O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
2 hypotéky na 1 osobu - je to možné?
Dobrý deň prajem, Chcel by som sa informovať či je reálne možné mať dve hypotéky na jednu osobu,…
darklol
Pred 6 rokmi
16
Obnovenie dodavky plynu
Prosim o radu a skusenosti. Mame zdedeny dom, ktory bol pred 15 rokmi vykurovany plynom. Poslexny…
zita19
Pred 7 rokmi
5
Jednoduché pozemkové úpravy
Pozor na jednoduché pozemkové úpravy!!! Je tu čas, keď sa obce rýchlo rozhodli robiť jednoduché poz…
betkabojovna
Pred 7 rokmi
6
Regulácia kotlu Buderus Logamax
Zdravim. Mam kotol buderus logamax gb 072 24 kw ,chcel by som sa spýtat ci je normalne,aby za 2 mes…
misso01
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
4
5
129
Energetický certifikát pri prestavbe domu
Ahoj strecháči, mám tu dotaz na skúsených... kúpili sme starý dom, ktorý ideme prerábať. Nebudem h…
katarinas
Pred 7 rokmi
8
Flaky na stene v prerobenom byte
Prosím Vas poraďte máme necelý druhý rok prerobeny byt na a komplet okrem kuchyne a kupelky. V spál…
jabubbo
Pred 7 rokmi
4
Tmavá dlažba a bledá špárovka
ahojte strecháči,potrebujem poradiť ohladne špárovky.Majster nám položil dlažbu,vybrali sme si tmav…
bederko
Pred 3 rokmi
4
Vysoká spotreba pri podlahovom kúrení v novostavbe
ahojte,potrebujem poradit: koncom novembra sme sa nastahovali do novostavby, cca 120m2, podlahove …
roboza
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
5
6
168
sponzor fóra
Dopyt- Murar+Tehla HELUZ
Dobry den, Chcem sa spytat,ci sa tu najde nejaky murar,ktorý pracuje sólo a ma čas na jar? Stavba …
mirindus
Pred 7 rokmi
1
Rezidencia Benalex v Rovinke - váš názor?
Dobry den mate niekto skusenosti s developerom Benalex ? Pozdavaju sa mi tieto RD v tomto no…
skpeter
Pred 7 rokmi
6
Ako sa býva na sídlisku Muškát v Pezinku?
Ahojte, prosím, ak sú tu nejakí Pezinčania, ako sa býva na sídlisku Muškát? Snažíme sa zistit si in…
dusantt
Pred 7 rokmi
4
Poloha okien v obývačke - gauč pod oknom
Zdravím vás ,mám takú dilemu v projekte nakoľko nepustí rozpočet ani rozmery pozemku 15x30m Šírka 1…
duzu
Pred 7 rokmi
14
Strom ohrozujúci elektrické vedenie - čo s tým?
Prosim o radu kupili sme rodinny dom, pred domom na nasom pozemku je velky smrek cez ktory ide asi …
skena
Pred 7 rokmi
1
2
32
Prechodná chodba - čo máte na stenách?
Ahojte zienky dajte niaku inspiraciu co mate na stenach chodby nie vstupnej ale prechodnej do izieb…
burdorka
Pred 7 rokmi
1
2
37
Úver z PSS - máte niekto?
Ahojte chcela by som sa opýtať máte niekto úver z PSS?
janie7
Pred 4 rokmi
29
Odstup krbovych kachiel od steny.
Dobrý deň Velmi rad by som vas poprosil o radu ohladom dostatocneho odstupu, zada sa mi že su bliz…
jancibaci
Pred 7 rokmi
3
Zosilovač mobilného signálu v RD
Čau ludia,poraďte. Bývam v rodinnom dome na dedine, mobilný signál tu nie je bohvie čo. V podkroví …
mpfnordy
Pred 6 rokmi
6
Priečky v drevodome - vybrať Ytong alebo SDK?
Ahojte, riešime problem s výberom typu priečok pre náš dom - konkretne pre druhe nadzemne podlazie,…
feriicko
Pred 6 rokmi
8
Drevená podlaha PALUBOVKY ako na to ?
Ahojte, dostal som taký nápad. Drevená palubovka 19mm hrubá smrek / borovica, chcel by som ju polož…
eugen89
Pred 7 rokmi
20
Drevené schody
Dobrý deň, hľadáme šikovného stolára, resp. firmu ktorá by nám vedela spraviť drevené schody. Schod…
stefan552
Pred 7 rokmi
1
Čím vyčistiť špáry medzi obkladačkami v kúpeľni
Potrebovala by som poradiť, obkladač nám robil kúpeľňu, obklad biely s hnedou a podlaha dlažba hned…
xaxaxaxa
Pred 7 rokmi
10
Chytené dosky? Pokračovať/Vymeniť?
Dobrý večer priateľia, po dlhšej dobe si prichádzam po radu. Realizujem pochôdzný strop z dosiek…
jblaze
Pred 7 rokmi
7
Variť na plyne alebo elektrine? Čo je lacnejšie?
Ahojte, ak by ste mali zavedeny plyn a moznost dat plynovu varnu dosku, dali by ste taku alebo skor…
quakdafak
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
97
Šikmý sklenený digestor - skúsenosti s údržbou ?
Dobrý deň, pokukávam po šikmom digestore WHI943ORAB od Gorenje. Dámy, prosím Vás máte niektorá nie…
manilla
Pred 7 rokmi
3
Co do priestoru nad kuchynskou linkou
Ahojte, vrchne skrinky mam asi tak standardne vysoke a priestoru medzi skrinkou a stropom je dost a…
megdesign
Pred 4 rokmi
13
Servis plastovych okien
Ahojte, viete mi niekto poradit OVERENU A SPOLAHLIVU firmu, idealne z okolia trnavy alebo senca, kt…
sousedekovci89
Pred 5 rokmi
5
Odvlhčovač vzduchu Klarstein Drybest 10 - skúsenosti
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu ohľadne kvalitného odvlhčovača. Chcem v izbe znížiť vl…
mgx
Pred 7 rokmi
19
Oblozka vyskovy rozdiel
Ahojte. Ako si poradiť s vyskovym rozdielom pri zakladani zarubne ak je dlazba v kupelni vyssie ako…
poliak24
Pred 7 rokmi
12
Pozemok, ktorý na katastri nemá založený list vlastníctva.
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ci niekto mate skúsenosti s pozemkom, ktorý nemá LV na katastri,…
ludmila86
Pred 7 rokmi
3
Mokro okolo výlezu na povale
Chcem od vas pomoc.Mam problem s vylezom ,dnes som bola na povale a mam mokro okolo vylezu teda v r…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
17
1
2
…
1327
1328
1329
1330
1331
…