O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Izolacia domu s pultovou strechou, prizemny bungalov
Ahojte, riešim dilemu ako umiestniť zateplenie strechy, ci medzi krokvy, alebo ako mi tiez spomenul…
peterh1
Pred 7 rokmi
1
Názor na návrh domu
Ahojte, prosím vás o názory a rady na návrh domu - hlavne by ma zaujímalo ako na vás pôsobí celko…
blacklady
Pred 7 rokmi
1
2
56
3x25A vs 3x32A
Aky je vas nazor ? Do ktoreho ist ak bude RD napojeny vylucne na elektrinu -el kotol 12kw (kurenie…
rvko
Pred 7 rokmi
11
Albízia bez listov v korune - čo s tým?
Ahojte :) Naša dva roky zasadená Albizia (vysoká cca 2 m) nemá v korune žiadny list, vyháňa listy l…
michaelarecht
Pred 1 rokom
1
2
42
Sprchovy set / suprava NASTENNA
Ahojte, vyberame s manzelom sprchovaci set do kupelky. Mate niekto skusenosti s nastenym setom dazd…
adelajda25
Pred 7 rokmi
1
Prijazdova cesta/najazd
Ahojte, chcem vas poprosit o radu ako by ste riesili prijazdovu cestu (najazd) k domu. Vedla garaze…
jankazb
Pred 7 rokmi
3
Firma dryada garden
Prosim vas ma niketo skusenosti s firmou Dryada garden,dakujem
matha555
Pred 7 rokmi
2
Aká je to rastlinka? Poradíte?
Ahojte, viete mi prosím poradiť čo je to za rastlinka?
divamel
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Zakladova patka pre tehlovy pilier
Zdravim vas. Potrebujem radu. Rušim stary panelovy plot, ktory je na zaklade sirokom asi 20 cm. Moj…
007petos007
Pred 7 rokmi
1
Azbestocementove potrubie
Dobrý deň. Kúpili sme dom a pri študovani znaleckého posudku som sa dozvedela, že kanalizačné potru…
vitaz
Pred 7 rokmi
11
Most - príjazdová cesta
Dobrý deň, má niekto skúsenosti so stavbou mosta, ktorý by slúžil ako príjazdová cesta? Zvažujeme k…
sima_vaskova
Pred 7 rokmi
4
Hlinikovy altanok
Ahojte.chcela by som sa poradit ohladom toho aky by bol vhodny a cenovo nie velmi narocny podklad p…
zlatovlaska111
Pred 7 rokmi
6
Nepodpisanie kupno-predajnej zmluvy v termine
Ahojte, poprosim o radu. Predavame dom 3 spoluvlastnici. S RK zastupujucou zaujemcov bola podpisana…
draik
Pred 7 rokmi
13
Platna + mury
Dobry den. Chcela by som sa Vas opytat, kolko priblizne nas bude stat platna + vytiahnurie murov do…
bibi137
Pred 7 rokmi
5
Zemna istica + prekladka el. pripjoky - Projektova dokumentaacia ??
zdravim, momentalne som poziadal do VSD o povlenie prelozit moju pripjku na plote o cca 3m dostrany…
klingacik333
Pred 7 rokmi
5
Ktoré XPS ??? poradte (skusenosti)
ravatherm 300 WB alebo austrotherm TOP P GK čo by ste dali...na DTčka (základy zateplit) .austro…
richard71
Pred 7 rokmi
4
Dvojity poplatok za stavebne povolenie?
Ahojte! Bungalov, ktoreho sucastou je dvojgaraz. Dvojgaraz nema priamy vstup z obytnej casti domu! …
rkorba
Pred 7 rokmi
10
Izolacia zakladovej dosky
Ahojte mam domcek cca 7m x 2m, betonovy zaklad + na tom je drevostavba. Jedna stena susedi pr…
basobaso
Pred 7 rokmi
1
Projektant KOŠICE resp.OKOLIE
Dobrý večer ☺ , nepozná niekto z Vás nejakého šikovného projektanta v Košiciach alebo v okolí Koší…
anitka1609
Pred 7 rokmi
1
Plochá alebo klasická strecha ? ☺
Dobrý večer, chcela by som sa dozvedieť pár informácií a skúseností od Vás,hlavne čo sa týka strec…
bambula626
Pred 7 rokmi
4
Infrapanely alebo elektricky kotol
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť: V RD mám starý kotol, ktorý sa mi pokazil. Preto uva…
megdesign
Pred 7 rokmi
5
Jak kotvit zábradlí před balkonovými dveřmi?
Jak kotvit zábradlí, abychom zábránili tepelnému mostu? Složení zdi: 20cm Ytong, 20cm šedý EPS. V p…
romanc
Pred 7 rokmi
2
Ako sa to presne volá...
Ahojte ako je presný názov tejto sieťky ( plastovej veci) s nacvakavačom ktorá by išla na .....Alu…
planer380
Pred 7 rokmi
3
Prosím o pomoc s kuchyňou
ahojte chcela by som vás poprosiť o pomoc s plánovaním kuchyne, ktorá je spojená s obývačkou. dom m…
fiancee19
Pred 7 rokmi
13
Lacny polystyren z Polska
Zdravim vsetkych, len tak zo srandy som pozeral nejake materialy v Polsku a zaujal ma hlavne polyst…
mischo1990
Pred 4 rokmi
10
Ktoré hliníkové okná a dvere? PONZIO alebo Aluprof?
Máte niekto namontované hliníkové okná, dvere alebo zdvižno-posuvné dvere profil PONZIO alebo Alupr…
lubomir_kompanik
Pred 5 rokmi
23
Ake zaklady pod zahradnu chatku?
Ahojte, ake zaklady by ste odporucili pod zahradny dreveny domcek o celkovych rozmeroch 8x8 a vahe …
sgi320
Pred 7 rokmi
4
BUNGALOV a svetove strany
Potrebujem poradiť. Ktory bungalov vybrat co sa tyka svetovych stran? Za odpovede a pripomienky dak…
cicus28
Pred 7 rokmi
1
2
53
Čím lepiť vzájomne asfaltové pásy?
Ahojte, ak mi vznikne situácia, že nemôžem napaľovať asfaltové pásy, ale chcem ich zlepiť, čím to s…
rkorba
Pred 7 rokmi
17
Ventilátor ktorý neprepúšta cigaretový smrad od spodných susedov
prosím vás o radu kde zoženiem ventilátor do wc tak aby neprepúštal cigaretový smrad od spodnej sus…
sara07
Pred 7 rokmi
21
1
2
…
1487
1488
1489
1490
1491
…