O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kurenar
Prosím Vás nepoznáte niekto dobrých kurenárov v okolí Martina.
comanch
Pred 7 rokmi
2
Fotovoltaicke panely ano ci nie
Dobry vecer Chcel by som sa poradit uvazujem nad fotovolt. panelmy . Mam podlahove kurenie napo…
mgx
Pred 7 rokmi
14
Prevedenie pozemku na stavebný.
Zdravím vás.Potreboval by som poradiť.Mam možnosť kúpiť pozemok ale neni sú tam inžinierske siete a…
rudolf13
Pred 7 rokmi
8
Poter do izby
Zdravim chcem sa spytat ako riešiť problém s podlahou. Prva otázka je:v izbe je beton ktory ma urči…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Postup renovacie drevenych dveri
Ahojte ! Chcem sa s vami poradit ak ma niekto skusenost s renovaciou drevenych dveri pripadne euroo…
zigibb
Pred 7 rokmi
1
Ake schody z terasy do zahrady
Ahojte prosim o pomoc s riesenim schodov do zahrady. Co by ste mi poradili. Spravit nejaké schody z…
kamen_skalica
Pred 7 mesiacmi
19
Projektant Orava
Kto vám prosím robil projekt na dom na Orave?a zhruba cena?
samanta44
Pred 7 rokmi
1
Drevostavba - chata na pilieroch - technické poradenstvo
Ahojte, o mesiac mi prídu realizovať drevostavbu - chatu na pilieroch. Nakoľko majú málo času, doho…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Skusenosti Fatrafol
Dobry den, Chcem sa opytat ake mate skusenosti s Fatrafolom? Je tu aj niekto kto a tym aj pracuj…
bugarmichal
Pred 7 rokmi
3
Strechari tesari
Dobrý hladam sikovvneho strechara tesara najlepsie z vlastnej skusenosti Košice Dakujem potrebujem …
vitarian
Pred 7 rokmi
1
Aký je rozdiel v cene valbovej strechy a strechy s podkrovím?
Na dom s rovnou strechu 10 x 10 m plánujeme postaviť valbovú strechu. Zvažujeme, či nie je múdrejši…
sabrina92
Pred 7 rokmi
12
V Čechách sa hodne používajú zemné vruty pod menšie stavby.
Zatiaľ neviem o firme na Slovensku, ktorá by ich inštalovala napr.pod terasy, záhradné chatky apod.
jakino
Pred 7 rokmi
7
Vie mi niekto poradiť, aký zemný vrut použiť pod záhradnú chatku 4 x 3 m, výšky asi 3,5 m a koľko
ich má byť?
slavoslav
Pred 7 rokmi
2
Stieska nad vchodom do domu
Ako by ste riesili striesku nad vchodom? Nechat iba ten presah strechy 60cm alebo potiahnut strechu…
henyka86
Pred 4 rokmi
3
Farba sedacky...zlta alebo siva??
Prosim o radu.Ktoru sedacku z tychto dvoch by ste odporucili do tohto interieru???
dromitan
Pred 7 rokmi
1
2
33
Vodomerna šachta plastová -prejazdná autom?
Aku prosím vodomernu plastovú šachtu ,aby sa po nej dalo chodiť autom?Postup. /nakolko bude zakopan…
jakub_chomistek
Pred 4 rokmi
23
Výstavba obecnej bytovky
V našej obci sa asi pred tromi týždňami začala výstavba obecnej bytovky. Nestačím sa čudovať nad po…
jamk1
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
69
Majstri na rekonstrukciu kupelne BA
Ahojte, neviete o niekom kto by mi vedel v BA urobit kupelnu za rozumnu cenu a bol by k dispozicii…
ivanm11
Pred 7 rokmi
1
Tepelne cerpadlo HOTJET
Ahojte.mate niekto skusenost s tepelnym cerpadlom a prietokovym ohrievacom HOTJET?Ci uz voda/voda a…
marcel714
Pred 7 rokmi
16
Vodeodolný lak namiesto obkladačiek
Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto produktom http://www.polytex.sk/specialny-lak-namiesto-obkla…
ujam
Pred 7 rokmi
5
Kto vybavi stavebne povolenie?
Najde sa niekto kto vybavi stavebne povolenie za nas ?ideme stavat v Koplotovciach
mimi373
Pred 7 rokmi
28
Stavba rohoveho krbu
dobrý večer.uvazujeme s manželom nad stavbou krbu do obývačky,kt.je spojená s kuchyňou.chceme prior…
duzu
Pred 7 rokmi
2
Vŕtanie dier na stĺpiky - oplotenie pozemku
Na pozemku mame extra kamenistu podu, same gulace.Byvale koryto rieky. Potrebujeme oplotit pozemok.…
ivan_daniska
Pred 4 rokmi
9
Môže aj lamino kuchyňa pôsobiť luxusne?
Ahojte :) Staviame rodinný dom a práve sa snažím navrhnúť si kuchyňu. Mám konkrétnu predstavu - chc…
laguardia
Pred 7 rokmi
23
Liata podlaha po rokoch
Zdravim, chcela by som sa spytat, mame v RD liatu podlahu 3 roky, nebola lacna avsak ocividne je to…
spolchemie_sk
Pred 7 rokmi
5
LED spoty do podbitia strechy/stablony
hladam ako besny, ale neviem nic vhodne najst, poprosim nejaky hint, ako osadit LED bodovky do podb…
sgi320
Pred 5 rokmi
13
Osvetlenie kuchyna
Dat zavesne svietidlo nad jedalensky stol? Ake by sa tam hodilo? Nad linkou budu mensie 3 led pane…
ostrozovic
Pred 7 rokmi
5
Kolko moze stat/ kolko Vas stalo vymurovanie jadra?
Ideme prerabat byt, a murar nam dal.len za vymurovanie jadra bez obkladov a pod, cisto len murovka …
pluvko
Pred 7 rokmi
4
Čerstvá deka a veľa dazdu
Ahojte :) cca pred 4 hodinami sme zazlievali deku asi 15 cm je to moc veľký problém keď napršalo a…
rudolf13
Pred 7 rokmi
7
Potrebujem radu zo zariadenim
Stahujeme sa do domu len problem je v tom ze je netypicka miestnost .Prikladam aj fotky to ceevene …
emil553
Pred 7 rokmi
7
1
2
…
1420
1421
1422
1423
1424
…