O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dočasna žumpa na rok, dva
Ahojte, Potrebujem poradiť veľkosť žumpy pre 2 dospelých 1 dieta - manželka na materskej. Ide o …
truly
Pred 7 rokmi
5
Ako rozmiestnit technicku?
Ako by ste mi odporucili rozmiestnit v technickej kotol, pracku, susicku a skrinu (na pracie prostr…
iva71
Pred 7 rokmi
23
Dobrý deň, prosím Vás mate niekto skúsenosť s tzv. kontajnerovým domom?
Na kolko nad ním rozmýšlam.
nemcek
Pred 7 rokmi
5
Farba strechy?
Prosím Vás, vie niekto, aká je strecha (farba a typ) na tomto dome? Chcela by som svetlejšiu hnedú …
qabi
Pred 7 rokmi
1
Retusovanie poskodenych foliovanych dveri
ahojte, citala som ze su nejake retusovacie fixky a vosky...vie mi niekto poradit co je lepsie pouz…
epto
Pred 7 rokmi
3
Vzorka podlahy
Do novostavby bytu sme si vybrali podlahy a dvere. Kvôli planovaniu nabytku by mi bodlo keby som …
megdesign
Pred 7 rokmi
4
Navrh domu, ktora je lepsia varianta?
ahojte, celkom ma zaujimaju vase napady, nazory na 2 varianty mojho amaterskeho navrhu.. dakujem :)
bambula626
Pred 7 rokmi
8
Vodarske prace
Ahojte prerabam starší domček a dostal som cenovu ponuku na vodu a odpad chcel by som sa spýtať či …
marek2389
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Zlava na zavedenie plynovej pripojky
Zdravim, existuje nejaka zlava alebo dotacia pri zavedeni plynu do rodinneho domu? dakujem
wlastislaw
Pred 7 rokmi
16
Investrea
Kto má nejaké skúsenosti z realitnu kanceláriu Investrea z Kysuckeho Nového Mesta?
cengac
Pred 7 rokmi
1
Ako kupelnu?
Ahojte. Vyberam standard.usporiadanie kupelne vid obrazok.chcem hnedo bielu , ale ako rozlozit obkl…
martin107
Pred 7 rokmi
7
Cim vyplnit diery v ZB venci
Vazeni! Pri betonovani venca mi majstri napichali zavitove tyce s podlozkami na ukotvenie pomurnice…
kaspy
Pred 7 rokmi
4
Pokladanie plávajúcej podlahy na pvc
Dobrý deň, Rad by som sa opýtal robím izbu v starom byte a máju tam staré pvc troska poničené a …
matvajs
Pred 7 rokmi
1
Najlepšia rekuperácia
Ahojte, chcel by som sa spýtať akú rekuperáciu by ste mi odporucili. Nemám problem si priplatit za …
rokan
Pred 7 rokmi
1
2
33
Únosnosť SDK stropu
Ahojte, Máme nasledovnú konštrukciu priznaného stropu (z vonkajšej strany): - plechová krytina, …
eagleowl
Pred 7 rokmi
15
Zapojenie podružného rozvádzača pre garáž
Poprosil by som o posúdenie vhodnosti a správnosti zapojenia podružného rozvádzača pre garáž. Prívo…
patriky
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
66
Mám vošky v trávniku?
Vie niekto co to je a ci je potrebne sa toho zbaviť alebo to nechať tak. 8-) Mam to tak na 10tich …
doors454
Pred 5 rokmi
15
Skúsenosti s firmou Plast-ex
Dobrý deň. Aké máte skúsenosti s firmou Plast-ex? Mám od nich rolovaciu garážovú bránu 10 rokov, po…
123kiko
Pred 7 rokmi
3
Nahradna WC kefa
Úplne primitívny problém ale aj tak.... riešil už niekto také niečo. Mam 2 záchodové kefy z Tesca, …
stano_33
Pred 7 rokmi
26
Skusenost s vysavacom Philips FC6404/01 Power Pro Aqua 3v1
Ahojte.uvazujem nad kupou vysavaca philips power pro aqua 3v1 na bezne upratovanie a rychle pozmyva…
lambrett
Pred 7 rokmi
1
Externý prívod vzduchu oplati sa?
AHojte, 100 tem 100 nazorov. Ide o krb, ktorý sa bude vyzuživať zrejme len na vianoce a nejeke zi…
duzu
Pred 5 mesiacmi
1
2
...
3
80
Pripojenie vodičov
Dobrý deň, vyberáme vypínače a zásuvky do nového domu a elektrikár nám poradil aby sme kúpili SO S…
kejsix
Pred 7 rokmi
1
2
33
Napojenie parozábrany
Dobrý deň, práve riešim detail napojenia parozábrany. Jedná sa o drevostavbu stĺpikovou metódou, …
jan45
Pred 7 rokmi
2
Chatka
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť nejakú firmu na stavbu chatky na zahradu veľkosť 6x4. Ďakujem
julinka777
Pred 7 rokmi
4
Polystyren-podlahove
Chcel by som pocut Vas nazor. Polystyren pod podlahovkou. Idem robit podlahove a planujem polystyre…
mr79
Pred 7 rokmi
10
Vypocitat cenu za beton
Kto by nam vedel vypocitat, samozrejme len ccaaa kolko by nas asi vysli zaklady pod drevenu zahradn…
blackomt
Pred 7 rokmi
13
Skusenost s firmou
Mate niekto skusenost s firmou Moj Altanok.sk ? dakujem
barnitina
Pred 7 rokmi
1
Prečo ľudia preferujú realitné kancelárie?
Ja osobne nevidím jediný dôvod aby som preferoval predaj či kúpu nehnuteľnosti prostredníctvom RK. …
hoblinka13
Pred 7 rokmi
12
Hruba stavba - svetla - vypinace
Ahojte, aký máte nazor na to ak by som sa netrapil vypínačmi? Teda napr. chodbu kde by som potrebo…
jblaze
Pred 7 rokmi
14
Protherm Raja zvuky
Zdravim vospolok. Mam zostavu Protherm Raja 12kW + zasobnik Protherm B120S + pripojna sada Fugas…
kkristian
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1486
1487
1488
1489
1490
…