O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pokrývači z Poľska.
Prosím o Vás názor nie som odborník ale podľa mňa to nie jo v poriadku.tak pospájať plech a na tako…
vikingvk
Pred 7 rokmi
16
Odvlhčovač versus stúpajúca vlhkosť
Ahojte, Kupil som odvlhcovac do kupelky kde mam vlhkost okolo 70%. Odvlhcovac podla mna pekne ro…
kubistar
Pred 7 rokmi
8
Vetranie stavby s oknami
Ahojte odbornici a odbornicky. Chcem sa vas opytat ako je to s vetranim stavby. Mame hrubu stavbu…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
28
Praskajuca podlaha (nie Kaindl)
Dobry den, viem ze si pravdepodobne budete mysliet ze som si neprecital ostatne diskusie ale ni…
marcelakiss
Pred 9 mesiacmi
13
Hrubka ladu pod TC
Ahojte je nejaky dovod oreco je pod jednym teplenym ceroadlom 7cm ladu a mlaka na 2metre a pod druh…
sappa
Pred 7 rokmi
6
Osadenie elektrickej skrine
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, sused si ide na vlastnom pozemku urobiť príjazdová cestu a stava…
stanleykoooo
Pred 7 rokmi
18
Čo musí obsahovať - podlahové kurenie (cenové ponuky)
Ahojte, prosím poraďte - na čo si dať pozor pri cenových ponukách na teplovodné podl. kúrenie (resp…
quakdafak
Pred 7 rokmi
18
Prosím o radu, aký je to obkladový materiál a tip na predajcu
Milí, skuseni strechári, chcem Vas poprosit o radu aky obkladovy material je použity na krbe /vid …
lubomir20
Pred 6 rokmi
7
sponzor fóra
Stavebná firma - Stará Ľubovňa a okolie
Dobry vecer. Na jar chceme postavit v Novej Lubovni bungalov. Najdeme serioznu firmu,ktora ho sprav…
poltom
Pred 5 rokmi
6
Napojenie dymovodu na Schiedel UNI ADV
Pozdravujem. Potrebujem radu ako napojiť dymovod (bertrams) 200 na komín 200, vývod z komína je …
quakdafak
Pred 7 rokmi
3
Okná 4-16-4-16-4-16 a 3-16-3-16-4-16
Ďalšia. Z mojich otázok keďže vyberám okná. Ug je zrejmé u každého lepšieho výrobcu rovnaká 0,5-0,…
slavoslav
Pred 7 rokmi
27
Staci na domaci internet /bezne surfovanie/ pre jednu osobu 100 GB/mesiac?
ahojte, prosim vas, kolko dat /GB/ spotrebujete +- za mesiac na svojom PC? Postacuje 100 GB na mesi…
tzar
Pred 7 rokmi
1
2
35
Šmykľavá dlažba na vstupnej chodbe.
Ahojte. Dali sme do vstupnej chodby lesklú dlažbu, na ktorej sa šmýka, ak človek príde zvonku s mok…
zita19
Pred 7 rokmi
23
Hluk z digestora
Ahojte, bývame v novostavbe, máme však problém, sused má zrejme veľmi výkonný digestor a rád va…
maslenka47
Pred 7 rokmi
4
Mierny zápach z krbovej piecky
Zdravím. Rád by som sa opýtal, či má niekto podobný problém, resp. či je to u podobných piecok bežn…
milan1981
Pred 1 rokom
24
Hlinená (prírodná) omietka v interiéri - naša skúsenosť
hľa! akúrát nám ju dokončili..je ešte mokrá....čo vy na to? je to čerstvé od včera. fotky robené v …
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
4
5
150
Prasknuté krokvy
Zdravím všetkých, máme sdk stropy, ktoré nám v spojoch popraskali. Samozrejme staviteľ použil surov…
igor758
Pred 7 rokmi
18
Lepenie polystirenu na brizolit penou
Zdravim myslite si ze mozem lepit polystiren na brizolit penou urcite by som to aj kotvil. Bude to …
gami1008
Pred 7 rokmi
12
Zla realizacia poteru
Zdravim neda mi to nevyzdvihnut jednu nemenovanu košickú firmu (Mariban). Prišli urobili čo mali aj…
viktor_nemes
Pred 5 rokmi
13
Problém s podlahovkou
Neviete mi nekto poradit v čom može byť problém. Mám dve vykurovane podlažia na prízemí podlahove a…
daralbajda
Pred 7 rokmi
14
Podbitie osb doskami a izolácia
Ahojte. Akurát nám dokončili podbitie strechy osb doskami. No do vnútra podbitia medzi krokvy nedal…
megdesign
Pred 6 rokmi
19
Načo dávať pozor pri montáži obložkovích zarubni
Ahojte na čo by som mal dávať pozor pri montáži obložkovích zárubni, niake skusenosti ďakujem za po…
daniel4
Pred 7 rokmi
12
Slovaktual ci Hoop?
Rozhodovanie okien
matis9
Pred 7 rokmi
1
Sedacia supravs
Dobry den viete mi poradit mame bezovu sedaciu supravu , dalo by sa ju dat do zltej farby nejako na…
topvideo
Pred 6 rokmi
6
Akú pásku medzi parozábranu a rošt pod drevený obklad?
Ahojte. Vie mi niekto, prosím, poradiť, aká páska by mala ísť na parozábranu (Delta Reflex) v miest…
lukasflip
Pred 7 rokmi
11
Máte návod na zapojenie káblov Legrand Valena?
Poprosím elektrikárov alebo tých čo s tým majú skúsenosti, objednal som si pár vypínačom a zásuviek…
neutrino
Pred 5 rokmi
1
2
38
Zapojenie dymovodov - "vyosenie" o 10 cm
Ahojte, kedze som sa rozhodol zapojit krbove kachle v predvianocnom obdobi, ked kominar na to uz n…
duzu
Pred 7 rokmi
28
Osadenie okna
Čaute, Čítam, hľadám, pozerám.... Maju sa otvorí okien olepiť styrodurom pred osadením okein…
jumt
Pred 7 rokmi
12
Cena rekonštrukcie starého rodinného domu
Dobry den , rozmyslam nad kupou stareho rodinneho domceka a nasledne jeho kompletnu rekonstrukciu .…
henrich171
Pred 5 rokmi
1
2
36
Ostrovčekový digestor pod betónový strop
Zdravím, aký typ ostrovčekoveho digestoru by ste zvolili, ak mám omietnuty betónový strop v kuchyni…
chrobak7
Pred 6 rokmi
23
1
2
…
1326
1327
1328
1329
1330
…