O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Renovacia parkiet, Trencin
Volat na renovaciu parkiet firmu alebo svojpomocne? Ak firma, viete nejaku odporucit v tn pripadne …
222marty
Pred 7 rokmi
2
Elektrikar Trencin
Vie niekto odporucit elektrikara v trencine? Najlepsie takeho s ktoreho pracou ste sami spokojni.
222marty
Pred 7 rokmi
2
Zamkova dlazba na betonovej platni?
Caute. Chcem sa opýtať na váš názor, keby na terasu polozim do pieskoveho lôžka zamkovu dlazbu. Ter…
9tibi9
Pred 4 rokmi
27
Ako znizit beton na osadenie 2cm dlazby
Prosim poradte. Mame vyliaty beton a po hs portal nam zostala vyska pre dlazbu max 1.5cm.chceli ng …
chrobak7
Pred 5 rokmi
18
Protiprud pre plavca
Aky odporucate protiprud pre plavca ? Povedzme ze 1:30min na 100m. Tie 1000-2000e protiprudy co sa …
mirmuc
Pred 6 rokmi
26
Deliaci panel z dreva - kde kupit?
Dobry den, Viete mi poradit, ci sa da niekde kupit deliaci panel do interieru? Nieco podobne ako n…
andymatko
Pred 7 rokmi
1
Sadrokartón Marek Grobár BJ
ahojte....robil niekomu z vás sadrokartón Marek Grobár? Aké sú vaše skúsenosti?
mimka11690
Pred 6 rokmi
8
Ako je to s minerálnou vlnou????
https://www.topky.sk/cl/11/1729571/ Dnes som si prečítal tento článok. Podľa toho je minerálna vln…
chrobak7
Pred 7 rokmi
12
sponzor fóra
Otázka ohľadne ceny obkladu v kúpeľni a wc.
Ahojte, mám otázku...prišiel ku nám obkladač pozrieť sa na kupelnu a wc, ktore nam mal ist obkladat…
majsterdreva
Pred 7 rokmi
5
Sdk strop
Zdravím, pri akejkoľvek zmene tlaku v miestnosti (prievan, otváranie dverí atd) búcha sdk strop...t…
branoh
Pred 7 rokmi
11
Kúpiť hotový dom alebo postaviť vlastný?
Ahojte vsetci. Velmi tuzim po dome aj spolu s manzelom. Avsak manzel chce kupit uz hotovy dom bud d…
jarhila
Pred 7 rokmi
1
2
39
Zhutnenie makadamu
Hľadám živnostníka alebo firmu na zhutnenie parkovacieho miesta vysypaného makadamom frakcie 16-32 …
ruren
Pred 7 rokmi
3
Zateplenie stašieho RD okolie Nové Mesto nad Váhom
Nepoznate a neviete niekto doporucit stavebnu partiu na zateplenie staršieho domu v okolí Nového Me…
y2k
Pred 7 rokmi
2
Prerabka Garsonky
Ahojte, prerabam garsonku v BA, elektrina, okna, sadrokarton mam uz hotovy. Stupacky su novo vy…
violine
Pred 7 rokmi
1
Prístavba balkónov.
Sme bytový dom. Niektorým obyvateľom , chýba balkón, takže ich ideme pristaviť. Máme šikovné členky…
delonko
Pred 7 rokmi
6
Čo znamená táto plomba na liste vlastníctva?
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať.Kupujem byt a majiteľ sa zaviazal vyplatiť exekúciu,ktorú má voč…
andrea089
Pred 7 rokmi
12
Ručný výkop
Ahojte. Hľadám dvoch ľudí na ručné výkopové práce okolie DT. 0902872178
jarmilla33
Pred 7 rokmi
14
Kazetovy strop - obnova
Dobry vecer, v chodbe mame niekolko rokov kazetovy strop zo sadrokartonu. Kedze ideme malovat, rozh…
lenusa822
Pred 7 rokmi
7
Podhlady a trapezovy plech vo farbe a dekore dreva - skúsenosti?
Má niekto na dome nainštalované podhlady z trapezového plechu v dekore zlaty dub, resp. nejaké skus…
klara321
Pred 7 rokmi
2
Funkcie elekt. rúry: kruhové ohrevné teleso+ventilátor vz. horný/dolný ohrev+ventilátor
Ktorá je Vaša obľúbená funkcia pri pečení :-) V nových rúrach už len ťažko hľadám klasiku teda hor…
evafaa
Pred 7 rokmi
5
Plocha plechová strecha zateplenie
Ahojte, Prosím Vás potrebujem poradiť.. Kúpili sme starší rodinný dom (šimperak) Rozhodli sme s…
martosko
Pred 7 rokmi
3
Cesta pri dome
Ahojte máme dom pri potoku cez ktorý je most ako jediná prístupová cesta do domu a hneď vedľa potok…
renka011
Pred 7 rokmi
19
Pochôdzna povala ako na to
Pekný deň, prerábam starý dom, som v štádiu kedy na obvodové tehlové múry chcem robiť pochôdznu pov…
jakino
Pred 7 rokmi
5
Názor či ísť do rekuperácie
Zdravím rekuperácia ma podľa mňa veľa výhod a chcel by som si ju dať ale premýšlam nad okolitím vzd…
martosko
Pred 7 rokmi
27
Ako hlboko rastú korene tují?
Vie mi niekto poradit ohladne vysadby tuji? Sused postavil monstroznu garaz 3.3 metre vysoku a mete…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
17
Stierkovanie 3izbovy byt Bratislava Ruzinov
Dobry den, zhanam firmu, ktora by mi vedela vystierkovat cely 3 izbovy byt po elektroinstalacii v R…
sujocka
Pred 7 rokmi
1
Sklenene zabradlie na schody a francuzke okna
Ahojte, hladame firmu na vyrobu a montaz skleneneho zabradlia k interier. schodom a na francuzke ok…
julaj
Pred 7 rokmi
1
Vzdialenosť trafostanice od domu
Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem, ak napíšem nejakú blbosť, ale nie som elektrikár. Máme neďa…
petiar
Pred 7 rokmi
15
Rozkladacia pohovka vhodná na denné spanie
Dobrý deň strecháči :-) Hľadám rozkladaciu pohovku do malej pracovne (nie rohovú, len lineárnu), a…
kralic
Pred 7 rokmi
9
Obrubník na terase
Ahojte, potrebujem radu, ako ukotviť obrubník na terasu. Fotku pripájam. Na terasu plánujeme dať zá…
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
1
2
…
1418
1419
1420
1421
1422
…