O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Komincek na zumpu priemer 65cm - KE
Ahojte, chcem sa opytat ci niekto nevie kde by som zohnal komincek na zumpu (vyska 50cm, rozmer …
miki3d
Pred 7 rokmi
1
Kde je lepsia cena makadamu
Ahojte... Ake mate skusenosti s kupou makadamu. Potrebujem ho vacsie mnozstvo a preto premyslam n…
14054
Pred 7 rokmi
9
Prosím majstra na vodu a kanalizáciu- NR a okolie
Prosím nejaký kontakt na seriózneho vodara, co aj reálne dôjde pozrieť. Ide o nové rozvody vody (…
tomi66677
Pred 7 rokmi
2
Diery v záhrade - čo ich spôsobuje?
Ahojte, na záhrade a aj susedom sa nám robia takéto diery v zemi ktoré sú hlboké aj 40 cm a niektor…
elik12
Pred 3 rokmi
20
Mate niekto skusenost?
Našli sme novy projekt aj firmu, nemate nahodou niekto skusenosti? Dakujem :) https://www.luxhouse…
hanka_x
Pred 3 rokmi
20
Zatekanie do lodžie ako súčasti obytnej plochy
Dobry den, len pred 2 mesiacmi som si kupila byt v petrzalskom terasovom panelaku, 11 poschodie z 1…
nika1701
Pred 5 rokmi
7
Odvlhčovače vzduchu
Prosím vás, chcela by som kúpiť odvlhčovac vzduchu. Mám v jednej izbe vlhké steny. Rozmýšľam nad Tr…
klaudik_1
Pred 7 rokmi
15
Dočasné umiestnenie WC misy
Zdravím. Nedávno som kúpil holobyt a v pondelok máme dostať kľúče. Keďže banka mi spôsobila poriadn…
smotek7
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Smer riadkovej dlazby
caute, pred domom je parkovisko (rovina), okolo domu chodnik (mierne klesa), ktory na konci zataca…
matobb
Pred 7 rokmi
4
Ako vyratat vzdialenost obrubnikov?
caute, mozno "blbost" ale ako spravne vyratat vnutornu vzdialenost obrubnikov (chodnik) pokial vie…
matobb
Pred 7 rokmi
3
Napadnutie trávnika
Zdravím vás. Chcel by som sa popýtať či máte niekto skúsenosti s napadnutim trávnika takýmito larva…
stefanby
Pred 7 rokmi
11
Poradite zivnostnika/ firmu na sadrove stierky do bytu okres NM, TN?
Prerabam byt a chcem nove omietky. Stacia aj nejake sadrove stierky, teda vystierkovat byt, Poznate…
patriky
Pred 7 rokmi
1
Viazanie železa
Rád by som sa opýtal, aj keď možno blbosť ale predsa. Chystám sa viazať železo na monolitickú dosku…
marrad
Pred 3 rokmi
1
2
38
Varna doska
Chcem sa spytat ako ste spokojni s nerezovou varnou plynovou doskou??
wolodymyr
Pred 7 rokmi
6
Zapojenie rozvádzača
Zdravím pomáham kamarátovi so stavbou takého mini domčeku niečo ako garzonka. Je to nízkonákladová…
patriky
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
87
Plynový (nie prietokový) ohrievač vody
Potrebujem vymeniť starší plynový prietokový ohrievač vody (Junkers, vývod do komína). Zo skúsenost…
pumarika
Pred 7 rokmi
1
Voľni fasadnici
Hľadám voľných fasádnikov.Informácie súkromná správa.
peterk01
Pred 7 rokmi
1
Žaluzie medzi sklá Screenline
máte niekto skúsenosti s týmito žalúziami, príde mi to ako super nápad, netuším ako je to s funkčno…
flopatka
Pred 6 rokmi
13
Byvanie - Stupava alebo Pezinok?
Ahojte, prosim poradte, nevieme sa rozhodnut, ci hladat byvanie vo Stupave, alebo v Pezinku. Mate n…
martin182
Pred 6 rokmi
13
Objednávanie okrasných drevín s e Bay
Dobrý, deň, máte skúsenosti s objednávaní okrasných drevín z e Bay? Alebo inych zahraničných stráno…
atak77
Pred 7 rokmi
4
Vidiecka kuchyňa
Pozdravujem vas všetkých ochotných poradiť a pomôcť... hĺadáme šikovnú firmu, ktorá dokáže vyrobiť …
dadajka
Pred 7 rokmi
5
Poškodená cesta stavebnou firmou pri stavbe súkromného domu kto to má opraviť ? Stav. firma či FO?
Dobrý deň, idem si k Vám pre radu. Stavebná firma ktorú sme si objednali nám pri posadzani zámkovej…
katkatii
Pred 7 rokmi
8
Ako uskladniť veľkú dosku na cesto?
Kedysi som mala v linke na paneláku pod jednou policou lišty, kde som dosku na cesto zasunula. Z De…
rolandik
Pred 7 rokmi
26
Stavebny odpad
Dobry den, chcel by som sa poradit. Moj sused ma niekolko tyzdnov svoj stavebny odpad pred svojim d…
atak77
Pred 7 rokmi
5
Klasická rohová sedačka Beták
Už rok hľadám klasickú rohovú sedačku. Vysokú s možnosťou opretia aj hlavy a pohodlnú na sedenie. N…
manilla
Pred 7 rokmi
2
Mate niekto toto umyvadlo? Marmy Ravenna
https://www.aquas.sk/Marmy-Ravenna-dvojumyvadlo-150x50-cm-d363.htm
nasenovebyvanie
Pred 7 rokmi
1
Stena na schodisku
Ahojte...potrebovala by som poradiť 😀 čo by ste si dali na stenu na schodisti? Máme to strašne vys…
zita19
Pred 7 rokmi
13
Plynová prípojka pre suseda cez náš pozemok
Dobrý deň, Už dávnejšie sme odsúhlasili, aby si sused dal cez náš pozemok plynovú prípojku, bol…
johny27
Pred 7 rokmi
25
Heluz SB vs. SBC
Ahojte, chceli by sme murovať celoplošne Heluz tehlu pomocou nanášacieho valca. V stavebninách sme …
peto125
Pred 7 rokmi
1
Navrh dizajnu kupelne
Ahojte vedeli by ste mi poradiť firmu, človeka na návrh dizajnu kúpelne. Mam vybraný obklad ale po…
tiko81
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1415
1416
1417
1418
1419
…