O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpeľňa z merkury market
Mate niekto obklady do kúpeľne z merkury marketu? Ako ste spokojní s kvalitou? Urobia priamo v obch…
roman_x
Pred 7 rokmi
9
Kamenny koberec .
Ahojte. Otazka na tych co maju kamenne koberce na terase a okolo bazena. Ako ste spokojny? Isli by…
dagaz
Pred 7 rokmi
1
Poskriabane hliníkové dvere
Poskriabane hliníkové dvere dajú sa nejako zachrániť. Zistila som ich a na niektorých miestach akob…
darina_f
Pred 3 rokmi
4
Pretláčanie s dokumentáciou
Ahojte,prosím vás poznáte niekoľko z okolia Nitry pretláčanie elektriky popod cestu s komplet proje…
lukino55555
Pred 7 rokmi
17
Kanalizačná prípojka
Zdravím, môžem niečo ešte vymyslieť, aby som nemusel pretlakcovavku kupovať. Dom staviam asi 50 m …
jan45
Pred 7 rokmi
17
Hladam firmu na zateplenie sokla
Zdravim Vas, hladam firmu/cloveka, ktory by mi zateplil sokel, dom sa nachadza na zahori, budem Vam…
tricolores
Pred 7 rokmi
1
Navrh obyvacky - uprava obrazkov
Ahojte, mame tri navrhy a velmi rad by som Vas poprosil o moznost, ktoru by ste si vybrali Vy - …
igorf
Pred 7 rokmi
29
Pen a koren topola na pozemku
Ahojte, hladam radu / doporucenie / prip. kontakt. Mam na pozemku pen a korene topola. Proble…
worker_falcon
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Teplovodne podlahové kúrenie do domu
Chcela by som poradit idem stavat rod. dom bungalov uzit. plocha 114 m2 v dome bude iba elektrika. …
kejsix
Pred 7 rokmi
2
Prvý rad YTONG
Chcela by som sa opýtať, či je možné nahradiť prvý rad obvodových stien iným rozmerom a typom ako j…
ytongsk
Pred 7 rokmi
26
Montáž schodových stupňov a podstupníc - je to v poriadku?
Ahojte, opäť raz si idem pre radu. Dnes nám montovali schodové stupne a podstupnice na interiérové …
leader1234
Pred 2 rokmi
11
Chcela by som vás poprosiť o referencie na firmu Alusapro Vrádište.
Chceli by sme si od nich nechať spraviť zimnú záhradu. Tak by som vás chcela poprosiť o referencie…
jakubrenovacek
Pred 1 rokom
10
Navrh obyvacky
Mame tri navrhy a velmi rad by som Vas poprosil o moznost, ktoru by ste si vybrali Vy - obyvacka ma…
igorf
Pred 7 rokmi
3
Stavba bungalovu nad klembovou pivnicou
Ahojte, prosim Vas o radu. Ideme stavat na pozemku, kde sa nachadza klembova pivnica cca 150-200 ro…
mrco
Pred 7 rokmi
4
Postupné financovanie - dokladovane poslednej tranže
Zdravím, chcel by som poprosiť skúsenejších o radu pri postupnom financovaní stavby. Skúsim to vysv…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
2
Odporúčanie na elektroistalatera
Dobrý deň,viete mi odporučiť šikovnú firmu alebo živnostníka na kompletnu výmenu elektroinštalácie …
kofilka33
Pred 7 rokmi
1
Maľovka domu
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, sťahujeme sa do domu. Potrebujeme ho ale najskôr vymaľovať. Je t…
vitaz
Pred 7 rokmi
7
Konštrukcia odvetraného sokla
Hodlám zhotoviť na staršom RD odvetraný sokel (výška 70 cm, dĺžka 4x cca 12 m) nasledovnej konštruk…
ocojuraj
Pred 7 rokmi
10
Montované domy od p.Dzúrika
Pozná niekto firmu Mondom?
buchta37
Pred 7 rokmi
1
Projektant na projekt nadstavby rodinneho domu ako montovana nadstavba?
Mate niekto skusenost s projektantom ktoreho by ste doporucili na spracovanie projektu nadstavby ex…
dominiciatko
Pred 4 rokmi
2
Môže SÚ rozporovať vyjadrenia?
Zdravím, Chcel by som sa informovať, či môže SÚ rozporovať vyjadrenia vodárov, elektrikárov, atď…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Partia/firma na stavbu platne/hrubej stavby Liptov
Ahojte, niekedy august/september plánujeme začať stavať stavať RD na Liptove- bungalov 10x 18. Hľad…
kimaliptov
Pred 7 rokmi
1
Cas na dosiahnutie pozadovanej teploty elektrickej podlahy
Potreboval by som vediet priblizne konštanty (odhadom) narastu teploty podlahy pri elektrickom vyku…
m4ko
Pred 7 rokmi
7
Plot z Prírodneho štiepaneho kameňa
Prosim o radu ohladom oplotenia pred domom,či mate skusenosti čo sa tyka naročnosti prace a ceny s …
zita19
Pred 7 rokmi
3
HS portál Alumil - prahy
Dobrý deň strecháči. Rada by som sa s vami poradila. Máme HS portál Alumil typ montér neudal. Celko…
isabelle82
Pred 7 rokmi
1
Kontakt na partiu/firmu na stavbu základov/hrubej stavby - Liptov
Ahojte, niekedy august/september plánujeme začať stavať stavať RD na Liptove- bungalov 10x 18. Hľad…
stefan222
Pred 5 rokmi
14
Pletivový plot-beton sa oddeluje od zeminy
Dobrý ,potrebujem poradit ,pred mesiacom mi robili plot a teraz som si všimla ,že beton puka a mies…
andyno
Pred 6 rokmi
16
ČSOB znizila posudok vlasntneho znalca o 28%
Stalo sa to este niekomu v poslednej dobe? Je to vobec mozne? Ziadali sme o hypoteku na kupu pozemk…
dusantt
Pred 7 rokmi
1
2
37
Uchytenie dvojumyvadla 120cm do Ytongu
Ahoj, ako co najbezpecnejsie ucyhtiti dvojumyvadlo KOLO do ytongu 15cm? Viem ze existuju montazne s…
rebecca363
Pred 7 rokmi
26
Lodžia na balkon
ahojte, chcem sa spýtať, ako postupovať , keď nám spoločenstvo nechce povoliť lodžiu na balkon? díky
tomis12
Pred 7 rokmi
7
1
2
…
1492
1493
1494
1495
1496
…