O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Právo prejazdu cez niekoľko pozemkov k nášmu pozemku
Ahojte :) chcela by som Vas poprosit o radu ohladom toho, ako zacat riesit pravo prejazdu cez asi…
chrobak7
Pred 7 rokmi
18
Ako omietnuť tieto steny?
Ahojte, prosim vas. Z tychto stien chcem spravit normalne :-). Taketo su cele steny.. Vnutornu such…
knedlik82
Pred 7 rokmi
10
Rosenie tesnenia na oknách - čím to je a čo s tým?
Dobry den, rosia sa mi tesnenia na oknach v spalni. Co to moze sposobit. Je sposob ako to odstranit…
peter977
Pred 6 rokmi
14
Nastavenie okien - v noci cez ne ide chlad
Dobry den, chcel by som opytat na nastavenie okien. Daju sa okna nastavit na 100%? Existuje nejaky…
chrobak7
Pred 5 rokmi
29
Stavba "chatky" na kolesách
Ahojte, chcem sa opýtať či niekto skúšal postaviť niečo takéto a ak áno ako je to s našou legislatí…
marcoy83
Pred 7 rokmi
11
Barový pult v kuchyni - áno či nie?
Zdravím v novém roce střecháčci. Začínáme řešit kuchyň a teď řeším, když přijde např. návštěva a bu…
cincilak
Pred 7 rokmi
19
Výška šikminy v podkroví
Ahojte v akej výške ste začali šikminy v podkroví ? Strechu mám sedlovú a budem dávať strešné okna.…
marek_p
Pred 7 rokmi
16
Skusenost s takymto typom kupelne v dome
Ahojte- rozmyslam nad takymto usporiadanim kupelne, to znamena, ze zjednej strany bude toaleta a pr…
zita19
Pred 6 rokmi
16
sponzor fóra
Elektrina - Bungalov - 180 m2
Caute chcel by som sa opytat aké máte skúsenosti z vykorovanim elektrinou.(len elktricky kotol bez …
jakino
Pred 7 rokmi
3
Vývoz odpadu z novostavby - musí byť skolaudovaná?
Ahojte. Da sa nejako prehlasit alebo prihlasit na nove miesto aj ked dom este nie je skolaudovany…
zita19
Pred 7 rokmi
12
Názor na kuchyňu
Ahojte, Čo hovoríte na rozloženie tejto kuchyne? Plusy/mínusy? Naľavo od trúby a mikrovlky je …
fugas20
Pred 7 rokmi
1
2
33
Rekonštrukcia 3izb
dobrý deň, prosím o radu. Plánujeme úplnú rekonštrukciu 3 izb. bytu v BA vrátane elektriky, podláh,…
mimi95782
Pred 7 rokmi
3
Zmena dispozicie - dom kocka prve poschodie
Zdravim. V starsom dvojgeneracnom nezateplenom dome chceme s manzelkou trochu vylepsit dispoziciu (…
hrmawica
Pred 7 rokmi
15
Rovnaký profil rôzny predajca
Ahojte vyberáme okná. Vchodové dvere a HS portály budú hliníkové ostatné okná uvidíme podľa cenovej…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Kde sa dá objednať sklo pred varnú dosku?
Prosim vas neviete o nejakej stranke kde sa da objednat? Pocitam ze kalene. Viem to kupit v deco…
truly
Pred 5 rokmi
19
Trvaly pobyt v Taliansku a štatne poznávacie znacky
Ahojte, takze túto diskusiu som napisal na koli tomu, lebo som na Googli vygooglil jeden obdobny cl…
robodracica
Pred 7 rokmi
1
2
37
Detekcia vytopenia
https://www.gearbest.com/home-smart-improvements/pp_668897.html?wid=1433363 este keby to vedelo …
gashtaan
Pred 7 rokmi
20
Ovládanie kúrenia - kotol na plyn
Zdravím, mám taký problém, že mám vodovodné podlahové kúrenie na prízemí a radiátory na poschodí. P…
pipolino7
Pred 7 rokmi
2
Regulacia teploty v izbach podla zon
Co som poprecitaval tak velmi dobre skusenosti su s regulaciou TECH. Riesim ako to regulovat. Mam n…
radoslavc
Pred 7 rokmi
1
Temperovanie chalupy - podlahovka alebo radiator
Ahojte, chcel by som sa opytat, co je lepsie na temperovanie chalupy (kedze vacsinu zimy vyuzivana …
dedo758
Pred 7 rokmi
6
Ako spestri obyvacku
3 steny biele jedna siva ako.to.ozivit
michal472
Pred 7 rokmi
3
Technilogicky postup lepenia imitacie tehliciek
Chcel by som sa poradit ci je mozne nalepit imitaciu tehliciek priamo na tvarnice na tom druhom obr…
imracko
Pred 7 rokmi
5
Zmena farby tuje zo zelenej na hnedú - je to normálne?
Dobry den, chcel by som sa poradiť na jesen mi tujka stratila farbu z krasnej zelenej na priam az h…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
14
Ako kurite s akumulacnou nadobou (1200L)?
Dobry deň Chcem sa len spytať ako pouzivate akumulačnu nádobu ,resp akým spôsobom ju pouzivate …
jankooo
Pred 7 rokmi
21
Poprosim o radu ako ozivit obyvacku
Poprosim o radu ako ozivit obyvacku steny su.biele jedna je siva a tak isto ako.ozivit stenu pri b…
kuracinarez
Pred 7 rokmi
8
Porovnávač energií - elektrika
Ahoj, tak sa nám skončil kalendárny rok 2018, odpočítal som spotrebu za december, zapísal do tab…
majkoj
Pred 7 rokmi
6
PPF2019
Vsetko najlepsie Vam vinsujem do roku 2019, hlavne vela zdravia, entuziazmu a pevne nervy :-) Re…
dominod
Pred 7 rokmi
2
Izolovanie prizemia v podpivničenom bungalove
Ahojte, chcel by som sa poradiť ako vhodne riešiť izoláciu prizemia. Mám podpivničený bungalov. Piv…
007tomams
Pred 7 rokmi
1
Bude sa tvoriť kondenz - mozny tepelny most
Ahojte, pozeral som predvčerom. Ano viem kolko je hodin a viem že je silvester a viem že odpise n…
t0ny08
Pred 11 mesiacmi
16
Za koľko € na m2 ste stavali v r. 2017/2018 murovaný dom?
Tak sa pochváľte stavitelia za koľko € ste stavali v práve končiacom roku 2018 príp. minulom murova…
tomas424
Pred 7 rokmi
27
1
2
…
1323
1324
1325
1326
1327
…