Rako UP obkladacky

Dobry den, Prosim Vas ma niekto v kupelni obkladacky Rako UP? Uvazujeme nad farbami : slonova kost, alebo svetlobezova. Rada by som videla ako ten obklad ukaze v zrealizovanej kupelni. Hlavne ta mozaika a tie vypukle 3D obkladacky. Velmi pekne dakujem za kazdu fotku.
Odpovedať
Ahoj, v reále som ich nevidela ale zdajú sa byť podobné ako naše. Vypuklý profil nie je síce taký výrazný...pozri foto ☺ je to Rako Trinity, som spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
Jeejj, aj my budeme mať Rako up!!! Akurát nám robia vizualizáciu, tak som už aj ja zvedavá ako to dopadne! 😊
Odpovedať
@monikabugi Ahoj, aj my akurat cakame na vizualizaciu 😉😀 Budeme mat Rako up vo farbe slonova kost. Zvolili sme 30x60 cm, leskle obkladacky (jednofarebne) aj relief a vanu oblozime mozaikou. Dlazbu Rako Board (drevodekor). Videla ste obkladacky niekde nazivo? Ja som ich nasla v bielej farbe v Bystrici. a videla som aj Slonovu kost. poslem Vam foto? Posleme si potom vizualizacie? Len pre inspiraciu. Ja som velmi tazko hladala fotky na nete.
Odpovedať
@majkacb Na prvej fotke su Rako up 30x60 slonova kost Na tejto druhej v bielej farbe. Len ta mozaika je spinava, zo skladu to vytiahol predajca.
Odpovedať
@monikabugi
Odpovedať
@monikabugi Biele Rako up
Odpovedať
@monikabugi Biele Rako Up
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, malé wc budeme mať modré za wc a na bokoch skombinované so slonovou kosťou, a v kúpeľni béžovú s tou hnedou. Chcela by som tiež aby to bolo skombinované nejak s tou vypuklou a mozaikou! Naživo som videla tú tmavošedú, a ma prekvapilo, že to bolo skôr svetlejšia hnedá ako som videla na fotkách a na videu! Ináč na YouTube som našla pekne video na Rako up, pozri si to 😊 dlažbu by som chcela drevodekor, Asi niečo tmavšie! V štúdiu mi sľúbili, že objednajú vzorky tých ostatných farieb, takže teraz čakám... 😆
Odpovedať
Profilova fotka
@majkacb ahoj, uz robite kupelnu, alebo mas vizualizaciu? Ja som si tiez vybrala up a drevo, aku sparovacku davas na biely, bledy obklad?
Odpovedať
@estachova Ahoj, obk dladacky nam akurat zajtra maju doviezt zo stavebnin. Vizualizaciu mam, ale moc to tam nie je dobre vidiet, kedze sme zvolili jednofarebne obkladacky Rako up slonova kost do celej kupelne 30x60cm, kombinacia hladkych lesklych obkladaciek, reliefnych, mozaiky a dame aj listelu. Podlaha bude drevena, vyber padol na Madera Valencia Brown format 30x60cm. Chcela som povodne Rako Board podlahu, ale nepacil sa mi ten dlhy format do nasej L-kovej kupelne Poslem foto do spravy.
Odpovedať
@estachova Joj a sparovacka medzi obkladackami bude jasmin. K podlahe hneda sparovacka, este nemam vybraty odtien.
Odpovedať
@estachova Hups...zle som sa vyjadrila, ako podlaha bude dlazba, ktora bude vyzerat ako drevena 😊😊😊😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte zienky, pls. davali ste k tomuto obkladu - slonov. kost - aj inu sparovacku ako jasmin??? Mame tento obklad do kuchyne a kedze je dost pri tom varna doska, bojim sa, ze moja vysnivana vanilka nebude najlepsia volba a tak rozmyslam nad niecim bezovym. Dakujem velmi pekne za tipy.
Odpovedať
@evelyns za linku mate mozaiku rako up? mne sa paci a rozmyslam, ci ju nedam za linku
Odpovedať
@vladkavd mozaiku nie, len obklad 20x40cm
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@majkacb prosim, mozem poprosit do spravy rako up v reali? dakujem
Odpovedať
@esprit11 Dobry den, poslala som Vam fotky, prisli? Nepremietli sa mi spravy do odoslanej posty.
Odpovedať
@majkacb dobry den, nie, neprisli 🙁
Odpovedať
@majkacb Dobry den, prepacte ak rusim, ale vedeli by ste mi prosim poslat foto kupelne Rako Up, len pre ilustraciu, ako to vyzera? Dakujem velmi pekne:)
Odpovedať
@majkacb aj ja si prosim fotky Dakujem :)
Odpovedať
Rako up slonovina. Prepacte ze nestiham odpisovat kazdej jednotlivo. Tak aspon takto.
Odpovedať
@majkacb super, dakujem za foto. Nemate nahodou aj mozaiku?
Odpovedať
@majkacb prosím akú máte dlažbu v malom wc dakujem
Odpovedať
@esprit11 Mame aj mozaiku, na vani. ale tu nam tak nepekne a krivo oblozili ze ju musime dajako dat odbit a opravit. Katastrofa. to nejdem ani fotit. Celkovo nam ten krasny obklad nepekne vyrtparovali, takze pozor na "majstrov"!
Odpovedať
@endusko Dlazbu mame Madera Valencia brown. Ma rovnaky format ako obkladacky Rako up. Dlazbu som vyberala aby ladila k plavajucej podlahe,ktorx mame v dome. Posielam foto dlazby, mame ju aj v spajzy.
Odpovedať
@majkacb dakujem a aký je presne názoru plávajúcej podlahy dlažba sa mi veľmi páči aj ja to tak presne chcem aby ladili dakujem
Odpovedať
@majkacb dakujem za fotky :-)
Odpovedať
pozri môj album. Mame up ale s modrou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@majkacb krasne dvere mate viac fotiek?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?