Dlažba na terasu 1
Prosim vedel by mi niekto dat tip na dlažbu na terasu, imitácia dreva? cenovo dostupné, prosím foto…
lienka6688
Pred 7 rokmi
1
Kto vie takto oblozit digestor?
Uz som zufala kto by to vedel spravit taketo nieco na digestor???? Prosim poradte
kawahi
Pred 7 rokmi
14
Parná rúra Siemens a AEG
Ahoj, máte niekto osobnú skúsenosť s niektorou z týchto parných rúr? Viď.link: https://www.aeg.sk/k…
alenoocka
Pred 7 rokmi
1
Tarchi kúpelňové štúdio
Máte skúsenosti s týmto obchodom? Majú kvalitné obkladačky?
adu80
Pred 7 rokmi
1
Hlinikovy profil Cortizo
Ahojte, zvazujeme tento profil. Chceme na dome hlinikove okna, oslovili sme viacero firiem s tym…
jakino
Pred 7 rokmi
2
Stena za geberit
Ahojte. Bývame v paneláku, a kvoli pretekaniu v odpade (nie od nášho WC, ale v spoji medzi poschod…
viliammmmm
Pred 7 rokmi
2
Návrh domu, názory
Ahojte, prosím Vás o rady a názory na návrh domu. Mali sme podmienky, šatník, špajza, WC s oknom o…
daralbajda
Pred 7 rokmi
26
Poškriabaná lesklá doska na dvierkach linky
Neviete mi poradiť ako by som nejako zamaskovala jemné škrabance z drôtenky na lesklých dvierkach k…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
5
Oznacenie trasy plynu
zdravim, toto oznacuje kde presne ide plynova pripojka, tak? alebo ma to aj inu funkciu? :-o potr…
daralbajda
Pred 7 rokmi
11
VINTAGE OAK okna
Dobry den. Zaujimalo by ma, ci ma niekto z Vas okna a dvere vo farbe vintage oak. Ak ano viete sem …
anka2016
Pred 7 rokmi
3
Protest prokurátora
Ahojte, viete mi povedať, či sa dá napadnúť protestom na prokuratúre aj rozhodnutie úradu-konkrétne…
janetbla
Pred 7 rokmi
7
Financovanie drevodomu
Dobry den. Ideme si s manzelom kupit pozemok a chceme si dat postavit drevodom. Boli sme vcera v ba…
mushkaa
Pred 7 rokmi
5
Výmena plynového kotla-povinnosť ohlásiť
Ahojte, kotol na plyn sme menili ešte v roku 2014. Nakoľko máme suseda kreténa, nahlásil nás na mes…
hrmawica
Pred 7 rokmi
6
Paropriepustná fólia na strechu
Dobry deň, chcem vás poprosiť o radu, pristavujem na chatku izbu (drevostavba). Konstrukcia už je, …
syko1
Pred 7 rokmi
3
Úchytky
Ahoj kde kupim taketo alebo podobne úchytky ďakujem
gumkac19
Pred 7 rokmi
6
Farba podlahy a jej údržba
Akú farbu podlahy (laminát /vynil) ste zvolili a prečo? Neviem sa rozhodnúť a určite chcem niečo, p…
alexandrasofia
Pred 7 rokmi
20
Lepidlo má perimetru
Měla to být ochrana před sluncem, než se bude dělat fasáda. Co teď s tím? Nechat, nebo seříznout? P…
walckiers
Pred 7 rokmi
1
Obec ustanovila vysku plotu max do vysky 1.60m
Ahojte strechaci.Idem si po radu.Nasa obec ustanovila vysku plotu max do 1.60m na zaklade ze boli s…
peter934
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
1
2
…