O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rozdelenie vrchnych skriniek nad umyvackou na jednoduché vykladanie tanierov
Ahojte, poprosím vás o vaše skúsenosti, ako je najlepšie mať rozdelene vrchné skrinky ktoré sú nad …
chrobak7
Pred 7 rokmi
19
Búracie povolenie(zbúranie polovice domu)
Ahojte tento týždeň nám asi príde LV lebo v katastri na internete sme už zapísaný a chceme žiadať o…
hroma
Pred 6 rokmi
31
Individualny projekt/studia - prosim o rady
Dobry den, poprosim vas nazor na tuto studiu. Poschodie neprikladam, tam budu 3 izby, satnik, kupel…
kosto13
Pred 7 rokmi
20
Projekt kurenia, kto robi, aka je cena?
Chcel som sa spytat na projekt kurenia, co vsetko obnasa. Ci obsahuje aj detailny rozpis zapojenia …
leilak1
Pred 7 rokmi
6
Antracitové okná aj v interiéri?
Ahojte prosím vás tí čo máte antracitové okná aj zvnútra ako ste s nimi spokojní? Nemali ste problé…
rebecca363
Pred 7 rokmi
3
Realizácia fasády na RD overená partia alebo firma
Ahojte, na jar chcem dať spraviť fasádu na dome, jedná sa o poschodový dom, už zateplený a natiahnu…
diablo664
Pred 2 rokmi
7
Zlý sifón/smrad z odtoku kuchyňa/sprchový kút
Ahojte, na 99% viem že tento sifón čo nám tu spravili páni čo to tu prerábali je zlý pretože sa …
zita19
Pred 7 rokmi
1
2
38
Stavba plotu nejaká fakt dobrá a cenovo dostupná firma !!!
Ahojte všetci, zháňam nejakú dobrú firmu, alebo ani nie firmu, ale nejakých šikovných ľudí , majst…
jardomi
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Vyhadzovanie schodiskoveho vypinaca-zapojenie
Caute. Neviem si rady. Zapojil som schodiskove vypinace + 2svetla tak ako je na obrazku. Nakreslil …
lukino55555
Pred 7 rokmi
1
2
41
Krásne Vianoce všetkým
želám :)
cache
Pred 7 rokmi
5
Chladné steny v byte
Ahojte, prosím na koho by som sa mal obrátiť keď bývam na najvyšom poschodí tehlového bytu, ktorý j…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Obojstranné zateplenie
Ahojte, hľadal som tu témy, ktoré by riešili danú problematiku, avšak žiadnu som nenašiel. Rozho…
quakdafak
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
63
Gorenje classico BO73CLI, máte ju niekto?
Ahojte. Mám tuto rúru, prvý krát pečiem, a je hlučná ako nejaké väčšie auto na voľnobehu. Nie len š…
victoryt
Pred 7 rokmi
1
Pokrývači z Poľska.
Prosím o Vás názor nie som odborník ale podľa mňa to nie jo v poriadku.tak pospájať plech a na tako…
vikingvk
Pred 7 rokmi
16
Odvlhčovač versus stúpajúca vlhkosť
Ahojte, Kupil som odvlhcovac do kupelky kde mam vlhkost okolo 70%. Odvlhcovac podla mna pekne ro…
kubistar
Pred 7 rokmi
8
Vetranie stavby s oknami
Ahojte odbornici a odbornicky. Chcem sa vas opytat ako je to s vetranim stavby. Mame hrubu stavbu…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
28
Praskajuca podlaha (nie Kaindl)
Dobry den, viem ze si pravdepodobne budete mysliet ze som si neprecital ostatne diskusie ale ni…
marcelakiss
Pred 9 mesiacmi
13
Hrubka ladu pod TC
Ahojte je nejaky dovod oreco je pod jednym teplenym ceroadlom 7cm ladu a mlaka na 2metre a pod druh…
sappa
Pred 7 rokmi
6
Osadenie elektrickej skrine
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, sused si ide na vlastnom pozemku urobiť príjazdová cestu a stava…
stanleykoooo
Pred 7 rokmi
18
Čo musí obsahovať - podlahové kurenie (cenové ponuky)
Ahojte, prosím poraďte - na čo si dať pozor pri cenových ponukách na teplovodné podl. kúrenie (resp…
quakdafak
Pred 7 rokmi
18
Prosím o radu, aký je to obkladový materiál a tip na predajcu
Milí, skuseni strechári, chcem Vas poprosit o radu aky obkladovy material je použity na krbe /vid …
lubomir20
Pred 6 rokmi
7
Stavebná firma - Stará Ľubovňa a okolie
Dobry vecer. Na jar chceme postavit v Novej Lubovni bungalov. Najdeme serioznu firmu,ktora ho sprav…
poltom
Pred 5 rokmi
6
Napojenie dymovodu na Schiedel UNI ADV
Pozdravujem. Potrebujem radu ako napojiť dymovod (bertrams) 200 na komín 200, vývod z komína je …
quakdafak
Pred 7 rokmi
3
Okná 4-16-4-16-4-16 a 3-16-3-16-4-16
Ďalšia. Z mojich otázok keďže vyberám okná. Ug je zrejmé u každého lepšieho výrobcu rovnaká 0,5-0,…
slavoslav
Pred 7 rokmi
27
Staci na domaci internet /bezne surfovanie/ pre jednu osobu 100 GB/mesiac?
ahojte, prosim vas, kolko dat /GB/ spotrebujete +- za mesiac na svojom PC? Postacuje 100 GB na mesi…
tzar
Pred 7 rokmi
1
2
35
Šmykľavá dlažba na vstupnej chodbe.
Ahojte. Dali sme do vstupnej chodby lesklú dlažbu, na ktorej sa šmýka, ak človek príde zvonku s mok…
zita19
Pred 7 rokmi
23
Hluk z digestora
Ahojte, bývame v novostavbe, máme však problém, sused má zrejme veľmi výkonný digestor a rád va…
maslenka47
Pred 7 rokmi
4
Mierny zápach z krbovej piecky
Zdravím. Rád by som sa opýtal, či má niekto podobný problém, resp. či je to u podobných piecok bežn…
milan1981
Pred 1 rokom
24
Hlinená (prírodná) omietka v interiéri - naša skúsenosť
hľa! akúrát nám ju dokončili..je ešte mokrá....čo vy na to? je to čerstvé od včera. fotky robené v …
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
4
5
150
Prasknuté krokvy
Zdravím všetkých, máme sdk stropy, ktoré nám v spojoch popraskali. Samozrejme staviteľ použil surov…
igor758
Pred 7 rokmi
18
1
2
…
1326
1327
1328
1329
1330
…