O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poradite s klimatizaciou?
Prosim tych, ktori sa klimatizaciam venuju, vyznaju sa, alebo maju osobnu skusenost ako zakaznik o …
jarosujo
Pred 7 rokmi
12
Do akej vysky mozu ist cementove potery pri HS portali?
Prosim Vas do akej vysky mozeme dat potery cementove? Mame HS portal terasove dvere a podlahy budem…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Hrubka venca
Ahojte,kolko je potrebné mat veniec pri vaznikovom krove? Ked dame 10 radov tehal a oknove preklady…
spiderhst
Pred 7 rokmi
27
Betónový bazén svojpomocne - robili ste niekto?
Robil si niekto betonovy foliovany bazen svojpomocne? Mame vytiahnute DT a potrebujeme zohnat baz…
panak
Pred 7 rokmi
11
Kronotex mammut plus
Dobry. Nemate niekto doma ulozenu laminatovu podlahu Kronotex mammut plus v okoloi trencina pripadn…
andrewandy
Pred 7 rokmi
1
Heluz vs Porotherm z pohľadu cena/tep.izol. vlastnosti?
zakladám diskusiu pretože mám v tom trošku guláš. Skladba je daná 30tehla + 20EPS. Ale tehla aká ab…
kichino
Pred 7 rokmi
3
Je mozne umiestnit dres s kuchynskou linkou pod okno ak je okno vo vyske 72-74cm?
kuchyna je v atypickom rieseny, najlepsie by pre mna bolo mat kuchynu v tvare L s dresom pod oknom
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Philco vs. Bosch - vaše skúsenosti a recenzie
Ahojte. Boli sme rozhodnuti do noveho bytu pre spotrebice Bosch. Isla som sa do jednej predajne pop…
slavvo
Pred 1 rokom
20
sponzor fóra
Vchodové dvere do rodinného domu
Ahoj poraďte prosím aké dvere dať do domu v prijateľnej cene z okresu Prievidza. Dakujem
rebecca1805
Pred 7 rokmi
13
Nimba - dá sa tento strom pestovať u nás?
Ahojte, viem ze nimbovy strom je tropicky strom ale predsa len nikde som sa nedozvedela respektive…
tomis12
Pred 7 rokmi
6
Sekčná garážová brána - je ťažká - napnutie pružín
Poprosím o radu názor. Mám 21 ročnú sekčnú garážovú bránu. Zdá sa mi, že pružiny bránu po 21 rokoch…
maxito999
Pred 7 rokmi
18
Skúsenosti s firmou Blachprofil 2 ? Zet - look vs. Lambda click?
Aké máte skúsenosti s plechom Blachprofil 2?
matulo99
Pred 7 rokmi
1
Obkladac okolie Presov,Svidnik ?
Hladam dobreho,precizneho,sikovneho a za normalnu cenu obkladaca z okolia Presov a Svidnik.Keby mal…
matusamajka
Pred 7 rokmi
1
Chybajuca ekvipotencialna svorka
Ahojte, pod základmi chaty (6,2m x 5,2m) mám uzemnenie pre bleskozvod s dvomi vyvedenými pásovinam…
stavepeter
Pred 7 rokmi
3
Ako osetrit strechu
chcem poprosit o radu, ako osetrit vonkajsiu drevenu cast strechy (tramy, drevene okraje - neviem a…
jakino
Pred 7 rokmi
6
Ako uložiť xpsko
Zdravím..keďže všetky xpska majú rozmer 1250x 600 poradte ako uložiť xpsko...od 0 po základovy pás …
planer380
Pred 7 rokmi
9
Kvalitný nábytok
Zdravím. Chcem sa opýtať, kde zoženiem kvalitný nábytok? Chceli by sme nábytok z masívu, ale ako po…
vilo38547
Pred 4 rokmi
25
Kotol v kúpeľni
Máte niekto typ ako schovať tieto rúry /samozrejme tak, aby sme neohrozili chod kotla a bezpečnosť …
peto2
Pred 7 rokmi
5
Murovane ploty z stiepanych tvarnic Zilina
Ahojte, hladame majstrov na ploty. Komplet praca - objednanie bagra, vykopy, vyliatie betonom, roxo…
danculd
Pred 7 rokmi
6
Projekt na rekonštrukciu?
Dobrý deň prajem, vedel by niekto prosím odporučit architekta na rekonstrukciu starsieho domu ? Oko…
nemcek
Pred 7 rokmi
3
Drevovláknitá fúkaná izolácia Steico zell
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s fúkanou izoláciou Steico zell. Ďakujem
zuzula2017
Pred 5 rokmi
19
Susedia a problemy s nimi
Ahojte, chcela by som sa spytat, ako je to s vybavenim stav. povolenia v pripade, ze riesime uz ve…
vstavki
Pred 7 rokmi
1
2
32
Zistil som ze pozemok ma spoluvlastnika, ako to riesit?
Ahojte, mám taký problém. Chcel som začať rekonštruovať dom (posledná rekonštrukcia bola za socíku)…
dexter89
Pred 7 rokmi
17
Cena za monolitický strop
Ahojte je cena 8876 za monolitický strop cca 130m2 adekvátna. Bude tam hrúbka cca 20cm. …
22kubo1
Pred 4 rokmi
25
Reklamácia postup
Zdravím Vás, 15mesiacmi nám firma napontovala vchodové plastové dvere.Zaplatili sme zálohu cca 70% …
fefe123
Pred 7 rokmi
11
Firma na plastove okna v Bratislave
Ahojte, vedeli by ste odporucit nejaku dobru firmu z Bratislavy/blizkeho okolia na vymenu plasto…
duffmansk
Pred 7 rokmi
1
Máme nádej dostať hypotéku?
Ahojte, s manżelom by sme radi postavili dom. Nakoľko som ja ale na rodičovskej dovolenke a ešte na…
houberto
Pred 7 rokmi
20
Bungalov 5+1 - vaše názory na projekt
Dobrý den, prosím o názor na projekt bungalovu. Je hodně inspirován bungalovem 1175 od Euroline. …
elimatu
Pred 7 rokmi
21
Stavebne povolenie RD - hromadné pripomienkovanie
Zdravim Vas, Neviete od akeho poctu ucasnikov konania voli stavebny urad hromadne pripomienkovan…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
SDK strop - dá sa to?
Ahojte! Budem mat SDK strop a na stenach omietky (FeinPutz).... Hore, kde sa stretne SDK a omietk…
fugas20
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1493
1494
1495
1496
1497
…