O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Fasadna farba na Osb dosku , Palubovku
dobry den ,viete mi prosim poradit konkretne nejaku akrylovu alebo podobnu farbu ktora sa miesa v …
pedrisito
Pred 7 rokmi
8
Malotraktor kubota C znacky po novom
Zdravim vas, neviete mi prosim niekto povedat ako to je teraz s C zanckami na malotraktor kubota ,i…
pedrisito
Pred 7 rokmi
1
Je mozne este raz navysit hypoteku
Pred 4 rokmi sme si brali hypoteku.Ked nam o 2 roky skoncila fixacia tak sme staru hypoteku vyplati…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
4
Tepelna izolacia stropu pivnice
Potrebujem radu. Pivnica vedla domu ciastočne pod terenom a 0,8m nad terenom. Vystavana z klasi…
miro4691
Pred 6 rokmi
7
Firma na ulozenie travnateho koberca Presov
Dobry den viete mi poradit serioznu firmu na ulozenie travnateho koberca z Presova? Dakujem
zipso
Pred 7 rokmi
4
Zateplenie domu zo škvarobetonu
ahojte prosim poradte mi. uvažujeme zateplit dom postavený cca v roku 1966 zo škvarobetonu. obavam …
steven7
Pred 7 rokmi
17
Nobasil M
Podkrovie som zateploval pred rokmi tazkou 50kg/m3 cadicovou vatou Nobasil M. Podla Teplo 2017 …
jakino
Pred 7 rokmi
3
Posuvné dvere do satnika
Kto vyraba za rozumnu cenu posuvne dvere do satnika na mieru v presovskom kraji?
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Lupo brown
Dobry deň, vedel by mi niekto poradit kde by som zohnala dlazbu paradyz lupo brown 30x30 ako je na …
1gugu
Pred 7 rokmi
6
Firma na vstavané skrine na mieru - Bratislava
Má niekto skúsenosť s konkrétnou firmou, alebo stolárom, ktorý robí kvalitné skrine na mieru za ade…
michal_valent
Pred 1 rokom
8
Určenie výšky odpadov a vody
Čaute Kto Vam určoval výšky odpadov a rozvodov vody? Ma mi prist robit odpady a vodu pracovník a m…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
16
Vnútorné omietky v zime
Ahojte strechary, chcel by som realizovať vnútorné omietky, máme tehlovu novostavbu, uzavretú ale b…
tino253
Pred 7 rokmi
17
Rekonštrukcia drevených trámov na strope
PROSÍM o radu, som sama, žena v dome a rada by som si dala prerobiť strop v izbe... Viď. fotka tera…
dominik_lengyel
Pred 4 rokmi
14
Duté miesta pod obkladom
Dobrý deň, zistili sme že v kúpeľni a na wc sú pod obkladačkami duté miesta - lepidlo je len v stre…
laco17
Pred 7 rokmi
31
Belvončík - Freshbuilding s.r.o. - zobral zálohu, nedodal práce, zálohu nevrátil
Dobrý deň, chcem Vás upozorniť na pána menom Ivan Belvončík (pochádza z Oravy). Vystupuje pod fi…
jano_bratislava
Pred 7 rokmi
3
Skusenost s firmou Renovujeme interier
Ma prosim niekto skusenost s touto firmou?
peky1984
Pred 3 rokmi
10
Chodníkové kocky
Dobre kamaráti, presvedčili ste ma. Pozeral som už nejaké tie chodníkové kocky, sem-tam sadajú nájs…
arcticcode
Pred 7 rokmi
14
Podlozka pod sporak
Potrebujem položiť sporák (160kg) na drevenú podlahu. V dokumentácii ku sporáku je predpísaná nehor…
stavepeter
Pred 2 rokmi
27
Ostrovcekovy digestor
Ahojte, planujeme zamontovat digestor, no vychadza nam 62 cm medzi digestorom a varnou doskou.Vyska…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Mobilny internet na kratku dobu
Ahojte, potrebovala by som internet na kratku dobu cca 1 mesiac s rozumnym objemom dat a aj rychlos…
lenka_21
Pred 7 rokmi
21
Prosim posudte projekt
Mozte prosim mrknut na projekt. co by ste menili pripadne prehodili? Vdaka za pomoc. Obrazok je dom…
eryykah
Pred 6 rokmi
14
Žumpa zo zásobníka na propán bután
Dobrý deň, poznáte niekoho kto má žumpu zo zásobníka na propán bután? Dá sa to urobiť legálne? Ďaku…
daralbajda
Pred 7 rokmi
5
Elektrická pripojka - ayky 4x25 hlinik
Caute, potreboval by som radu . Budeme riešiť prípojku elektriny zo stĺpa na stĺp a tak do zeme ku …
dedo758
Pred 7 rokmi
14
Povolenie vjazdu na pozemok
Mesto mi neodsuhlasilo povolenie na vjazd na svoj pozemok. Prijazdova cesta bola navrhovana z ulice…
insed
Pred 7 rokmi
4
Má niekto dvojdielne balkónové okno(dvere) šírky cca 110-120cm ?
Má niekto reálne foto dvojdielneho balkón. okna(dveri) šírky cca 110-120cm prosím ? Len pre pred…
radok
Pred 6 rokmi
26
Kúrenie v kamennom dome bez zateplenia
Prosim mozte mi poradit ake zvolit kurenie do kamenneho, nezatepleneho rodinného domu? Teraz kurim …
erytro
Pred 7 rokmi
1
2
35
Ako ďaleko môže sused postaviť bazén od nášho okna?
Dobry den mam otazku ..sused si chce postavit bazen pod nasim oknom...ako daleko moze byt ten bazen…
klara321
Pred 6 mesiacmi
1
2
...
...
3
4
115
Odporúčania na vstavané skrine
Zdravím, chcem sa spýtať na nejaké odporúčania na dobré a cenovo dostupné vstavané skrine. Ďakujem.
danihilka
Pred 6 rokmi
12
Kupa a prevod parcely E
s manželom by sme chceli odkúpiť pozemok za domom (budova 244 je naša). Jedná sa o parcelu E kde je…
marsdm
Pred 1 rokom
16
Nové AUTO - Leasing alebo úver?
Ahojte, Vopred sa ospravedlňujem ak podobná téma sa tu už nachádza. Potreboval by som poradiť akú…
kavar
Pred 7 rokmi
1
2
51
1
2
…
1324
1325
1326
1327