Preliv (prepadovy zlab) do bazenu

Ahojte ake vyhody nevyhody prinasa preliv ( tusim to niekde volaju aj prepadovy zlab ak je to to iste ) ? Premyslam nad bazenom z DTciek a potom folia. Vraj to je omnoho drahsie s prelivom. Kolko asi ? Co som videl vacsinu bazenov bez prelivu s foliou tak ta koncila na hornej hrane a obcas sa niekde aj ako keby odlepovala (voda 10cm pod). Nebude cez to zatekat ? Urcite sa bude lepsie odplavovat spina z hladiny ale zase cistenie celeho zlabu bude narocnejsie. Neviem ci je este nieco co by som mal vediet. Hlavne ma zaujimaju nazory ludi co ho maju. Vdaka
Odpovedať
@panak videl si technologiu prelivoveho bazenu? Je taka ista ako skimmeroveho. Jediny rozdiel je ze na prelivovy musi mat zachytavaciu nadobu na vyrovnanie hladiny, lebo ked ti tam naskace moderna mc donald tucna rodinka s vytlakom 1t, tak prebitocna voda sa musi niekam uskladnit, kym nevytiahnu tlste rite z bazenu. Takze potrebujes nafuknutu technicku miestnost podla velikosti bazena.
Odpovedať
Alebo skor "Takze potrebujes nafuknutu technicku miestnost podla velikosti tucnej rodinky." LOL .... vytlak bude do objemu rovnaky ci sa jedna o velky alebo maly bazen :) skor na dorovnanie odparovania ma napada ze bude nutna vacsie pri vacsom bazene... a nie nevidel som technologiu... len my bolo sprostredkovane povedane ze je to "strasne" drahe ... ale to je mozno len nazor predajcu co to nedodava...
Odpovedať
@rkorba a pri skimmerovej si tu vytlacenu vodu odkladame bezne do vrecka ... lebo tam je vytlak iny ;) ... OMG ked mas prieliv urcite musis mat vzdy bazen plny vodou, takze nejake automaticke dopustanie vody predpokladam.
Odpovedať
@maroz19 aku vytlacenu vodu mas na mysli? Ked naskacu ludia, tak sa zdvihne hladina, lebo ma kde, kedze hladina je 10-15cm pod urovnou folie.
Odpovedať
@panak vsetko je strasne drahe, ked ti to robi firma, ale pri svojpomovi to je len drahe :-) V dnesnej dobe sa da vsetko kupit, takze len si dobre vybrat a hlavne nestavat zbrklo, ale vzdelavat sa, planovat a vyhrat sa s realizaciou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?