O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Navrh dizajnu kupelne
Ahojte vedeli by ste mi poradiť firmu, človeka na návrh dizajnu kúpelne. Mam vybraný obklad ale po…
tiko81
Pred 7 rokmi
3
Vyrovnanie pozemku, zachovanie stromov
Zdravim, vie mi niekto poradit ako mam vyrovnat pozemok a pritom zachovat 5-10 rocne ovocne stromy …
jakino
Pred 7 rokmi
4
Čo vás najviac trápi na tom, že máte tvrdú vodu?
Dobry den vsetkym. Bol by som rad, ak by ste sa so mnou podelili o to, co vam sposobuje najviac sta…
kata698
Pred 4 rokmi
16
Zapustenie soklikov do omietky
Standardne sokliky su lapac prachu, pruzny tmel sa casom odlepuje a celkovo nevyzeraju k svetu. Ri…
vlado000
Pred 4 rokmi
16
Plot vedla plotu
Ahojte, poprosím vás o radu. Máme suseda, ktorý postavil plot ešte skôr než sme začali stavať my.…
emiliee
Pred 7 rokmi
24
Vytaznost 1,5mm silikonovej omietky ?
chcem sa informovat ci vytaznost silik omietky (konretne) baumit silikontop o zrna 1,5mm je skutoc…
kejsix
Pred 5 rokmi
27
Kosačka vibruje
Prosím vás, kde môže byt porucha keď mi ako keby vibruje kosačka? Ďakujem
duzu
Pred 2 rokmi
22
Pomoc s firmou
Dobry den.. ideme prerabat dom..chcela by som od Vas pomoc pri odporucani firmy na okna... dakujem …
kamajabo
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Elektricke vedenie popri pozemku
Dobry den, chcela by som sa opytat, ze ak chceme tahat elektrinu do domu a skrina je pred susedovym…
patriky
Pred 7 rokmi
3
Preliv (prepadovy zlab) do bazenu
Ahojte ake vyhody nevyhody prinasa preliv ( tusim to niekde volaju aj prepadovy zlab ak je to to is…
rkorba
Pred 7 rokmi
6
Odkopanie základov 60 ročnej chalupy
Prosím o radu... chcel by som na 60 ročnej prerobenej chalupe zaizolovať základy. Chalupa je z jedn…
jan45
Pred 7 rokmi
4
Bentonit
Kde kupit bentonit? Dostava sa mi povrchova voda do studne..
adius
Pred 7 rokmi
4
DT House s.r.o. Skúsenosti
Dobrý deň chcel by som sa spýtať má tu niekto skúsenosti s firmou DT house lebo nevieme nič o nej …
martinmezgo
Pred 5 rokmi
6
Nový trávnik a horucavy
Máte nejaké typy čo s čerstvo polozenou macinou v takýchto horúčavách aby sa ujala? Vdaka
nicicka
Pred 7 rokmi
11
Granitivy Drez Teka Stela farba Topaz mate ho niekto?
Zdravim. Vyberam drez a zaujal ma Teka Stela 50 B-TQ no rada by som ho pred kupou videla aj inak ak…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Rýchlorastúce tuzemské dreviny
Ahojte, rada by som si vybudovala záhradu primárne z našich drevín, no potrebovala by som v prvom r…
igor20030
Pred 7 rokmi
2
Plynova rurka v zatepleni
Ahojte. Da sa schovat plynova rurka, ktora ide po stene, od zeme az na prve poschodie pod zateplen…
dedo758
Pred 7 rokmi
3
Dá sa plynová rúrka schovať pod zateplenie?
Ahojte. Da sa schovat plynova rurka, ktora ide od zeme az na prve poschodie pod zateplenie? Co na …
luciaa15
Pred 7 rokmi
11
Domy Ivet Nitra
Mate niekto skusenosti? Dakujem.
mirasima
Pred 7 rokmi
1
Sikovny majster pre BA
Zdravim, hladame niekoho, kto by vedel urobit brazdu do stropu pre elektricky kabel. Majstri, ktory…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
3
Kurenie v samostatnej garazi
Ahojte, mame naprojektovany RD so samostatnou garazou, pricom sucastou garaze je aj miestnost (m…
petermu
Pred 7 rokmi
5
Architekt-dizajnér skandinavsky styl
Viete mi niekoho odporučiť?? Uvažujeme nad kúpou domu a hľadám dizajnéra kto ma blízko ku standinav…
bianka...
Pred 7 rokmi
1
Úver na stavbu domčeka
Ahojte, neviete poradiť ktorá banka poskytne najvýhodnejší úver pre mladých? Zatiaľ nie sme manželi…
martineko
Pred 7 rokmi
1
2
37
Existuje riešenie pre elektrický ventilátor v sprche? Alebo stačí len mriežka bez ventilátora?
Panelák, otvor do vetracej šachty, aký ventilátor
augerf1
Pred 7 rokmi
7
Mraznička
Chcem si kupit malú mraznicku najlepšie aby bola ako šublik. Zatial co som videla su len chladnicky…
kkl82
Pred 7 rokmi
23
Protisnehove mreze
Chystám sa inštalovať pred zimou protisnehové mreže na strechu. Je to sedlová strecha, betónová škr…
tomstein
Pred 7 rokmi
7
Zem navyše v okolí BB
Ahojte, nepotrebujete sa niekto zbaviť zeme v okolí BB? Potrebujeme zem na vyrovnanie pozemku, tak …
sonkam
Pred 7 rokmi
1
Dvor so svahom - ako ho upraviť?
Prosím Vás, upravovali ste niekto dvor, ktorý bol na svahu?Pozemok -dvor máme dolu kopcom a ešte má…
kosto13
Pred 7 rokmi
11
Prestupy cez monolitický strop, na čo nezabudnúť
Ahojte, práve pripravujeme výstuž monolitického stropu a rozmýšľam aké prestupy treba nechať aby so…
andrew26
Pred 2 rokmi
24
Skratenie dlazby
Chcem sa opytat, potreboval by som skratit dlazbu (vyznacene na obrazku), aby som mohol namiesto ne…
rojcek
Pred 7 rokmi
8
1
2
…
1416
1417
1418
1419
1420
…