O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vŕtané studne Marián Hrašna Zeleneč - upozornenie !
Ahojte Nerád píšem takéto príspevky, resp. je to môj vôbec prvý, ale nedá mi nepodeliť sa o skús…
lubk0
Pred 7 rokmi
6
Projekt - zmena projektu, projektant rozpočet
Ahojte, sme na úplnom začiatku, pozeráme si projekty, našli sme len jeden jediný, ktorý by nám ako …
sabipeto
Pred 7 rokmi
31
Pleseň na dreve pre krov
Zdravím, z píly mi dodali drevo na ktorom je zelená pleseň (huba???), drevo nebolo ošetrované prot…
andynr
Pred 7 rokmi
7
Plynova varna doska so sklokeramikou strelila
Plynova varna doska so sklokeramikou strelila - stalo sa to uz niekomu prosim? Mam plynovu varnu do…
petra7825
Pred 7 rokmi
2
Stavba priečky
Dobrý deň, Je tu murár ktorý by mi vedel poradiť? Koľko by stálo postaviť priečku 5m dlhu a asi 2m …
zabawa
Pred 7 rokmi
5
Tchibo matrac
ahojte, mate niekto doma matrace od Tchibo? Poradte prosim aj inym mozno buducim zakaznikom ako ste…
jakabkodano
Pred 7 rokmi
2
Betón alebo poter do mini technickej
zdravím vospolok, pod schodami budem mat mini technicku kde bude 120L boler, stacionárny. Mám tam o…
simurdovie
Pred 7 rokmi
1
Darovanie podielu domu od dvoch vlastnikov naraz
Je mozne darovacou zmluvou darovat podiel na dome naraz od dvoch pripadne troch vlastnikov naraz je…
draik
Pred 7 rokmi
10
sponzor fóra
Akú rúru pre napojenie žumpy a rýchlospojky v plote?
Zdravim, chcel by som sa opytytat ci mozem pouzit kanal.ruru oranzovu spojenu gumickami na prepoje…
pepo50
Pred 1 rokom
30
Pozor na firmy Martin Benko - Strechy BM a BM Stavebna firma - Hlohovec, Nitra
Dobry vecer, chcela by som upozornit na neseriozne firmy pana Martina Benka (Martin Benko - Strechy…
staffman
Pred 6 rokmi
19
Prenos zalozneho prava sfrb
Ahojte napisem vam nas pripad, prenasame zalozne pravo SFRB z bytu na RD, cakame zalozne zmluvy od …
luna90
Pred 7 rokmi
2
Čím ošetriť drevené hranoly na posteľ?
Dobrý deň chcem sa opýtať idem si robiť posteľ s hranolov, obiednal som si ich u stolára ten mi ich…
laco525
Pred 7 rokmi
24
Hlbinne čerpadlo a tlakový spínač cerpadla s ochranou proti chodu na prázdno
Dobrý deň prajem, potreboval by som poradiť, kúpili sme hlbinne ponorné čerpadlo a internetový pred…
mirec1
Pred 7 rokmi
2
Uchytenie exteriérového koberca na dlažbu
Prosím, nejaké tipy na uchytenie exteriérového koberca na aktuálnu dlažbu? Dlažba sa neskutočne šm…
richard71
Pred 7 rokmi
7
Wolf kotol CGB2 vs. FGB - porovnanie a rozdiely
Ahojte rozhodujem sa medzi týmito dvomi kotlami a neviem nájsť medzi nimi nejaký zásadný rozdiel. V…
pistikus
Pred 3 rokmi
1
2
34
Trampolína na úrovni zeme - skúsenosti
Ahojte... Ma niekto skusenost s trampolinou na urovni zeme? Ste spokojni, podla mna je to zaujimave…
lucciinkka
Pred 3 rokmi
27
Betonovy plot povolenie
Dobrý deň potrebujem poradit ohladne betonoveho plotu betonove stlpiky plus dielce pozemok je vyme…
lubino1234
Pred 7 rokmi
4
Ukladanie polystyrénu na podlahu
Ahojte, dávam polystyrén (EPS100S) na podlahu a chcem sa spýtať do akej miery ste ho brúsili (zrovn…
feribausro
Pred 2 rokmi
1
2
46
Zdvizno posuvné terasové dvere
Poprosím postrehy.....mame otvor na terasu výška 2400 šírka 2000.....širšie už nevyšli.....zvažujem…
sgi320
Pred 7 rokmi
7
Indukčná alebo plynová varná doska?
Ahojte. Ake màte skúsenosti s indukčnou platňou a plynovou? Akù farbu doporučujete ked sme už pri t…
fantana
Pred 7 rokmi
14
Stratene navratky, stav. povolenie
Ahojte, stretol sa uz niekto z vas s takouto situaciou alebo nam vie niekto poradit? Stavebne povol…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Foliove vykurovaniepod plavackou
Dobry den, chcem sa opytat. Ma niekto skusenost s foliovym podlahovym vykurovanim? Dakujem.
bubacatko
Pred 7 rokmi
5
Priestorová úprava vedení technického vybavenia
Dobrý deň, v súvislosti s úpravou okolia môjho rodinného domu plánujem preložiť hlavný pripájací …
lukino55555
Pred 7 rokmi
4
Kúpa rodinného domu.
Dobrý deň, vopred prepáčte ak tu už podobná otázka niekde je ale potrebujem súrne poradiť nakoľko s…
zuzanka.zuzu
Pred 7 rokmi
5
Bungalov 865
Ahojte koľko vás vyšiel rozpočet na celý dom aj so zariadením.!?
nikuska1908
Pred 7 rokmi
1
Prílohy k Žiadosť o vydanie stanoviska k projektovej dokumentácii neplynárenskej stavby.
Ahojte, má niekto skúsenosti s vybavovaním žiadosti o vydanie stanoviska k p.d. neplynárenskej stav…
housereality
Pred 7 rokmi
11
Dom so strechou alebo bez? V čom je rozdiel?
Dobrý deň. Prosím Vás vedeli by ste mi poradiť? Chystáme sa staviať murovaný dom, a máme dilemu, č…
zita19
Pred 7 rokmi
1
2
33
Vŕtaná studňa a iba vybračné čerpadlo?
Ahojte, studniari nám navŕtali studňu hlbokú 12m s priemerom 200mm. Voda je od 7m. Odporúčali mi, a…
lubobalascak
Pred 2 rokmi
21
Hladam surne majstra na zabetonovanie obrubnikov.
Velmi surne hladam niekoho na zabetonovanie obrubnikov a patiek pod zahradny domcek. V Ciernej vode…
mimidlo
Pred 7 rokmi
3
Sršne v dome - ako sa ich zbaviť?
Prosim vas poradte ako na srsne...som zufalam kedze poletuju po celej zahrade a mame rocne dieta a …
lrdk
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
65
1
2
…
1421
1422