Názor na kuchyňu

Ahojte, Čo hovoríte na rozloženie tejto kuchyne? Plusy/mínusy? Naľavo od trúby a mikrovlky je špajza, vedľa chladnička/mraznička a vedľa zľava vstupné dvere do kuchyne. Ďakujem za názory
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Jedine negativum tam vidim ze prac. plochu mas povacsine v rohu (ak nepocitam ten ostrov). Ja som preto dala var. dosku na ostrov a vodu oproti takze vznikla suvisla velka prac. plocha. Ale to je len moj napad samozrejme... Inak je to podla mna fajn.
Odpovedať
Nie je to zle,ale ja by som posunula drez viac dolava. Je lepsie,ked je blizsie k varnej doske a priestor pred oknom lepsie vyuzijes na krajanie,miesanie alebo drez posunut doprava. Mne osobne viac vyhovuje postupnost vlavo drez a vpravo varna doska,ale chapem,ze tam mas okno,tak je to komplikovanejsie navrhnut a funkcne vyuzit. Pohrala by som sa s vrchnymi skrinkami,nech je to ucelenejsie. Ak by som zariadovala podla seba,tak vpravo od okna by bola varna doska a vlavo drez.
Odpovedať
Drez posun k rohu a bude to super budeš mať väčší pracovný priestor
Odpovedať
z praktickeho hladiska, drez posun o jednu skrinku doprava alebo dolava, podla toho, kde by ti vyhovovalo viac priestoru. z optickeho hladiska, osobne by som vyrovnala linie. tam, kde je vysoka skrinka, na tu stenu dala aj horne skinky a tam, kde je okno, nechala hore otvoreny priestor s policami. podla tebou pridaneho navrhu na mna ta horna skrinka pri dreze je ako past na oko.
Odpovedať
Ja by som takisto posunula drez doľava. Tiež mám odkladacie plochy drezu v rohu a pracovná plocha je ucelenejšia, roh pekne využitý.
Odpovedať
Profilova fotka
co poviete na našu kuchyňu zmenili by ste niečo? napravo od drezu bude umývačka
Odpovedať
rebecca363 hoblinka13 fugas20 kkl82 hrmawica Úprava na základe vašich rád :-) Farby si nevšímajte, je to len prerobene v inom programe.
Odpovedať
@rebecca363 @hoblinka13 @fugas20 @kkl82 @hrmawica pridala som úpravu na základe vašich rád :-)
Odpovedať
Keby si umývačku dala namiesto varnej dosky?
Odpovedať
@fugas20 umyvacka je takto dobre pri dreze ma byt. @lucyz87 to uz je lepsie a podla mna praktickejsie. aj tie policky na opacnej strane nebudu tak zamastene ako na strane pri sporaku
Odpovedať
@tomasvrabel Páči sa mi to, že je tam súvislá pracovná plocha, že je tam priestor pre prípravu jedla, len mám pocit, že je dosť veľký priestor medzi varnou doskou a rúrou. :/
Odpovedať
@lucyz87 Umyvačku prečo nedaš vstavanú?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ruren zrejme bude vstavaná, len je to nakreslené v inom programe. Na pôvodnom obrázku je vstavaná
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyz87 taktiez ako aj ostatni by som umyvadlo posunul viac k varnej doske a inak je rozlozenie kuchyne fajn ;-) V prvom rade tam budes ty varit, takze si ju sprav podla seba :-)
Odpovedať
@tomasvrabel mám to približne tak isto, ale v tom rohu sa potom tlačíme, varnú dosku by som dala viac doľava. Alebo dres vpravo, ak nie je ešte poriešená voda a odpady.
Odpovedať
Budete to mat asi niečo takéto podobne. ;)
Odpovedať
@lucyz87 no je to omnoho lepšie :-) , ja mám veľkú kuchyňu a aj veľa pracovnej plochy a už sa mi pár krát stalo že som sa tam len-len zmestila 😂😂😂
Odpovedať
@majonitra jeeej dakujem za fotky, krásna kuchyňa, veľmi podobná našej, aj farebne :-)
Odpovedať
@ruren umyvacka bude vstavana,len program, v ktorom sme to prerabali oproti pôvodnému návrhu nemá možnosť vstavanej umyvacky :-)
Odpovedať
@hrmawica miesta v kuchyni asi nikdy nie je dosť :-D
Odpovedať
@lucyz87 A potom nezabudni na zásuvky. Dobre si rozplánovať rozmiestnenie a hlavne, aby ich bolo dosť aby si nemusela potom používať kadejaké rozdvojky a predĺžovačky.
Odpovedať
@lucyz87 asi tak 😂😂😂
Odpovedať
@ruren ďakujem za radu, presne to sme minule s manželom riešili, aby ich bolo čo najviac,lebo teraz máme len dve v celej kuchyni a všade máme rozdvojky
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyz87 Prosím ťa aký je rozmer linky?
Odpovedať
osobne sa mi to velmi pači. MOžem vediet čo je to za linku a kolko stala?
Odpovedať
@mimka1982 na foto sú reálne rozmery kuchyne, takže tam kde je varna doska tam je linka cca 2m a pod oknom cca 3.2m plus ten ostrovček :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyz87 si zlatá. .Ďakujem krásne ☺☺☺
Odpovedať
Profilova fotka
@mimka1982 ja budem mať ostrovček tam kde ty špajzu A špajza bude tam kde ty máš ostrovček. ..Ale linka bude presne tak ako tvoja aj okno máme rovnako.Aj rozmery 😆😆😆tak som rada že si to viem predstaviť ako to bude vyzerat👍👍👍
Odpovedať
@mimka1982 tak to je super že ti to pomohlo, veľa šťastia pri zriaďovaní. Akurát myslím že okenna parapeta bude takmer zarovno s linkou, tak ako to je na prvom obrázku :-)
Odpovedať
@fugas20 varna doska by bola potom pod oknom a nebol by tam digestor a ak by sa posunula varna doska úplne doprava zavadzal by tam ten ostrovček
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?